reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny jak mam wysokie nk to musze zrobić badania kir ? Chciałam tez zakupić metyloweWit b i znalazłam swansona. Jest tam też magnez cytrynian albo jakiś nowy cytrynian i 2 inne formy jaki lepszy? Wiem że cytryniany lepiej się wchłaniają.

Mi encorton ani neoparin niestety nie pomógł. A encorton zbil nk z 38 na 21%

reklama
Marthi ja Was cały czas podczytuje cichutko. Ja chodziłam do lokalnej dr. I ona mi kazała odstawić clexane w 13 tyg. Pózniej brałam po porodzie tydzien zastrzyki i po drugiej cc teź teraz. Ona twierdzi ze encorton i metformax w ciązy są niebezpieczne. Owszem moźe być ok ale trzeba uwaźac zwłaszcza jak jest płec męska. Wiem źe Wy tu i Wasi lekarze macie inne zdanie . Ja przed poronieniami w ogóle w ciąze zajść nie mogłam mam pcos moja dr wysłała mnie do invimed i miałam in vitro takie źe moje komórki pobrali mi niedojrzałe i pózniej mi je podali ale nie wyszlo i po pół roku od zabiegu zaszłam naturalnie w cìąze i i w 6 tyg nie rozwinęlo się serce za rok była powtórka i po miesiącu od drugiego poronienia i łyźeczkowania zaszłam i mam mojego 2 letniego Domisia i terz 5 miesięcznego Mikołaja. Destino mój wczesniaczek teź się denerwował i nie moģł nic załapac. I młodszy synuś teź teraz tak miał. Potrzeba czasu kp jest trudne zwłaszcza w szpitalu. Nie martw się

@iveo wiem, ze mm jest dobre. Tylko to wciaz dla Natusia niebezpieczne. Zobacze, co mi jutro powiedza

@nafoczka wiem, ze to trudne, tylko ja mam obciazenie, bo narazie mm nie wolno mu podac. A chce juz go zabrac do domu

@marzycielka81 jak wykrece cyce do 0 to uzbieram 30ml. Tylko mlody nie ma takiej cierpliwosci jak laktator

@mala79 tak wlasnie mysle by robic. Dostawiac mlodego do piersi, a potem odciagnac i dokarmic. Chce by utrzymal wage

@Ania7727 dziekuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia a ja właśnie po owulacji czekam na okres i kolejny cykl jest mój bo zaczynam starania z nową Panią doktor z nowa nadzieja i z nowymi lekami....

Dziewczyny Help me wy bralyscie encorton po pozytywnym teście?Nie bierze się go przed owulacja?

Ostatnia edycja:
reklama
@olaa90 ja lecze sie w Lodzi u prof Malin.. ale jestem z Krakowa. Poszlam do Lodzi bo szukalam tez dobrego gina i tu nie mialam.
Prof wykryl duzo rzeczy ktorych inni niby szukali a nie znalezli m in zespol antyfosfolipidowy i problemy z insulina

Do góry