reklama
lof U2@nafoczka lof ju [emoji8] jak chlopaczki Twoje ?
@Funia90 właśnie [emoji23]... calym sercem z Tobą [emoji8]
@zosiak Oki niech bedzie najpierw @bertha później ja i Ty po mnie [emoji8]
My w drodze do Przybycienienia [emoji4] jadę z wieeelkimi nadziejami na nowy plan ...
Chciałam podziękować za wsparcie w tym czasie kiedy miałam trudno... [emoji8] chociaż jeszcze tak będzie nie raz... nie wiem czy jest tu taka druga histeryczka [emoji23]
Ps.Funia jeszcze w dwupaku [emoji6]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Auri tak walcze i walcze... też chyba popełniłam ten bład bo za pierwszym razem jak miał lekki kaszel nie podałam antybiotyku- bedąc mądrzejsza od lekarza, a teraz chyba niedoleczny i juz jest po kolejnych dwóch i wciąż ze stanem podgorączkowym i od czasu do czasu skok. Z tym, ze u nas ferie teraz więc luuuz. Ja juz nie wiem co z tymi naszymi dziećmi jest, ja chyba nie chorwałam az tak@nafoczka aaaaaaa mam dość od trzech tygodni walczę z kaszlem u młodej :/ w końcu w piątek wymiękłam i powiedziałam lekarzowi że chcę antybiotyk i jak ręką odjął dzisiaj poszła do przedszkola :/ trzeba było mi to zrobić od razu ze trzy tygodnie temu :/, widzę że Ty też walczysz z chorobami u Karolka.
serduszko 4 you!@roxie123 czekamy na szczegolowa relacje
roxie123
Fanka BB :)
No ja po wizycie [emoji4] jestem tak ucieszona ze wyjde siebie M nie wiedział co się dzieje jak wyszłam z gabinetu [emoji23]
Ogólnie muszę mu odpalić nawigację bo tel mu padł więc caly plan opiszę w domu [emoji4]
Powiem tak owulka wypadnie w Walentynki ... mamy sobie nie żałować [emoji23] i mam odwiedzić doktorka... no a co z czym do czego to powiem później bo właśnie nas zatrzymały psy i dostaliśmy mandat bo M przejechał stopa... o xD i kolejny wydatek...
Ogólnie muszę mu odpalić nawigację bo tel mu padł więc caly plan opiszę w domu [emoji4]
Powiem tak owulka wypadnie w Walentynki ... mamy sobie nie żałować [emoji23] i mam odwiedzić doktorka... no a co z czym do czego to powiem później bo właśnie nas zatrzymały psy i dostaliśmy mandat bo M przejechał stopa... o xD i kolejny wydatek...
bertha
Ciesze sie ze dobre wiesci niesiesz z wizyty!
Ja dzisiaj przywitalam @, zgodnie z planem, takze zaczynam od nowa. i mysle, ze jednak ty pierwsza przejmiesz brzuszek
dżoasia
reklama
dżoasia
18%, tylko dzięki ivf udaje się zachodzić. Nie wiem czy te moje maluchy takie słabe czy o co chodzi, dzisiaj wyszło że teraz też oba się zagnieździły, znowu miały być bliźniaki ;(
Podziel się: