reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Maciejka, zdjecia przepiekne, wierze ze kiedys sie takiego brzunia doczekam, nie miej wyrzutow sumienia, ciesz sie swoim szczesciem bo w pelni na nie zasluzylas, ja sie powoli odgruzuje :*
@Maciejka78 dziekuje za zdjęcie...pieknie wygladasz...super
olaa90
@roxie123 to po co zleca to badanie,jak leku na to nie chce dać wiem,ze lista badań długa... ale pozostałe nawet jeśli będzie ich ze 100 to zajmą krócej niż te Krzywe,to będę miała możliwość załatwić to przed pracą niestety w mojej miejscowości nie ma endo;/ a w pro famili ogarnia któryś lekarz te sprawy? Oby mój Gawlik miał pojęcie o tym na przyszłość...
roxie123
@olaa90 może daje ja nie wiem własnie, bo pytałam tutaj kogoś to chodziły do eno , ale może
@matylda23 wie... P Ci zapisywał metforminę ?
W Rzeszowie są endo , poczytaj na necie ja w profamili będę chodzić do doktorki , powiem jej jaka sprawa jak juz będę w ciąży żeby miec kogoś też prowadzącego czy w razie szpitala , i kontakt taki ogólny gdyby były problemy i żeby mi clexane na R wypisywała xD
@matylda23 wie... P Ci zapisywał metforminę ?
W Rzeszowie są endo , poczytaj na necie ja w profamili będę chodzić do doktorki , powiem jej jaka sprawa jak juz będę w ciąży żeby miec kogoś też prowadzącego czy w razie szpitala , i kontakt taki ogólny gdyby były problemy i żeby mi clexane na R wypisywała xD
reklama
matylda23
Ja metformine brałam od maja, a u niego byłam pod koniec sierpnia, ale oglądając moje wyniki, zapytał czy biorę, więc myślę,że przepisuje on tylko sam z siebie nie zaleca w ciąży,ale jak powiesz,że będziesz brała,to powie okey
@roxie123 , kamień z serca,co?
@nafoczka , zdrówka dla Karolka!
@Maciejka78 , przepiękny brzuszek i córunia <3
@roxie123 , kamień z serca,co?
@nafoczka , zdrówka dla Karolka!
@Maciejka78 , przepiękny brzuszek i córunia <3
Podziel się: