reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia to u mnie masakra - i to wiem. Z cytokin wynika, ze dno i jeszcze 50 m mułu....... ;) Ale jakoś myślałam, ze allo może być inne mimo wszystko. Nadzieja matką głupich ;)
U mnie wszystkie zapalne wywalone wysoko w kosmos, a supresyjne nuestety za niskie. Włącznie ze stosunkiem Ifn/IL10.
Brrrrrr. Zobaczymy co wyjdzie z IMK. Na dobicie mojej osoby ;)

Załączniki

• IMG_4502.jpg
    IMG_4502.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
@dżoasia to u mnie masakra - i to wiem. Z cytokin wynika, ze dno i jeszcze 50 m mułu....... ;) Ale jakoś myślałam, ze allo może być inne mimo wszystko. Nadzieja matką głupich ;)
U mnie wszystkie zapalne wywalone wysoko w kosmos, a supresyjne nuestety za niskie. Włącznie ze stosunkiem Ifn/IL10.
Brrrrrr. Zobaczymy co wyjdzie z IMK. Na dobicie mojej osoby ;)
Omg, no fakt. Te 2 pierwsze pozycje tez mialam w kosmos ale tym sie pasnik akurat nie przejal. Tylko jesli chodzi o przedostatnia pozycje to tez cie zmartwie bo na ciaze on by chcial ten wspolczynnik na pozionie 0.1-0.5 a to 1.5 u ciebie tez wysoko... :/ a ty nie bylas czasem jakas chora lub na antybiotyku ok 4 tyg przed badaniem?
Pewnie zleci szczepienia...

Wytłumaczcie co oznaczają cytokiny ? co pokazują bo ja nie w temacie :/ nie robiłam ich a widzę, że diagnostyka robi , moze też zapytam Przybycienia co on o tym myśli

Wytłumaczcie co oznaczają cytokiny ? co pokazują bo ja nie w temacie :/ nie robiłam ich a widzę, że diagnostyka robi , moze też zapytam Przybycienia co on o tym myśli
Kochana jak juz wczesniej pisalam cytokiny to badanie zamienne z allo:) u ciebie allo jest ok. A jesli ktos na np dodatnie ana lub hashimoto to na podstawie cytokin mozna tez dobrac odpowiednie leczenie, bo w tych przypadkach szczepienia odpadaja.

@dżoasia ja wiem, ze układ fatalny. Ani 1 parametr nue jest w normie, i hak sam Paśnik powiedział, na utrzymanie ciąży marne szanse.
Nie byłam chora, nie byłam po antybiotyku. Takowego nie miakam już z 5 lat, bo zwykle chorobska mnie nie tykają. Natomiast mam SM, wiec mocna autoagresja i stad pewnie ten TNF i inne zapalne wysokie. Wprawdzie objawów nie mam, ale organizm na pewno to "widzi". A ze wzgl na SM szczepić się nie mogę.... w ogole mało mogę :(

@dżoasia ja wiem, ze układ fatalny. Ani 1 parametr nue jest w normie, i hak sam Paśnik powiedział, na utrzymanie ciąży marne szanse.
Nie byłam chora, nie byłam po antybiotyku. Takowego nie miakam już z 5 lat, bo zwykle chorobska mnie nie tykają. Natomiast mam SM, wiec mocna autoagresja i stad pewnie ten TNF i inne zapalne wysokie. Wprawdzie objawów nie mam, ale organizm na pewno to "widzi". A ze wzgl na SM szczepić się nie mogę.... w ogole mało mogę :(
Kurde... to moze te wlewy z immunoglobulin... drogie ale malo inwazyjne... zobaczysz co Pasnik wymysli. Bedzie mial twardy orzech do zgryzienia ale mysle ze da rade :)

reklama
Kochane Paśnik jak na razie wymyślił na postawie CBA, LCT, heliko, przeciwciał itp..... 5 mg encortonu.No ale czekamy jeszcze na IMK.
Ale co tam ;) Ja jestem nienormalna i niereformowalna, bo i tak wierze, ze mi się uda w tym roku :) :) :)
Razem z @bertha oczywiscie - żebyśmy razem rodziły ;)

Ostatnia edycja:
Do góry