reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak ale czemu Wy się nie staracie ? my też mamy zamawiałam ostatnio zapasy zimowe... ale żadne z nas nie jest zadowolone :/ nie było wyjścia nie chce wpadki teraz jak nie wiem jaki plan i bez leków ...ale jutro się dowiem :)

reklama
@zosiak nie ma reguły na to, nawet planowana ciąża taka wyliczana ze teraz sie staramy i czekamy , może być szokiem ze się rozwija i jest radość a później strata płacz ... więc jeśli nie ma przeszkód to bym próbowała bo nie raz te wpadki to są udane [emoji4] i myślę , że raczej teraz wpadki nie będzie bo podświadomość będzie Ci podpowiadac i dawać sygnały o ciąży będziesz się obserwować [emoji4] nie ma się co zbraniac jeśli jest zielone światło bo co ma byc to będzie... albo idealnie , albo nie tym razem to w końcu sie uda... nie trać czasu swoje wyczekalas [emoji4] sama mówisz ze w końcu ktos musi wyskoczyć z 2 kreskami [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 lekko mowiac moj organizm i sygnaly mnie w konia laduja wiec sama juz mu nie ufam :D sama wiesz jakie cykle mam popierniczone ale wazne ze sa;) jesli chodzi o staranka musialabym zgwalcic chyba meza bo spi jak zabity a jutro juz wylot wiec czekam na Twoje krechy do dziela;) za inne dziewczyny tez trzymam kciukasy ;)
Dobranoc:*

Witajcie,
Witam tez nowe koleżanki ze stratami. Tu znajdziecie wsparcie a co do partnerów hmmm to sprawa indywidualna choć moj bardzo wszystko przeżyl, tak bardzo, ze juz wiecej nawet słyszec nie chce (ja juz zapomniałam ;) ) Lepiej pogadajcie z nami :)

słowo do chorujących: MASAKRA! i na tym zkończe wypowiedź!!!

@zosiak zdziwilabym sie jakby twoj m był zadowolony z kauczuku :D

@Funia90 czekamy bo @roxie123 jedzie dziś po brzuszek :D

@Auri_a a co u was?

@Kwiatuszekk23 @marzycielka81 jak zdrówko u chlopaków?

@burczuś @bertha serduszko dla was za waszą walke!

witam nowe koleżanki oraz wszystkie co mnie nie znają :)
tak sobie tu troche moderuje, troche sprzątam a troche wyciągam informacji, które maja nam pomóc :)
może cos odnajdziecie tu :
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@nafoczka lof ju [emoji8] jak chlopaczki Twoje ?
@Funia90 właśnie [emoji23]... calym sercem z Tobą [emoji8]
@zosiak Oki niech bedzie najpierw @bertha później ja i Ty po mnie [emoji8]

My w drodze do Przybycienienia [emoji4] jadę z wieeelkimi nadziejami na nowy plan ...

Chciałam podziękować za wsparcie w tym czasie kiedy miałam trudno... [emoji8] chociaż jeszcze tak będzie nie raz... nie wiem czy jest tu taka druga histeryczka [emoji23]

Ps.Funia jeszcze w dwupaku [emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Maciejka78 - super, gratuluję! ;*

@Destino - jestem pewna, że z każdym dniem pójdzie Wam lepiej! ;* trzymam za Was bardzo kciuki!

@Totois30 - ja robiłam napierw ogólne ANA i wyszły mi 1:1320, a później robiłam ANA3 (zwane ANA profilem też w niektórych labach) i tam, wszystkie wyszły mi ujemne. Lekarze stwierdzili, że albo mam coś czego się nie bada jeszcze, albo to tarczyca daje to ANA 1:1320.

@dżoasia - bardzo, bardzo mi przykro :(

@czarna_mala - dziękuję za wywołanie ;* U mnie... okres wczoraj zawitał... a poza tym jakoś tak, siedzę w krzakach i kibicuję Wam wszystkim, śledząc na bieżąco to, co się tu dzieje;*

@bertha - jestem całym sercem z Tobą! ;* Wierzę, że w końcu zaskoczysz;*

@Prymulkax - witaj na naszym wątku.

@roxie123 - gratuluję kariotypów;*

@mokka25 - cudownego masz pieska!

@eve25białystok - przykro mi z powodu Twojej straty :( oraz tego, jakie podejście ma Twój facet. Niestety mężczyźni często nie rozumieją naszych uczuć i tego, jak każdą stratę przeżywamy...

@Funia90 - kciuki za Asiunię! ;*

Do góry