reklama
roki_1991
Fanka BB :)
@olaa90 widzę że koleżanka też ma coś nie halo, tak jak ty i ja...
@Funia90 sądząc po tym że napisałaś, a nie ma zdjęcia, to wnioskuję że Asia dalej uparcie siedzi w brzuszku
Dziewczyny, ponowie swoje pytanko odnośnie halotypów. Jakie geny powinny być obecne a jakie nie? Nie pamiętam w którym to badaniu ale pamiętam że @roxie123 je tu robiła, tylko ona nie chce się ze mną tą wiedzą jakoś podzielić
taki lobuz z niej 
@Funia90 sądząc po tym że napisałaś, a nie ma zdjęcia, to wnioskuję że Asia dalej uparcie siedzi w brzuszku
Dziewczyny, ponowie swoje pytanko odnośnie halotypów. Jakie geny powinny być obecne a jakie nie? Nie pamiętam w którym to badaniu ale pamiętam że @roxie123 je tu robiła, tylko ona nie chce się ze mną tą wiedzą jakoś podzielić
olaa90
@roki_1991 to jest chyba wyższa szkoła jazdy.... my zachodzimy i tracimy a ona od 4lat nie zachodzi.... kochana a ty ta metfformine będziesz łykała?
matylda23
@olaa90 , metformina to subtancja i ona jest w takich lekach jak metformax, glucophage (ten biorę ja), siofor. To jest na io, ale czasem lekarze dają i bez io,jak się ma pcos,żeby poprawić jajka. Ja mam i io i pcos. Biorę ciagle w tej samej dawce,ale niedługo będę zmniejszać. Nie wiem do kiedy będę brała,może do krzywej cukrowej? Nie wiem, na razie o tym nie myślę. Póki co dziś zmniejszyłam metypred i trochę mnie to stresuje,choć większość już wtedy zmniejsza,więc mam nadzieję,że będzie okey.
reklama
agatush
Moderatorka
Piękne zdjęcia :-) ślicznie wygladasz
Kochana... Trzymajcie się dzielnie z Karolem. Kurczę niedobrze... :-( a sprawdzaliscie jeszcze raz te migdały?@dżoasia cichutko i pezszelestnie wspieram ♡ to takie. .ech
@Maciejka78 cudownie wygladacie :*
Moje kochane jestem z wami mentalnie jednak Karol po 5 dniach przerwy znów gorączkuje![]()
@Destino jak się czujecie Kochana?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: