reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak ale czemu Wy się nie staracie ? my też mamy zamawiałam ostatnio zapasy zimowe... ale żadne z nas nie jest zadowolone :/ nie było wyjścia nie chce wpadki teraz jak nie wiem jaki plan i bez leków ...ale jutro się dowiem :)

reklama
@zosiak nie ma reguły na to, nawet planowana ciąża taka wyliczana ze teraz sie staramy i czekamy , może być szokiem ze się rozwija i jest radość a później strata płacz ... więc jeśli nie ma przeszkód to bym próbowała bo nie raz te wpadki to są udane [emoji4] i myślę , że raczej teraz wpadki nie będzie bo podświadomość będzie Ci podpowiadac i dawać sygnały o ciąży będziesz się obserwować [emoji4] nie ma się co zbraniac jeśli jest zielone światło bo co ma byc to będzie... albo idealnie , albo nie tym razem to w końcu sie uda... nie trać czasu swoje wyczekalas [emoji4] sama mówisz ze w końcu ktos musi wyskoczyć z 2 kreskami [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 lekko mowiac moj organizm i sygnaly mnie w konia laduja wiec sama juz mu nie ufam :D sama wiesz jakie cykle mam popierniczone ale wazne ze sa;) jesli chodzi o staranka musialabym zgwalcic chyba meza bo spi jak zabity a jutro juz wylot wiec czekam na Twoje krechy do dziela;) za inne dziewczyny tez trzymam kciukasy ;)
Dobranoc:*

Witajcie,
Witam tez nowe koleżanki ze stratami. Tu znajdziecie wsparcie a co do partnerów hmmm to sprawa indywidualna choć moj bardzo wszystko przeżyl, tak bardzo, ze juz wiecej nawet słyszec nie chce (ja juz zapomniałam ;) ) Lepiej pogadajcie z nami :)

słowo do chorujących: MASAKRA! i na tym zkończe wypowiedź!!!

@zosiak zdziwilabym sie jakby twoj m był zadowolony z kauczuku :D

@Funia90 czekamy bo @roxie123 jedzie dziś po brzuszek :D

@Auri_a a co u was?

@Kwiatuszekk23 @marzycielka81 jak zdrówko u chlopaków?

@burczuś @bertha serduszko dla was za waszą walke!

witam nowe koleżanki oraz wszystkie co mnie nie znają :)
tak sobie tu troche moderuje, troche sprzątam a troche wyciągam informacji, które maja nam pomóc :)
może cos odnajdziecie tu :
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@nafoczka lof ju [emoji8] jak chlopaczki Twoje ?
@Funia90 właśnie [emoji23]... calym sercem z Tobą [emoji8]
@zosiak Oki niech bedzie najpierw @bertha później ja i Ty po mnie [emoji8]

My w drodze do Przybycienienia [emoji4] jadę z wieeelkimi nadziejami na nowy plan ...

Chciałam podziękować za wsparcie w tym czasie kiedy miałam trudno... [emoji8] chociaż jeszcze tak będzie nie raz... nie wiem czy jest tu taka druga histeryczka [emoji23]

Ps.Funia jeszcze w dwupaku [emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Maciejka78 - super, gratuluję! ;*

@Destino - jestem pewna, że z każdym dniem pójdzie Wam lepiej! ;* trzymam za Was bardzo kciuki!

@Totois30 - ja robiłam napierw ogólne ANA i wyszły mi 1:1320, a później robiłam ANA3 (zwane ANA profilem też w niektórych labach) i tam, wszystkie wyszły mi ujemne. Lekarze stwierdzili, że albo mam coś czego się nie bada jeszcze, albo to tarczyca daje to ANA 1:1320.

@dżoasia - bardzo, bardzo mi przykro :(

@czarna_mala - dziękuję za wywołanie ;* U mnie... okres wczoraj zawitał... a poza tym jakoś tak, siedzę w krzakach i kibicuję Wam wszystkim, śledząc na bieżąco to, co się tu dzieje;*

@bertha - jestem całym sercem z Tobą! ;* Wierzę, że w końcu zaskoczysz;*

@Prymulkax - witaj na naszym wątku.

@roxie123 - gratuluję kariotypów;*

@mokka25 - cudownego masz pieska!

@eve25białystok - przykro mi z powodu Twojej straty :( oraz tego, jakie podejście ma Twój facet. Niestety mężczyźni często nie rozumieją naszych uczuć i tego, jak każdą stratę przeżywamy...

@Funia90 - kciuki za Asiunię! ;*

Do góry