reklama
agatush
Moderatorka
Bardzo niskie i to możliwe że jest przyczyna Twojego samopoczucia. Jeżeli na co dzień nie masz tak niskiego ciśnienia to taki spadek może powodować dolegliwości o których piszesz.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Fanka BB :)
D
Deleted member 170039
Gość
@eve25białystok witam bardzo mi przykro przez co przechodzisz z facetami bywa roznie na poczatku mialam pretensje do mego meza ze taki nie czuly i ja to tylko przezywam ale teraz rozumiem czemu taki byl chcial zebym sie nie smucila a napewno bym sie dodatkowo nakrecala jesli jemu byloby przykro wmawialabym sobie ze jestem beznadziejna ze dziecka nie moge mu dac... takze jest jak jest...
Dziewczynki trzymam za Was kciuki wszystkie mam nadzieje ze nie umknelo mi testowanie?
@mokka25 a czemu to kreci sie w glowie przez pogode? czy cos innego...? jesli przez pogode to staram sie unikac przeciwbolowych i czesto mi pomaga napicie sie wody albo sen
@Destino jak tam sie miewacie
Dziewczynki trzymam za Was kciuki wszystkie mam nadzieje ze nie umknelo mi testowanie?
@mokka25 a czemu to kreci sie w glowie przez pogode? czy cos innego...? jesli przez pogode to staram sie unikac przeciwbolowych i czesto mi pomaga napicie sie wody albo sen
@Destino jak tam sie miewacie
reklama
Podziel się: