reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 o jaki zaj** sty cudna psinka ... ja marzę o malutkim maltańczyku , ale na razie nie na mój portfel to raz :/ nie miałabym go za bardzo gdzie zostawiać w razie W to dwa , dlatego kupuje rybkę po wypłacie xD

reklama
@dżoasia matko dopiero doczytałam kurczę a ja takie zdjęcia właśnie wysłałam na forum. Kurczę nie tak miało być... przytulam :*
@mokka25 przytnij zdjęcie w przycinaczu on-line. Miałam ten sam problem.
Maciejka, zdjecia przepiekne, wierze ze kiedys sie takiego brzunia doczekam, nie miej wyrzutow sumienia, ciesz sie swoim szczesciem bo w pelni na nie zasluzylas, ja sie powoli odgruzuje :*

@dżoasia kochana patrząc na historie dziewczyn każda z nas kiedyś otrzyma swój skarb... pewne zdarzenia nie powinny mieć miejsca , ale nie mamy na to wpływu ... jeszcze będzie pięknie ;**

@roxie123 to pomeranian, wygląda jak słodki aniołek, a tak na prawdę to szczekający 3/4 doby diabełek. Kochany. Ja też zaczynałam od rybki ! Byłam za dobra i ją przekarmiłam :( Rybka w niebie.

@roxie123 to po co zleca to badanie,jak leku na to nie chce dać :D wiem,ze lista badań długa... ale pozostałe nawet jeśli będzie ich ze 100 to zajmą krócej niż te Krzywe,to będę miała możliwość załatwić to przed pracą :) niestety w mojej miejscowości nie ma endo;/ a w pro famili ogarnia któryś lekarz te sprawy? Oby mój Gawlik miał pojęcie o tym na przyszłość...

@olaa90 może daje ja nie wiem własnie, bo pytałam tutaj kogoś to chodziły do eno , ale może
@matylda23 wie... P Ci zapisywał metforminę ?:)
W Rzeszowie są endo , poczytaj na necie :) ja w profamili będę chodzić do doktorki , powiem jej jaka sprawa jak juz będę w ciąży żeby miec kogoś też prowadzącego czy w razie szpitala , i kontakt taki ogólny gdyby były problemy i żeby mi clexane na R wypisywała xD

reklama
Ja metformine brałam od maja, a u niego byłam pod koniec sierpnia, ale oglądając moje wyniki, zapytał czy biorę, więc myślę,że przepisuje :) on tylko sam z siebie nie zaleca w ciąży,ale jak powiesz,że będziesz brała,to powie okey :D
@roxie123 , kamień z serca,co?
@nafoczka , :( zdrówka dla Karolka!
@Maciejka78 , przepiękny brzuszek i córunia <3

Do góry