reklama
@Funia90 mega gratulacje!! Caly sercem cieszymy sie z tobą uwież jest ciężko ale bedzie lepiej tylko nie trać nadziei bo już najcięższą walke przeszłaś
@roxie123 tak ja chodziłam i @tęczowa89 też i troszkę @bea25ta i @mickey* sie o nią otarły. Nie jest zła (choć od P daleka) ale na R heparyny raczej u niej nie licz
@roxie123 tak ja chodziłam i @tęczowa89 też i troszkę @bea25ta i @mickey* sie o nią otarły. Nie jest zła (choć od P daleka) ale na R heparyny raczej u niej nie licz
roxie123
Fanka BB :)
@nafoczka aha kurka :/ bo muszę poszukać w razie W żeby mieć lekarza prowadzącego :/ o niej słyszałam ze sie interesuje pacjentkami ...w najgorszym wypadku wrócę do tego co chodziłam on zły nie jest jeśli chodzi o prowadzenie ciazy i heparyne pisał ale miałam z nim zwarcie i mnie wkurzył więc nie wiem teraz xD no i kontakt z nim na smsy nie byl dobry kiedy np jechałam do szpitala czy pytałam co robić to jego odp były denne...typu ze może wcale tej ciąży nie bylo :/
... może podejdę do miejscowej ginekolog zapytać czy mi będzie pisać heparyne ale wątpię .
A jak się uda ze wypisze to prowadząca wezmę ta Homa .
Nie wiem do kogo uderzyć a nie wiem czy nie bede potrzebować niedługo tego nie wie nikt :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
... może podejdę do miejscowej ginekolog zapytać czy mi będzie pisać heparyne ale wątpię .
A jak się uda ze wypisze to prowadząca wezmę ta Homa .
Nie wiem do kogo uderzyć a nie wiem czy nie bede potrzebować niedługo tego nie wie nikt :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
A napiszesz cos wiecej? stmymulacja, czy natura. dla mnie kazda historia, wskazowka, pomysl są cenne, bo wiesz ze ja nie potrafie zaskoczyc..@burczuś bo się staram jak będzie dobrze napiszę
Jaka ona słodka Gratulacje Funia :*Asia cc 20.29 53 3500 10 punktow
Ledwo na oczy widze takze reszta kiedy indziej[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, jestem happy, wczoraj bylam u gina, umowilam sie na iui w tym cyklu, mam stymulacje clo i nolvadex (to cos jak lametta, ale moj gin twierdzi ze lepsze.. nie dopytywalam dlaczego). i zapytalam go o to czy zna accofil, bo wielu krakowskich lekarzy teraz to stosuje przy niepowodzeniach implantacji i czy mozemy to w tym cyklu wyprobowac.... to powiedzial, ze zna i jak najbardziej mozemy sprobowac! takze bede miala accofil. nie wiem jakie dawki, ile, ale wazne ze w ogole!
6.2. podglad na usg i w okolicach 9.2. pewnie iui.
Marthi
@bobasek1990 - a przypomnij proszę jakie leki brałaś w ciąży ;* Nie masz stopki i niestety nie pamiętam Twojej historii.
@dżoasia - wow, co to za akcja z tymi wpisami z forum wydrukowanymi! :O :O :O SZOOOK.
@Funia90 - aaaaaaaaale super!!! Asia jest sliczna <3 GRATULUJĘ <3 !!!
@bertha - trzymam zatem kciuki!!!<3
@dżoasia - wow, co to za akcja z tymi wpisami z forum wydrukowanymi! :O :O :O SZOOOK.
@Funia90 - aaaaaaaaale super!!! Asia jest sliczna <3 GRATULUJĘ <3 !!!
@bertha - trzymam zatem kciuki!!!<3
marshia
Maciejka78
@Porzeczka1234 mam tylko nadzieję, że moja ginka nie będzie z cc robić problemu a w małym mieście u mojej "cioteczki" to boję się rodzic z uwagi na mała gdyby coś (tfu tfu) poszło nie tak. Ile Zosienka już przesyłka w nocy?
@bertha super wiadomość: ))) do dzieła zatem!!! &&&
@bertha super wiadomość: ))) do dzieła zatem!!! &&&
reklama
bertha
Tak, calkiem prywatnie do niego chodze i iui tez u niego robie@bertha superrrr! Do tego gina można iść całkiem prywatnie? Muszę zapytać mojego czy byłby w stanie przepisać accofil (ale wątpię :/), jak nie to chętnie do Twojego pójdę A u kogo IUI? Tez u tego samego?
Podziel się: