olaa90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@marshia rozumiem... pytam bo kiedyś miałam incydent drętwienia języka, widzenia jakby za mgła i po tym przychodził silny bol głowy i w sumie gdzieś mi to kiedyś przeszło przez głowę,ale lekarz tego nie zdiagnozował w ten sposób... a przy tym np ana są dodatnie?
Kochana jeśli dla dorosłych to Bukovina, Bania raczej dla dzieci super, chociaż od ostatniego razu jak tam byłam to ponoć się rozbudowała.Kochane mam zapytanie odnośnie term Bukovina czy Bania ,które byście poleciły
Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki. Jutro wyjeżdżamy w góry odpocząć i oczywiście skoki obowiązkowo.
Wieczorem jak czas pozwoli odniosę się do postów i dam znać co u mnie w kwesti starań.
A jak!! Mamy kilka parków wrocławskich do obskoczenia z wózkami!Kochane Paśnik jak na razie wymyślił na postawie CBA, LCT, heliko, przeciwciał itp..... 5 mg encortonu.No ale czekamy jeszcze na IMK.
Ale co tam Ja jestem nienormalna i niereformowalna, bo i tak wierze, ze mi się uda w tym roku
Razem z @bertha oczywiscie - żebyśmy razem rodziły
To juz w październiku ta procedura to moze o niej wiedziałaś?Ooo @bertha super ze jestes po kolejnej procedurze nawet nie wiedzialam. Trzymam mocno kciuki :*
Jak to sama sobie pdzepisalas metformine?ale na podstawie badan czy tak poprostu jako kolejny wspomagacz bo slysze teraz w kolko o jej cudownym dzialaniu na zajscie w ciaze