reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda23 noooo :D teraz czekam na poniedziałkowe gdybanie co by tutaj zrobić żeby się udało xD już widzę przegląd wyników i nic nic nic ...na koniec mu pod spód dam te prolaktyne i insuline hehe ciekawe co mi powie :)
@olaa90 mi się nic nie dzieje , wgl nie czuje , że to biorę a lekarz mówił o skutkach jakie moga występować :) jedynie co to ciężko przełknąć bo nie jest powlekana . Ale nie jadłam jeszcze nic słodkiego po niej więc wiesz haha. U kolezanki tez trzeba metforminke widze xD
@Funia90 wiem wiem ;*** Ty też wiesz ;*
@matulkaa prawda ulżyło mi :)) zaraz będą emocje z Twoim porodem :*
@iveo stresy puściły :) wygląda mi to na słabą jakość jajek ... trzeba próbować dalej :) kochana planuj ...będzie jak będzie , chociazbys była wyposazona we wszystko to i tak musi wszystko zagrac :) ja sobie powiedziałam jak nie tym razem to za którymś się uda
@roki_1991 kochana bo mi to , któraś z dziewczyn wysyłała a ja zgubiłam ... przepraszam :*
Zapytam P w poniedziałek bo bedzie moje ogladał
@eve25białystok witaj :) [*]

Chyba będę dzisiaj spać w końcu :D

reklama
@matylda23 my też z moim M zastanawiamy się nad imieniem Matylda ;). Tylko w rodzinie kręcą nosem, że nie bardzo bo jak zdrobniale ( dla nas mała byłaby Matyś, Matysią). Inna opcja to ew. Emilia. O ile nam się jeszcze nie zmieni. Myślę, że jak mała będzie z nami to zdecydujemy ostatecznie.

@matylda23 my też z moim M zastanawiamy się nad imieniem Matylda ;). Tylko w rodzinie kręcą nosem, że nie bardzo bo jak zdrobniale ( dla nas mała byłaby Matyś, Matysią). Inna opcja to ew. Emilia. O ile nam się jeszcze nie zmieni. Myślę, że jak mała będzie z nami to zdecydujemy ostatecznie.
Mojej znajomej córka jest Matylda i mówią do niej Mati :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciejka78 , haha no nie wierzę :D moje imiona :D tylko mąż nie chce Emilii.. mamy jeszcze Marceline :) u nas właśnie babciom się Matylda bardzo podoba , gorzej z moim tatą, ale to najważniejsze,żeby rodzicom się podobało,a dziadkowie i reszta rodziny będą się musieli przyzwyczaić :)

@agatush właśnie z tym zdrobnieniem Mati to mamy problem bo w rodzinie mamy Mateusza i do niego mówimy Mati i teraz wiesz z chlopiecym imieniem nam się kojarzy ;) no nic najważniejsze by mała była zdrowa a imię intuicyjnie wybierzemy. Ale dziękujemy za sugestie wiecie nie chce skrzywdzić małej imieniem :p

@Maciejka78 , haha no nie wierzę :D moje imiona :D tylko mąż nie chce Emilii.. mamy jeszcze Marceline :) u nas właśnie babciom się Matylda bardzo podoba , gorzej z moim tatą, ale to najważniejsze,żeby rodzicom się podobało,a dziadkowie i reszta rodziny będą się musieli przyzwyczaić :)
Marcelina też bardzo ładne :-) gdyby Michalina nie była Michaśka byłaby Marcelką :-D

@Maciejka78 masz rację :-) zdrówko najważniejsze :-) a imię... Każde będzie piękne :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana witaj. Przezywamy to razem, moj aniolek caly ten tydzien odchodzil ode mnie nie dajac mi nawet zadnego znaku...
A ktory u ciebie byl tc? Wiadomo jaka przyczyna?
U mnie była wczesna ciąża. Z miesiączki 6t2d o ciąży dowiedziałam się w poniedziałek. Nacieszyłam się nią do soboty..
Płakać mi się chce jak czytam o objawach u dziewczyn na wątku na którym byłam.. Jeszcze nie dawno ja się cieszyłam..
Lekarz powiedział ze poronienie samoistne .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry