@olaa90 pewnie nie chciał Ci dokładać... mi powiedział , że jak wygrzebiemy kase to możemy zrobić , ... ale wiesz u mnie jako tako do tej pory nie było przyczyny też konkretnej :/ 4 poronienia i juz nie wiedziałam co mam badać , to za razem z jego badaniami dla spokoju jak już się kułam i wygrzebałam to zrobiłam , żeby zacząć od nowa , albo zakończyć temat na amen ... w każdym razie to co za mną dużo mnie kosztowało , i wygrzebałam się z dołka min. dzięki temu , że jestem taka uparta ...chciałam wiedzieć w końcu na czym stoje . Dzięki Bogu wyszły dobre .
Hm Cebulak miał mi robić prenatalne ;p ale nie doczekałam spotkania ... wiesz jak jest tylko problemem anatomia to jeszcze pewnie coś poradzą , ale jak jeszcze coś wylezie np. z immunologi to taki lekarz nie ogarnie i ja bym się 3mała P , i tak jak ja wzięła własnie kogoś do kolekcji na zaś jak juz bejbiczek się rozwinie , chociaż kto wie czy P Cię nie poprowadzi do końca
ja teraz obcykam temat w prof i Ci powiem jak na tym wyjde , u kogo warto zachodu
@roki_1991 nie nastawiaj sie tak... musisz się porządnie zdiagnozowac , żeby mieć konkretne leczenie a nie gdybac co by było gdyby ;* jak cały czas w praniu wychodzi immunologia na porządku dziennym praktycznie u każdej ... może też trzeba zrobić u Ciebie ? ... oczywiscie to są Twoje decyzje co teraz zaplanujesz itd . my tylko dajemy porady :*
@dżoasia jak u Ciebie ? :*
@nafoczka jak zdrówko u Was ? lepiej ?
@marshia jak sytuacja u Ciebie , udało się coś załatwić w kierunku leczenia mamy ? ;*
@matulkaa pokaż jeszcze dwupaczek ;*
@burczuś jak tam po urodzinach ?
dalej nie wiem czyje były , cała ja xD
Dziewczyny coś to Was mało ostatnio jakoś