reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@olaa90 widzę że koleżanka też ma coś nie halo, tak jak ty i ja...
@Funia90 sądząc po tym że napisałaś, a nie ma zdjęcia, to wnioskuję że Asia dalej uparcie siedzi w brzuszku :p
Dziewczyny, ponowie swoje pytanko odnośnie halotypów. Jakie geny powinny być obecne a jakie nie? Nie pamiętam w którym to badaniu ale pamiętam że @roxie123 je tu robiła, tylko ona nie chce się ze mną tą wiedzą jakoś podzielić :p taki lobuz z niej :p

@iveo w Krakowie doszczepiają w ciąży raz. Sacha zaleca by było to najpóźniej do 10 tygodnia. Ja pojechałam na przełomie 6 i 7 tygodnia, jak tylko pokazało się serduszko.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 ja bym wolała bez leków.... Spróbuję póki co dietą, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Pokaż te wyniki na wizycie i daj znać co ci lekarz powiedział na nie, bo masz podobna sytuację do mnie

@olaa90 , metformina to subtancja i ona jest w takich lekach jak metformax, glucophage (ten biorę ja), siofor. To jest na io, ale czasem lekarze dają i bez io,jak się ma pcos,żeby poprawić jajka. Ja mam i io i pcos. Biorę ciagle w tej samej dawce,ale niedługo będę zmniejszać. Nie wiem do kiedy będę brała,może do krzywej cukrowej? Nie wiem, na razie o tym nie myślę. Póki co dziś zmniejszyłam metypred i trochę mnie to stresuje,choć większość już wtedy zmniejsza,więc mam nadzieję,że będzie okey.

reklama
Z pozdrowieniami z rodzinnego miasta :)
@Funia90 caly czas z Tobą i Asienka
Piękne zdjęcia :-) ślicznie wygladasz
@dżoasia cichutko i pezszelestnie wspieram ♡ to takie. .ech

@Maciejka78 cudownie wygladacie :*

Moje kochane jestem z wami mentalnie jednak Karol po 5 dniach przerwy znów gorączkuje :(
Kochana... Trzymajcie się dzielnie z Karolem. Kurczę niedobrze... :-( a sprawdzaliscie jeszcze raz te migdały?

@Destino jak się czujecie Kochana?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry