reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny mnie też dopada przeziębienie a myślałam że się uchowam ale to tak jest jak domownicy chorują na szczęście ja prawie nigdy nie mam gorączki i oby teraz też tak było pojadę po leki o których pisaliście @Maciejka78 i @matylda23
A jeszcze jedno pytanko biorę glukophage i chce zacząć odstawiac to lepiej zejść z dawki co parę dni o pół tabletki czy całkowicie odstawialyscie

reklama
@eve25białystok tak bywa niestety ... przykre ale czesto w naszym zyciu jak rutyna ciagle to samo ... tyle ze sa dziewczyny ktore doczekaly dzidzi po ciezkiej walce i tego trzeba sie 3mac [emoji4]na naszym wątku wyjątkowo wiemy jaki jest ból strat bo chyba jest ich tu najwięcej jakby tak pozbierał wszystkie , radość za chwilę płacz ...ale wspieramy się
Napisz coś więcej o sobie leczysz się gdzies ? Badania jakie zrobiłaś?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj @eve25białystok. Bardzo mi przykro z powodu straty. Każda z nas na tym forum wie jak bardzo to boli:( Ja przechodziłam to dwa tygodnie temu...po raz 6ty :/ Ale jeszcze się nie poddajemy. Jeszcze zawalczymy. Tobie teraz życzę chwili spokoju. Nie myśl już na szybko co dalej. Daj sobie chwilkę na złapanie oddechu.
@Funia90 :*

@roxie123 mam taki plan by napisać do Paśnika. Pewnie bede mieć wizyte. Myśle,że bez kolejnych szczepień lub immunosupresji nie bede probować zajść,skoro u mnie żelazny zestaw zawiódł 2 razy. Mam na to z 3 miesiace by macica i szyjka się zregenerowaly.
A czuję się wporzo;) na prawde:) wlasnie sie piecze spóźniony tort urodzinowy. Rodzinka wpadnie...i tak niedziela zleci. I jutro zaś tyrka:)

Ostatnia edycja:
@burczuś coś wymyśli może faktycznie immunopresja by dała efekt a spr badania po szczepieniach? Bo czy można brać jeszcze ... nie znam się :/
No tak trzeba się zregenerować teraz . To czyje urodzinki Twoje ? :)
Ja w prawdzie miałam te 2 biochemiczne ale teraz będzie 3 miesiąc w sumie przerwy czuje się lepiej no i w końcu dzisiaj spałam cała noc [emoji23] Zobaczę co mi jutro powie Przybycien bo sama od siebie jeszcze z cykl czy 2 chciałabym podkarmic jajka i zbić prl . Chyba że co innego pomysli ...w sumie będę mu gadać o acofilu .
Ciekawa jestem tej wizyty

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

@bobasek1990 , ja na szczęście nie mam gorączki,ale zatoki zajęte i rozsadza mi głowę i twarz... nie czuję się najlepiej. Gardło też boli,ale nie ma białego nalotu. Mam nadzieję,że będzie coraz lepiej,bo wszystkie możliwe leki i domowe sposoby praktykuję. Trochę się boję czy Malutkiej się nic nie stanie od tego choróbska :( właśnie co z tego,że ja ciągle w domu jak mąż przyniesie do domu zarazki.
Ja glucophage będę niedługo zmniejszać z 1000na 500 albo najpierw 750 i będę brała kilka tygodni. Nie będę odstawiała na pewno z dnia na dzień. Zdrówka!

dziewczyny. Muszę Wam to napisać. Mój facet ma 5 letnia córkę z innego związku . jego matka nie wie ze poronilam. Przyjechała właśnie i zaczęli gafav o tej malej i o urodzinach jej a mi aż serce ściska , bol , łzy nachodzą do oczu. On mnie wogolr nie rozumie.. Ze ja tak cierpie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry