reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 o jaki zaj** sty cudna psinka ... ja marzę o malutkim maltańczyku , ale na razie nie na mój portfel to raz :/ nie miałabym go za bardzo gdzie zostawiać w razie W to dwa , dlatego kupuje rybkę po wypłacie xD

reklama
@dżoasia matko dopiero doczytałam kurczę a ja takie zdjęcia właśnie wysłałam na forum. Kurczę nie tak miało być... przytulam :*
@mokka25 przytnij zdjęcie w przycinaczu on-line. Miałam ten sam problem.
Maciejka, zdjecia przepiekne, wierze ze kiedys sie takiego brzunia doczekam, nie miej wyrzutow sumienia, ciesz sie swoim szczesciem bo w pelni na nie zasluzylas, ja sie powoli odgruzuje :*

@dżoasia kochana patrząc na historie dziewczyn każda z nas kiedyś otrzyma swój skarb... pewne zdarzenia nie powinny mieć miejsca , ale nie mamy na to wpływu ... jeszcze będzie pięknie ;**

@roxie123 to pomeranian, wygląda jak słodki aniołek, a tak na prawdę to szczekający 3/4 doby diabełek. Kochany. Ja też zaczynałam od rybki ! Byłam za dobra i ją przekarmiłam :( Rybka w niebie.

@roxie123 to po co zleca to badanie,jak leku na to nie chce dać :D wiem,ze lista badań długa... ale pozostałe nawet jeśli będzie ich ze 100 to zajmą krócej niż te Krzywe,to będę miała możliwość załatwić to przed pracą :) niestety w mojej miejscowości nie ma endo;/ a w pro famili ogarnia któryś lekarz te sprawy? Oby mój Gawlik miał pojęcie o tym na przyszłość...

@olaa90 może daje ja nie wiem własnie, bo pytałam tutaj kogoś to chodziły do eno , ale może
@matylda23 wie... P Ci zapisywał metforminę ?:)
W Rzeszowie są endo , poczytaj na necie :) ja w profamili będę chodzić do doktorki , powiem jej jaka sprawa jak juz będę w ciąży żeby miec kogoś też prowadzącego czy w razie szpitala , i kontakt taki ogólny gdyby były problemy i żeby mi clexane na R wypisywała xD

reklama
Ja metformine brałam od maja, a u niego byłam pod koniec sierpnia, ale oglądając moje wyniki, zapytał czy biorę, więc myślę,że przepisuje :) on tylko sam z siebie nie zaleca w ciąży,ale jak powiesz,że będziesz brała,to powie okey :D
@roxie123 , kamień z serca,co?
@nafoczka , :( zdrówka dla Karolka!
@Maciejka78 , przepiękny brzuszek i córunia <3

Do góry