reklama
Totois30
Fanka BB :)
@matylda23 kochana doczytalam ze jestes chora , mleko z miodem i czosnkiem to u mnie wyjatkowo wymioty gwarantowane, jedyna rzecz jakiej nie umiem przelknac, a probowalas sok z cebuli? Rewelacyjnie dziala i mi smakuje, pokroic cebule w takie wieksze kawalki, zasypac cukrem i przykryc i po nocy jest syrop, pamietam jak pracowalam w Walii i stary portugalczyk mi dziekowal i mowi ze polish remedy super dziala
Maciejka78
roxie123
@olaa90 to akurat wiesz takie badanie co na to lek jest , tabletki , dieta chyba jakas i ma być , to kropla w morzu ciekawe czy jeszcze coś wyjdzie
@Maciejka78 ;*
@matylda23 może ten p r e n a l e n pij :/ nie wiem co można w ciąży w zasadzie
@Maciejka78 ;*
@matylda23 może ten p r e n a l e n pij :/ nie wiem co można w ciąży w zasadzie
magda1208
roxie123
@Totois30 wino czerwone ale wytrawne dziewczyny mówiły no i przed owulacją pić , orzechy jeść
@magda1208 ;** a jak u Ciebie ? Ty w górach chyba jesteś teraz co ? podeslij jakieś zdjęcia i relaksuj się ;*
@magda1208 ;** a jak u Ciebie ? Ty w górach chyba jesteś teraz co ? podeslij jakieś zdjęcia i relaksuj się ;*
Maciejka78
@matylda23 Kochana mi to przeszło po rozpuszczeniu wody z ascorbinianem wody piłam 2×co 3 godz. I ten syrop P.R.E.N.A.L.E.N. Ale może mnie nie zdążylo rozebrać tak jak Ciebie. No nie wiem co jeszcze mogłabyś brać. Kurde wszystko już bierzesz co znam. Grunt, że nie ma gorączki.
reklama
czarna_mala
@matylda23 a najlepszy będzie sok z Aceroli, popijaj sobie co kilka godzin kieliszeczek polecam z własnego doświadczenia, potrafi szybko przegonić przeziębienie i jest bezpieczna w ciąży moja znajoma daje swojemu dziecku i przez 5lat, chorowało tylko raz [emoji4]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: