roxie123
Fanka BB :)
@matylda23 noooo teraz czekam na poniedziałkowe gdybanie co by tutaj zrobić żeby się udało xD już widzę przegląd wyników i nic nic nic ...na koniec mu pod spód dam te prolaktyne i insuline hehe ciekawe co mi powie
@olaa90 mi się nic nie dzieje , wgl nie czuje , że to biorę a lekarz mówił o skutkach jakie moga występować jedynie co to ciężko przełknąć bo nie jest powlekana . Ale nie jadłam jeszcze nic słodkiego po niej więc wiesz haha. U kolezanki tez trzeba metforminke widze xD
@Funia90 wiem wiem ;*** Ty też wiesz ;*
@matulkaa prawda ulżyło mi ) zaraz będą emocje z Twoim porodem :*
@iveo stresy puściły wygląda mi to na słabą jakość jajek ... trzeba próbować dalej kochana planuj ...będzie jak będzie , chociazbys była wyposazona we wszystko to i tak musi wszystko zagrac ja sobie powiedziałam jak nie tym razem to za którymś się uda
@roki_1991 kochana bo mi to , któraś z dziewczyn wysyłała a ja zgubiłam ... przepraszam :*
Zapytam P w poniedziałek bo bedzie moje ogladał
@eve25białystok witaj [*]
Chyba będę dzisiaj spać w końcu
@olaa90 mi się nic nie dzieje , wgl nie czuje , że to biorę a lekarz mówił o skutkach jakie moga występować jedynie co to ciężko przełknąć bo nie jest powlekana . Ale nie jadłam jeszcze nic słodkiego po niej więc wiesz haha. U kolezanki tez trzeba metforminke widze xD
@Funia90 wiem wiem ;*** Ty też wiesz ;*
@matulkaa prawda ulżyło mi ) zaraz będą emocje z Twoim porodem :*
@iveo stresy puściły wygląda mi to na słabą jakość jajek ... trzeba próbować dalej kochana planuj ...będzie jak będzie , chociazbys była wyposazona we wszystko to i tak musi wszystko zagrac ja sobie powiedziałam jak nie tym razem to za którymś się uda
@roki_1991 kochana bo mi to , któraś z dziewczyn wysyłała a ja zgubiłam ... przepraszam :*
Zapytam P w poniedziałek bo bedzie moje ogladał
@eve25białystok witaj [*]
Chyba będę dzisiaj spać w końcu