reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny mnie też dopada przeziębienie a myślałam że się uchowam ale to tak jest jak domownicy chorują na szczęście ja prawie nigdy nie mam gorączki i oby teraz też tak było pojadę po leki o których pisaliście @Maciejka78 i @matylda23
A jeszcze jedno pytanko biorę glukophage i chce zacząć odstawiac to lepiej zejść z dawki co parę dni o pół tabletki czy całkowicie odstawialyscie

reklama
@eve25białystok tak bywa niestety ... przykre ale czesto w naszym zyciu jak rutyna ciagle to samo ... tyle ze sa dziewczyny ktore doczekaly dzidzi po ciezkiej walce i tego trzeba sie 3mac [emoji4]na naszym wątku wyjątkowo wiemy jaki jest ból strat bo chyba jest ich tu najwięcej jakby tak pozbierał wszystkie , radość za chwilę płacz ...ale wspieramy się
Napisz coś więcej o sobie leczysz się gdzies ? Badania jakie zrobiłaś?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj @eve25białystok. Bardzo mi przykro z powodu straty. Każda z nas na tym forum wie jak bardzo to boli:( Ja przechodziłam to dwa tygodnie temu...po raz 6ty :/ Ale jeszcze się nie poddajemy. Jeszcze zawalczymy. Tobie teraz życzę chwili spokoju. Nie myśl już na szybko co dalej. Daj sobie chwilkę na złapanie oddechu.
@Funia90 :*

@roxie123 mam taki plan by napisać do Paśnika. Pewnie bede mieć wizyte. Myśle,że bez kolejnych szczepień lub immunosupresji nie bede probować zajść,skoro u mnie żelazny zestaw zawiódł 2 razy. Mam na to z 3 miesiace by macica i szyjka się zregenerowaly.
A czuję się wporzo;) na prawde:) wlasnie sie piecze spóźniony tort urodzinowy. Rodzinka wpadnie...i tak niedziela zleci. I jutro zaś tyrka:)

Ostatnia edycja:
@burczuś coś wymyśli może faktycznie immunopresja by dała efekt a spr badania po szczepieniach? Bo czy można brać jeszcze ... nie znam się :/
No tak trzeba się zregenerować teraz . To czyje urodzinki Twoje ? :)
Ja w prawdzie miałam te 2 biochemiczne ale teraz będzie 3 miesiąc w sumie przerwy czuje się lepiej no i w końcu dzisiaj spałam cała noc [emoji23] Zobaczę co mi jutro powie Przybycien bo sama od siebie jeszcze z cykl czy 2 chciałabym podkarmic jajka i zbić prl . Chyba że co innego pomysli ...w sumie będę mu gadać o acofilu .
Ciekawa jestem tej wizyty

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

@bobasek1990 , ja na szczęście nie mam gorączki,ale zatoki zajęte i rozsadza mi głowę i twarz... nie czuję się najlepiej. Gardło też boli,ale nie ma białego nalotu. Mam nadzieję,że będzie coraz lepiej,bo wszystkie możliwe leki i domowe sposoby praktykuję. Trochę się boję czy Malutkiej się nic nie stanie od tego choróbska :( właśnie co z tego,że ja ciągle w domu jak mąż przyniesie do domu zarazki.
Ja glucophage będę niedługo zmniejszać z 1000na 500 albo najpierw 750 i będę brała kilka tygodni. Nie będę odstawiała na pewno z dnia na dzień. Zdrówka!

dziewczyny. Muszę Wam to napisać. Mój facet ma 5 letnia córkę z innego związku . jego matka nie wie ze poronilam. Przyjechała właśnie i zaczęli gafav o tej malej i o urodzinach jej a mi aż serce ściska , bol , łzy nachodzą do oczu. On mnie wogolr nie rozumie.. Ze ja tak cierpie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry