reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoasia tak bardzo mi przykro [emoji26] i po raz kolejny ciśnie się pytanie na które nigdy nie uzyskamy odpowiedzi DLACZEGO!!!!!!
@Maciejka78 [emoji7][emoji7][emoji7] piękne
@Funia90 jak dziś na polu walki. Coś czuję, że odezwiesz się za niedługo z info. że Asieńka jest już na świecie [emoji8]
@roxie123 superrrrrr [emoji4] kamień z serca co nie [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@matylda23 oki :D czyli rozumiem,ze to poprawia jakość komórek jajowych. Kojarzy mi się,ze jeszcze glocopaugh.... coś tego typu lykalas,tak? :D to tez jest na to? Czy na pco ewentualnie? Ciekawe czy mi to potwierdzi. Ty kochana dalej ta metfor...jesz? To się je cała ciąże czy do pewnego momentu tylko? Przepraszam,jeśli męczę ale próbuje to wszystko ogarnąć :D stad zapewne chaos w moich pytaniach :p

@olaa90 endo jest w Kolbuszowej.

@mokka 25 sliczny piesiu. Marzy mi sie pomeranian odkad zobaczylam "boo" ale T.nie chce malego pieska.

@dżoasia przytulam Cie [emoji8]

@nafoczka zdrowka dla Karolka [emoji8]

@Maciejka78 cudo [emoji7]

@Destino jak sie czujesz? I jak Natus?

@roxie123 super,gratuluje [emoji16]

@Funia90 jak u Ciebie ?

Specu mój @roxie123 tutaj wynik mojej koleżanki proszę Cię zinterpretuj i je ;*

Załączniki

• 75536D71-29AA-40C3-99A7-C23502593027.jpeg
    75536D71-29AA-40C3-99A7-C23502593027.jpeg
    111,9 KB · Wyświetleń: 81
@dżoasia bardzo mi smutno przytulam :(
@roxie123 w końcu kamień z serca. Mam nadzieje że doktorek znajdzie sensowne wytłumaczenie Twoich strat i znajdzie dobre rozwiązanie
@Maciejka78 cieszę się że brzuszek rośnie
@matulkaa chciałam podpytać jak u Ciebie było ze szczepieniami czy w Krakowie zalecają w ciąży i jedno czy 2
@Porzeczka1234 czy Ty miałaś podejrzenie APS? Zastanawiam się dlaczego jedni lekarze piszą Clexane od starań a inni od testu. Bo na logikę skoro mam problem zakrzepowy to i przy zagnieżdzaniu może sie pojawiać. To samo z Encortonem. Czemu dopiero po tescie jak odrzucac moze od poczatku??

Mam tyle watpliwości że nie wiem czy się starać. Boję się ze moze czegoś nie zrobiłam a może trzeba było wykluczyc ten gluten, metformine tez biore dopiero 3 dni to jak może pomoc???
No i czy ten Clexane od testu wystarczy???

reklama
Do góry