reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 bo ja robiłam u siebie w diagnostyce i powiedzieli ze muszę czekać a ja dzwonilam na centrale bo badanie było wysłane do Krakowa i tam mi podali info po nr zlecenia. O 11

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka lof ju [emoji8] jak chlopaczki Twoje ?
@Funia90 właśnie [emoji23]... calym sercem z Tobą [emoji8]
@zosiak Oki niech bedzie najpierw @bertha później ja i Ty po mnie [emoji8]

My w drodze do Przybycienienia [emoji4] jadę z wieeelkimi nadziejami na nowy plan ...

Chciałam podziękować za wsparcie w tym czasie kiedy miałam trudno... [emoji8] chociaż jeszcze tak będzie nie raz... nie wiem czy jest tu taka druga histeryczka [emoji23]

Ps.Funia jeszcze w dwupaku [emoji6]

lof U2 :)
@nafoczka aaaaaaa mam dość od trzech tygodni walczę z kaszlem u młodej :/ w końcu w piątek wymiękłam i powiedziałam lekarzowi że chcę antybiotyk i jak ręką odjął dzisiaj poszła do przedszkola :/ trzeba było mi to zrobić od razu ze trzy tygodnie temu :/, widzę że Ty też walczysz z chorobami u Karolka.
Auri tak walcze i walcze... też chyba popełniłam ten bład bo za pierwszym razem jak miał lekki kaszel nie podałam antybiotyku- bedąc mądrzejsza od lekarza, a teraz chyba niedoleczny i juz jest po kolejnych dwóch i wciąż ze stanem podgorączkowym i od czasu do czasu skok. Z tym, ze u nas ferie teraz więc luuuz. Ja juz nie wiem co z tymi naszymi dziećmi jest, ja chyba nie chorwałam az tak ;)
@roxie123 czekamy na szczegolowa relacje :)
serduszko 4 you!

No ja po wizycie [emoji4] jestem tak ucieszona ze wyjde siebie M nie wiedział co się dzieje jak wyszłam z gabinetu [emoji23]
Ogólnie muszę mu odpalić nawigację bo tel mu padł więc caly plan opiszę w domu [emoji4]
Powiem tak owulka wypadnie w Walentynki ... mamy sobie nie żałować [emoji23] i mam odwiedzić doktorka... no a co z czym do czego to powiem później bo właśnie nas zatrzymały psy i dostaliśmy mandat bo M przejechał stopa... o xD i kolejny wydatek...

@bertha, no franca nie daje za wygraną... :/ jaki teraz plan? Robicie IUI czy będziecie szaleć razem z @roxie123 w walentynki? :D

Dziewczyny z Krakowa i okolic, które stosowałyście intralipid - kto Wam to przepisywał, gdzie kupowałyście i gdzie Wam to podawali??:confused:

reklama
@dżoasia a jakie masz NK? Przypomnij mi prpszę, Ty zawsze miałaś IVF czy naturalnie tez zachodziłaś?
@roxie123 czekamy na relację.
@Funia90 No i przede wszystkim czekamy na Asieńkę :)
18%, tylko dzięki ivf udaje się zachodzić. Nie wiem czy te moje maluchy takie słabe czy o co chodzi, dzisiaj wyszło że teraz też oba się zagnieździły, znowu miały być bliźniaki ;(

Do góry