reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@moka25 idź idź [emoji4] no niskie ale ja z takim i niższym żyje na codzień xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 zabij mnie, zapomniałam zrobić badań. Jutro rano dzwonię do rodzinnego i się umawiam.

@agatush Kochana właśnie zmierzyłam. 95/71

Nie znam się na tym
Bardzo niskie i to możliwe że jest przyczyna Twojego samopoczucia. Jeżeli na co dzień nie masz tak niskiego ciśnienia to taki spadek może powodować dolegliwości o których piszesz.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@eve25białystok witam bardzo mi przykro przez co przechodzisz z facetami bywa roznie na poczatku mialam pretensje do mego meza ze taki nie czuly i ja to tylko przezywam ale teraz rozumiem czemu taki byl chcial zebym sie nie smucila a napewno bym sie dodatkowo nakrecala jesli jemu byloby przykro wmawialabym sobie ze jestem beznadziejna ze dziecka nie moge mu dac... takze jest jak jest...
Dziewczynki trzymam za Was kciuki wszystkie mam nadzieje ze nie umknelo mi testowanie?
@mokka25 a czemu to kreci sie w glowie przez pogode? czy cos innego...?:) jesli przez pogode to staram sie unikac przeciwbolowych i czesto mi pomaga napicie sie wody albo sen;)
@Destino jak tam sie miewacie;)

@zosiak hm w skrócie to nasza bertha testowała ostatnio ale wizir niestety , chociaż jeszcze czekamy :) ...na razie chyba nikt więcej... straszny przestój jest ...

reklama
Do góry