reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia rozumiem... pytam bo kiedyś miałam incydent drętwienia języka, widzenia jakby za mgła i po tym przychodził silny bol głowy i w sumie gdzieś mi to kiedyś przeszło przez głowę,ale lekarz tego nie zdiagnozował w ten sposób... a przy tym np ana są dodatnie?

reklama
@marshia rozumiem... pytam bo kiedyś miałam incydent drętwienia języka, widzenia jakby za mgła i po tym przychodził silny bol głowy i w sumie gdzieś mi to kiedyś przeszło przez głowę,ale lekarz tego nie zdiagnozował w ten sposób... a przy tym np ana są dodatnie?

Ja mam ANA ujemne. Wszelkie drętwienia, mrowienia, zamglone widzenie (czasem mam, ale przyzwyczaiłam się i ja akurat czesciej zrzucam winę na przenoszone soczewki) są objawami SM, ale równe dobrze, braku magnezu, podwyższonego ciśnienia w oku i wielu innych dysfunkcji organizmu. Żeby zdiagnozować SM trzeba zrobic masę rezonanów, pobrać płyn mózgowo-rdzeniowy i wykluczyć boreliozę po drodze. Także do stwierdzenia tej paskudy długa, żmudna i nieprzyjemna droga. Nikomu nie zycze ;)

@marshia i dobrze nie myśl o tym , wiesz , że masz , wiesz czym nie możesz ryzykowac i na tym koniec tematu ... lepszy myślenie o planowaniu :) życzę aby szybko zaopiekowali się mamą i zrobili wszystko co najlepsze w kierunku leczenia
@Funia90 ;*

Kochane mam zapytanie odnośnie term Bukovina czy Bania ,które byście poleciły
Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki. Jutro wyjeżdżamy w góry odpocząć i oczywiście skoki obowiązkowo.

Wieczorem jak czas pozwoli odniosę się do postów i dam znać co u mnie w kwesti starań.

Ostatnia edycja:
Kochane mam zapytanie odnośnie term Bukovina czy Bania ,które byście poleciły
Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki. Jutro wyjeżdżamy w góry odpocząć i oczywiście skoki obowiązkowo.

Wieczorem jak czas pozwoli odniosę się do postów i dam znać co u mnie w kwesti starań.
Kochana jeśli dla dorosłych to Bukovina, Bania raczej dla dzieci super, chociaż od ostatniego razu jak tam byłam to ponoć się rozbudowała.

Kochane Paśnik jak na razie wymyślił na postawie CBA, LCT, heliko, przeciwciał itp..... 5 mg encortonu.No ale czekamy jeszcze na IMK.
Ale co tam ;) Ja jestem nienormalna i niereformowalna, bo i tak wierze, ze mi się uda w tym roku :) :) :)
Razem z @bertha oczywiscie - żebyśmy razem rodziły ;)
A jak!! Mamy kilka parków wrocławskich do obskoczenia z wózkami! :D
Takze szykuj sie marshia, bo ja to wiesz, jutro sikam pozytywa [emoji23]
Funia, ty tez tam sie szykuj, bo jutro przejmuje brzucha [emoji8]

Ooo @bertha super ze jestes po kolejnej procedurze nawet nie wiedzialam. Trzymam mocno kciuki :*

Jak to sama sobie pdzepisalas metformine?ale na podstawie badan czy tak poprostu jako kolejny wspomagacz bo slysze teraz w kolko o jej cudownym dzialaniu na zajscie w ciaze
To juz w październiku ta procedura :) to moze o niej wiedziałaś?
Tylko jednego zarodka miałam 7 dniowego wiec słabo. Ciąży brak.
„Przepisałam sobie” metformine, wlasnie dlatego ze dużo czytałam opini ze ona generalnie polepsza jakos komórek jajowych. A ja myśle ze to główny problem u mnie :) Takze pozbierałam troche resztek od dziewczyn i sobie biore :)

reklama
@marshia kochana a tak poważnie to trochę marny ma ten plan ja mam dobrą gin może by intralipid przepisała gorzej z accofilem encorton ty możesz sobie załatwiać tylko dobrze by było zapytać Paśnika jakie ta mieszanka może na ciebie wpłynąć jeśli chodzi o SM chodź myślę że żaden @dżoasia pisała o 2 ostatnich wynikach w ja miałam 3,2 przedostatnia mnie Malina mówił , że to czynnik odrzutu po szczepieniach miałam 2,6 nie w normach ale Malina i ja się cieszyliśmy bo prawie w normę poszło a mimo tego brałam encorton 15 mg.
A optymistycznie ja nie wątpię , że w tym roku rodzisz i nie ma o czym mówić uda się i koniec. Bardzo mocno w to wierzę i będę trzymać kciuki za Was. A @bertha jutro wysika pozytywa i powtórzy kilka bo to księżniczka testowa
@magda1208 ja nie polecę nic nie byłam

Ostatnia edycja:
Do góry