reklama
roxie123
Fanka BB :)
@roki_1991 z tej starej grupy drugiego wątku to tylko my zostalysmy i Frezja chociaż ja i tak byłam wcześniej jeszcze tamte już mają dzieciaczki [emoji4]... nie spodziewałam się ze ta walka będzie się tak układać: / mam nadzieję że jesteśmy juz bliżej mety... nadzieja jest
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejka78
@Funia90 Ja też sobie myślałam o naturalnym porodzie jak Bóg da dotrwać z malutką do tej pięknej chwili. A kilka dni temu moja mama rozmawiała z taka moja "przyszywana" ciocia, która jest główna położna i dala jednoznacznie do zrozumienia, że z racji mojej historii położniczej poronien i wieku koło 40 to powinnam zapomnieć o naturalnym. Za duże ryzyko. Także Kochana Funiu ja też myślę tak jak Dziewczyny, że były mu temu przesłanki a najważniejsze, że masz zdrowy cud.
reklama
Porzeczka1234
@Funia90 Asia jest cała i zdrowa i to jest najważniejsze za 3 dni rana zdecydowanie przestanie mniej boleć będziesz mogła wszystko robić kochana tylko jeden rada chodź jak to @bea25ta pisała wyprostowana szybko dojdziesz do siebie . Ściskam Ciebie i Asieńkę
@agatush kochana napisz funi nazwę tych czopków co mi napisałaś przydadzą się
@Maciejka78 ja dlatego miałam cc historia położnicza co prawdą 32-lata ale lekarze taki tak się bali żeby wszystko było dobrze
@agatush kochana napisz funi nazwę tych czopków co mi napisałaś przydadzą się
@Maciejka78 ja dlatego miałam cc historia położnicza co prawdą 32-lata ale lekarze taki tak się bali żeby wszystko było dobrze
Podziel się: