reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia to u mnie masakra - i to wiem. Z cytokin wynika, ze dno i jeszcze 50 m mułu....... ;) Ale jakoś myślałam, ze allo może być inne mimo wszystko. Nadzieja matką głupich ;)
U mnie wszystkie zapalne wywalone wysoko w kosmos, a supresyjne nuestety za niskie. Włącznie ze stosunkiem Ifn/IL10.
Brrrrrr. Zobaczymy co wyjdzie z IMK. Na dobicie mojej osoby ;)

Załączniki

• IMG_4502.jpg
    IMG_4502.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
@dżoasia to u mnie masakra - i to wiem. Z cytokin wynika, ze dno i jeszcze 50 m mułu....... ;) Ale jakoś myślałam, ze allo może być inne mimo wszystko. Nadzieja matką głupich ;)
U mnie wszystkie zapalne wywalone wysoko w kosmos, a supresyjne nuestety za niskie. Włącznie ze stosunkiem Ifn/IL10.
Brrrrrr. Zobaczymy co wyjdzie z IMK. Na dobicie mojej osoby ;)
Omg, no fakt. Te 2 pierwsze pozycje tez mialam w kosmos ale tym sie pasnik akurat nie przejal. Tylko jesli chodzi o przedostatnia pozycje to tez cie zmartwie bo na ciaze on by chcial ten wspolczynnik na pozionie 0.1-0.5 a to 1.5 u ciebie tez wysoko... :/ a ty nie bylas czasem jakas chora lub na antybiotyku ok 4 tyg przed badaniem?
Pewnie zleci szczepienia...

Wytłumaczcie co oznaczają cytokiny ? co pokazują bo ja nie w temacie :/ nie robiłam ich a widzę, że diagnostyka robi , moze też zapytam Przybycienia co on o tym myśli

Wytłumaczcie co oznaczają cytokiny ? co pokazują bo ja nie w temacie :/ nie robiłam ich a widzę, że diagnostyka robi , moze też zapytam Przybycienia co on o tym myśli
Kochana jak juz wczesniej pisalam cytokiny to badanie zamienne z allo:) u ciebie allo jest ok. A jesli ktos na np dodatnie ana lub hashimoto to na podstawie cytokin mozna tez dobrac odpowiednie leczenie, bo w tych przypadkach szczepienia odpadaja.

@dżoasia ja wiem, ze układ fatalny. Ani 1 parametr nue jest w normie, i hak sam Paśnik powiedział, na utrzymanie ciąży marne szanse.
Nie byłam chora, nie byłam po antybiotyku. Takowego nie miakam już z 5 lat, bo zwykle chorobska mnie nie tykają. Natomiast mam SM, wiec mocna autoagresja i stad pewnie ten TNF i inne zapalne wysokie. Wprawdzie objawów nie mam, ale organizm na pewno to "widzi". A ze wzgl na SM szczepić się nie mogę.... w ogole mało mogę :(

@dżoasia ja wiem, ze układ fatalny. Ani 1 parametr nue jest w normie, i hak sam Paśnik powiedział, na utrzymanie ciąży marne szanse.
Nie byłam chora, nie byłam po antybiotyku. Takowego nie miakam już z 5 lat, bo zwykle chorobska mnie nie tykają. Natomiast mam SM, wiec mocna autoagresja i stad pewnie ten TNF i inne zapalne wysokie. Wprawdzie objawów nie mam, ale organizm na pewno to "widzi". A ze wzgl na SM szczepić się nie mogę.... w ogole mało mogę :(
Kurde... to moze te wlewy z immunoglobulin... drogie ale malo inwazyjne... zobaczysz co Pasnik wymysli. Bedzie mial twardy orzech do zgryzienia ale mysle ze da rade :)

reklama
Kochane Paśnik jak na razie wymyślił na postawie CBA, LCT, heliko, przeciwciał itp..... 5 mg encortonu.No ale czekamy jeszcze na IMK.
Ale co tam ;) Ja jestem nienormalna i niereformowalna, bo i tak wierze, ze mi się uda w tym roku :) :) :)
Razem z @bertha oczywiscie - żebyśmy razem rodziły ;)

Ostatnia edycja:
Do góry