reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 kochana doczytalam ze jestes chora , mleko z miodem i czosnkiem to u mnie wyjatkowo wymioty gwarantowane, jedyna rzecz jakiej nie umiem przelknac, a probowalas sok z cebuli? Rewelacyjnie dziala i mi smakuje, pokroic cebule w takie wieksze kawalki, zasypac cukrem i przykryc i po nocy jest syrop, pamietam jak pracowalam w Walii i stary portugalczyk mi dziekowal i mowi ze polish remedy super dziala:)

Dziewczyny pewnie pisalyscie juz 100 razy ale co na poprawienie endo? W 15 dc mialam 7mm:/ (2 warstwy- takie info na usg) winko czerwone? A w ktorym dc? I jeszcze jakies inne cuda polecicie?:*

@matylda23 Kochana mi to przeszło po rozpuszczeniu wody z ascorbinianem wody piłam 2×co 3 godz. I ten syrop P.R.E.N.A.L.E.N. Ale może mnie nie zdążylo rozebrać tak jak Ciebie. No nie wiem co jeszcze mogłabyś brać. Kurde wszystko już bierzesz co znam. Grunt, że nie ma gorączki.

reklama
@matylda23 a najlepszy będzie sok z Aceroli, popijaj sobie co kilka godzin kieliszeczek :) polecam z własnego doświadczenia, potrafi szybko przegonić przeziębienie i jest bezpieczna w ciąży :) moja znajoma daje swojemu dziecku i przez 5lat, chorowało tylko raz [emoji4]
1cf5cc4cf73692c6b5a41af03285fd96.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry