reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia witam w klubie posiadaczy wysokich NK, jestem lepsza bo mam 32%. Ostatnio próbowałam na encortonie 15 i neoparinie 0,6 i się nie udało, lekarz zaproponował in vitro bo stwierdził że jajeczko nie może przejśc przez jajowód i dlatego ronie.Dlatego teraz zmieniam lekarza, oczywiście po opiniach wspaniałych koleżanek z forum ps co ja bym bez was zrobiła ;)

do paśnika jadę w lutym pierwszy raz. Jak byłaś już u niego to podpowiedz proszę jakie badania mam zrobić.

dziewczyny coś tu piszą o badaniu poziomu "kir" przy wysokim NK. Podpowiedzcie jakie to jest konkretnie badanie i czy faktycznie przy wysokich NK trzeba to robić.

@Destino śliczny ten nasz królewicz [emoji7] ucałuj go też od ciotek mocno [emoji8]
@Lili81 genotyp KIR, to badanie które określa obecność lub brak konkretnych receptorów komórek NK. Ale mając nawet najgorszy z haplotypów KIR, czyli AA (czyt. ja i @Destino) można doczekać się maleństwa [emoji4]
@marshia pytałaś mnie w którymś z postów o stymulację Lamettą u doktorka P. Tylko, że ja ją miałam tylko w planach razem z ovitrelle, ale nie zdążyłam zażyć, bo zaciażyłam zupełnie bez wspomagaczy [emoji23] w cyklu poprzedzającym zalecane leki [emoji4][emoji4][emoji4]
@Funia90 czy coś zwiastuje mające nastąpić rozwiązanie [emoji7]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Lili81 hehe. To ja Ci pisałam, ze szybko zmieniłabym tego gina na bardziej douczonego ;) u niego podstawy biologii się kłaniają ;)
Paśnik każe Ci zrobic na bank test CBA, LCT, helkobaktera (najlepiej igA). A resztę to pewnie już będzie zależało od tych badań.

reklama
@Destino , przecudowny!! Śliczny chłopczyk ! <3
@Gabiś , Blanka cudna !:)
Ja się trochę naczekałam , teraz ciągle na telefonie :D doktorek o clexane nie pytał i brzucha nie oglądał :D Niunia ma 9.09 cm, także na Ip chyba źle była ułożona do pomiaru, że wyszła taka mała. I to..jak się już pewnie domyślacie...kolejna Dziewczynka :D no aż jestem w szoku. Od razu pokazywała krocze,ale jakoś tak niepewnie zapytałam czy to chłopak, a doktorek,że dziewczynka :) nie mogę wyjść z szoku,bo mimo że zawsze o tym marzyłam,to myślałam,że to Nikoś rośnie :)

Ostatnia edycja:
Do góry