reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny jak mam wysokie nk to musze zrobić badania kir ? Chciałam tez zakupić metyloweWit b i znalazłam swansona. Jest tam też magnez cytrynian albo jakiś nowy cytrynian i 2 inne formy jaki lepszy? Wiem że cytryniany lepiej się wchłaniają.

Mi encorton ani neoparin niestety nie pomógł. A encorton zbil nk z 38 na 21%

reklama
Marthi ja Was cały czas podczytuje cichutko. Ja chodziłam do lokalnej dr. I ona mi kazała odstawić clexane w 13 tyg. Pózniej brałam po porodzie tydzien zastrzyki i po drugiej cc teź teraz. Ona twierdzi ze encorton i metformax w ciązy są niebezpieczne. Owszem moźe być ok ale trzeba uwaźac zwłaszcza jak jest płec męska. Wiem źe Wy tu i Wasi lekarze macie inne zdanie . Ja przed poronieniami w ogóle w ciąze zajść nie mogłam mam pcos moja dr wysłała mnie do invimed i miałam in vitro takie źe moje komórki pobrali mi niedojrzałe i pózniej mi je podali ale nie wyszlo i po pół roku od zabiegu zaszłam naturalnie w cìąze i i w 6 tyg nie rozwinęlo się serce za rok była powtórka i po miesiącu od drugiego poronienia i łyźeczkowania zaszłam i mam mojego 2 letniego Domisia i terz 5 miesięcznego Mikołaja. Destino mój wczesniaczek teź się denerwował i nie moģł nic załapac. I młodszy synuś teź teraz tak miał. Potrzeba czasu kp jest trudne zwłaszcza w szpitalu. Nie martw się

@iveo wiem, ze mm jest dobre. Tylko to wciaz dla Natusia niebezpieczne. Zobacze, co mi jutro powiedza

@nafoczka wiem, ze to trudne, tylko ja mam obciazenie, bo narazie mm nie wolno mu podac. A chce juz go zabrac do domu

@marzycielka81 jak wykrece cyce do 0 to uzbieram 30ml. Tylko mlody nie ma takiej cierpliwosci jak laktator

@mala79 tak wlasnie mysle by robic. Dostawiac mlodego do piersi, a potem odciagnac i dokarmic. Chce by utrzymal wage

@Ania7727 dziekuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia a ja właśnie po owulacji czekam na okres i kolejny cykl jest mój bo zaczynam starania z nową Panią doktor z nowa nadzieja i z nowymi lekami....

Dziewczyny Help me wy bralyscie encorton po pozytywnym teście?Nie bierze się go przed owulacja?

Ostatnia edycja:
reklama
@olaa90 ja lecze sie w Lodzi u prof Malin.. ale jestem z Krakowa. Poszlam do Lodzi bo szukalam tez dobrego gina i tu nie mialam.
Prof wykryl duzo rzeczy ktorych inni niby szukali a nie znalezli m in zespol antyfosfolipidowy i problemy z insulina

Do góry