reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 Tak jeżdżę ostatnio w piątek byłam o 16:30 i weszłam o 24 o_O myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok... a we wtorek mi mówiła dziewczyna że monitoring zaczyna się o 18:30 a pierwsza dziewczyna na monitoring przyjechała o 14:30 :/

reklama
@Auria_a kumam ale znane mi są takie czekania bo lokalny gin też tak przyjmuje . A zdarzyło sie ze kogoś odeslal czy raczej nie ?
To kiedy testujesz ? [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Asia2104 a czemu sie nie zdecydowalas na clexane?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Poprzednie poronienie nie miało związku z mutacją. Brałam w tamtej ciąży clexane jakby... Prewencyjnie. Pani doktor mi zapisała bo dzidziuś rósł wolniej. Później się okazało, że rósł wolniej przez wadę genetyczną.
Teraz poza tą świadomością o wadliwym genie wszystko było ok. I homocysteina, i czasy krzepnięcia i fibrynogen... Więc razem z hematologiem i ginekologiem odeszlismy od pomysłu heparyny. A jedynie została prewencja przeciwzskrzepowa. Tj dużo płynów, ruch zwłaszcza przy dłuższych okresach siedzenia, częste usg i regularne badania. Póki co dziś zaczynam 22 Tc. Zobaczymy co będzie dalej..

Poprzednie poronienie nie miało związku z mutacją. Brałam w tamtej ciąży clexane jakby... Prewencyjnie. Pani doktor mi zapisała bo dzidziuś rósł wolniej. Później się okazało, że rósł wolniej przez wadę genetyczną.
Teraz poza tą świadomością o wadliwym genie wszystko było ok. I homocysteina, i czasy krzepnięcia i fibrynogen... Więc razem z hematologiem i ginekologiem odeszlismy od pomysłu heparyny. A jedynie została prewencja przeciwzskrzepowa. Tj dużo płynów, ruch zwłaszcza przy dłuższych okresach siedzenia, częste usg i regularne badania. Póki co dziś zaczynam 22 Tc. Zobaczymy co będzie dalej..

Rozumiem[emoji5]ja tez duzo sie ruszalam i pilam[emoji4]
A na kobiec mam wielowodzie,ciekawe czy to mialo wplyw[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 jak już "pada na pysk" to się zdarza że nie przyjmuje... albo jak musi jechać do Krakowa w środy po monicie to też czasem nie przyjmie, ale to raczej rzadkość jest :)

@Funia90 ja Ci tam wcale nie zazdroszczę skurczów porodowych od czwartku o_O :D

@Auri_a tajemnicza jesteś [emoji6]
Aha to mi wypadnie jechać jakoś na weekend chyba .
@Funia90 jak są skurcze to powinno być raz dwa i spokój a nie tyle się męczyć; *

Za szybko się pochwaliłam dziwnie mi się robi zakreci w głowie wybuch gorąca i jakby słabo i za chwilę ok . Boje się sama siedzieć w razue W to przyjdzie mama albo siostra yyy nie spodziewałam się ale to może tylko dziś taka pierwsza reakcja

U mnie wariuje ciśnienie mam 95/67 Ale puls 102 także ciśnienie norma i u mnie za to puls za wysoki i dlatego mi tak

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry