reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Lili81 ja leczyłam się u Przybycienia i Sachy w Krakowie. Zresztą giełda nazwisk nie jest długa [emoji26] Malinowski i Paśnik w Łodzi, Jerzak i Dubrawski w Warszawie + lekarze krakowscy. @burczuś jeździ do kogoś na śląsku, ale nie pamiętam nazwiska.
@matylda23 gratuluję córeczki [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@marahia Ty jesteś mocna babeczka [emoji4] jak moim wrogiem nie okaże się to na co nie znam jeszcze odp to będziesz moim guru [emoji16]
@matylda23 a zdjatka dostałaś ? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 a przypomnij mi jakie miałaś przed szczepieniami? Po powtarzałaś wynik?
@Porzeczka1234 kochana NK to tylko częściowy wróg. Cytokiny tez normy laboratoryjne mają za nic i żyją swoim życiem.
Ale zawzięłam się. Wyląduję w końcu u doktorka na porodówce z tym brzucholkiem. Pomimo wieku, pomimo niby słabych komórek. A co! :p

I tego się trzymamy. Kochana moja aktywność NK przed szczepieniami 38% po szczepieniach spadła tylko o 2%. W grudniu badałam i było 29%.

Jedno normalne zdjęcie mam :D

Załączniki

• IMG_20180125_143636.jpg
    IMG_20180125_143636.jpg
    907,6 KB · Wyświetleń: 127
@Destino Kochana mały jest prześliczny ściskam . Nieustannie wspieram .
@matylda23 Kochana ogromnie się cieszę z dobrych wieści twoja ciąża jest mi szczególnie bliska wiesz dobrze.
@bertha Kochana trzymam kciuki może nas zaskoczysz .
@dżoasia Czekamy na kolejne dobre wieści.
@iveo Ja brałam encorton 8-12 dc.
@Funia90 Kochana teraz twoja kolej.

My już odpoczywamy w górach.Pozdrawiam

@matylda23 gratuluje córci:psuper, ja bym powiedziała że na zdj jest chłopiec bo takie bombki widze:Ddawniej na forum prym wiedli chłopcy, teraz czas na dziewczynki;)
@marshia jeśli matylda z takimi nk dała radę to i Ty sobie poradzisz, ja też mam wysokie:oale już z nimi nie walcze:pto taka walka z wiatrakami w moim przypadku:no:
@Porzeczka1234 porzeczuś co u Zosi?
@nafoczka co u was? jak starszak?
@Destino twój synuś j est cudny, uwielbiam u dzieci takie pyzusie:p

reklama
Do góry