reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda23 noooo :D teraz czekam na poniedziałkowe gdybanie co by tutaj zrobić żeby się udało xD już widzę przegląd wyników i nic nic nic ...na koniec mu pod spód dam te prolaktyne i insuline hehe ciekawe co mi powie :)
@olaa90 mi się nic nie dzieje , wgl nie czuje , że to biorę a lekarz mówił o skutkach jakie moga występować :) jedynie co to ciężko przełknąć bo nie jest powlekana . Ale nie jadłam jeszcze nic słodkiego po niej więc wiesz haha. U kolezanki tez trzeba metforminke widze xD
@Funia90 wiem wiem ;*** Ty też wiesz ;*
@matulkaa prawda ulżyło mi :)) zaraz będą emocje z Twoim porodem :*
@iveo stresy puściły :) wygląda mi to na słabą jakość jajek ... trzeba próbować dalej :) kochana planuj ...będzie jak będzie , chociazbys była wyposazona we wszystko to i tak musi wszystko zagrac :) ja sobie powiedziałam jak nie tym razem to za którymś się uda
@roki_1991 kochana bo mi to , któraś z dziewczyn wysyłała a ja zgubiłam ... przepraszam :*
Zapytam P w poniedziałek bo bedzie moje ogladał
@eve25białystok witaj :) [*]

Chyba będę dzisiaj spać w końcu :D

reklama
@matylda23 my też z moim M zastanawiamy się nad imieniem Matylda ;). Tylko w rodzinie kręcą nosem, że nie bardzo bo jak zdrobniale ( dla nas mała byłaby Matyś, Matysią). Inna opcja to ew. Emilia. O ile nam się jeszcze nie zmieni. Myślę, że jak mała będzie z nami to zdecydujemy ostatecznie.

@matylda23 my też z moim M zastanawiamy się nad imieniem Matylda ;). Tylko w rodzinie kręcą nosem, że nie bardzo bo jak zdrobniale ( dla nas mała byłaby Matyś, Matysią). Inna opcja to ew. Emilia. O ile nam się jeszcze nie zmieni. Myślę, że jak mała będzie z nami to zdecydujemy ostatecznie.
Mojej znajomej córka jest Matylda i mówią do niej Mati :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciejka78 , haha no nie wierzę :D moje imiona :D tylko mąż nie chce Emilii.. mamy jeszcze Marceline :) u nas właśnie babciom się Matylda bardzo podoba , gorzej z moim tatą, ale to najważniejsze,żeby rodzicom się podobało,a dziadkowie i reszta rodziny będą się musieli przyzwyczaić :)

@agatush właśnie z tym zdrobnieniem Mati to mamy problem bo w rodzinie mamy Mateusza i do niego mówimy Mati i teraz wiesz z chlopiecym imieniem nam się kojarzy ;) no nic najważniejsze by mała była zdrowa a imię intuicyjnie wybierzemy. Ale dziękujemy za sugestie wiecie nie chce skrzywdzić małej imieniem :p

@Maciejka78 , haha no nie wierzę :D moje imiona :D tylko mąż nie chce Emilii.. mamy jeszcze Marceline :) u nas właśnie babciom się Matylda bardzo podoba , gorzej z moim tatą, ale to najważniejsze,żeby rodzicom się podobało,a dziadkowie i reszta rodziny będą się musieli przyzwyczaić :)
Marcelina też bardzo ładne :-) gdyby Michalina nie była Michaśka byłaby Marcelką :-D

@Maciejka78 masz rację :-) zdrówko najważniejsze :-) a imię... Każde będzie piękne :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana witaj. Przezywamy to razem, moj aniolek caly ten tydzien odchodzil ode mnie nie dajac mi nawet zadnego znaku...
A ktory u ciebie byl tc? Wiadomo jaka przyczyna?
U mnie była wczesna ciąża. Z miesiączki 6t2d o ciąży dowiedziałam się w poniedziałek. Nacieszyłam się nią do soboty..
Płakać mi się chce jak czytam o objawach u dziewczyn na wątku na którym byłam.. Jeszcze nie dawno ja się cieszyłam..
Lekarz powiedział ze poronienie samoistne .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry