reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 na razie nie wybiegam w przyszlość aż tak ...będzie jak będzie
A nie wiem , ale jak bedzie trudna ciąża powiedzmy to moze poprowadzi :)
@dżoasia ;* przytulam
No fakt ... ja zawsze jak miałam doła to nic tylko sprzątałam i sprzątałam ... to mi pomagało , w końcu wypłakałam swoje i było lżej a , że zmęczona i jednym i drugim to spałam jak zabita

reklama
@olaa90 a jakie to robisz wymazy bo ja nigdy nie robiłam a może warto to zbadac?
@eska29044 ja miałam te co ty ujemne antykoagulant tez a wyszły mi przeciw Bglikoproteinie 3 razy je powtarzałam i zawsze dodatnie

@olaa90 mi wade wykryl w IIIciazy dr.orzel. I jesli tylko dzidzia umiejscowi sie w dobrym miejscu to wada ta nie jest tragedia. Takze Kochana bedzie dobrze glowa do gory i walcz o swoj cud [emoji8]
A macice dwurozna ma jeszcze chyba @ovli22

Szymulka dobrze,dziekuje. Niedlugo bedzie mial 7mcy,a mam wrazenie jakbysmy wczoraj do domu wrocili [emoji4]
Czas strasznie szybko leci..

@iveo dr P powiedział ze te zwierzaki bo tak to nazywa mogą powodować poronienia. Zszokowało mnie to, ja tez tego nigdy nie badałam a na basen często chodzę..... mój mąż tak samo. Napisze Ci jutro dokładnie ale jakaś cytologia jest płynna czy coś takiego, chlamydia,ueroplazma- pewnie nazwy pomyliłam,ale jutro sprawdzę dokładnie.

@Liluli o tak na dzieciach najbardziej widać jak czas szybko mija ☺️ Całuski dla Szymusia :) dziękuje za wszystkie wazne dla mnie inf :*

Dobrej nocy wszystkim :*

reklama
@olaa90 mi wymazy pobrał wszystkie gin co wcześniej chodziłam w prof ale tez na moje życzenie bo ja się sugerowałam lista z forum na początku i później zanioslam do labu piętro wyżej

@Liluli ♡ pokaż jaki duży już Twój brzdąc

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry