reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Powodzenia dziewczyny ;* ja siebie nie widzę w tym roku jeszcze na porodowce chyba, że jakiś cud się stanie ale widzę ze to moje leczenie potrwa... nie mówiąc o tym czy jak zajdę to zdolam utrzymać... gdzieś mi ucieka na razie ten zapał :( ech

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane Paśnik jak na razie wymyślił na postawie CBA, LCT, heliko, przeciwciał itp..... 5 mg encortonu.No ale czekamy jeszcze na IMK.
Ale co tam ;) Ja jestem nienormalna i niereformowalna, bo i tak wierze, ze mi się uda w tym roku :) :) :)
Razem z @bertha oczywiscie - żebyśmy razem rodziły ;)

a ja? a ja? a ja? :(
przy najblizszej okazji powiem ginowi ze nie wiem jak to zrobi ale na nastepne swieta chcemy byc w trojke przy stole.

Troche jestem zabiegana. Niby nie mam synka przy sobie, ale co 3h sciagam pokarm. Dojenie trwa ponad 40 min. Potem lece zaniesc, zrobie siku, umyje krocze i znow musze doic. Nie ma czasu na sen. Zaplanowalam sobie teraz 2 h a panie mnie wziely z zaskoczenia. Zanioslam mleko a one daly przewinac pieluszke i nakarmic. Krolewic rozgladal sie zamiast jesc, w koncu zasnal. A ja znow musze doic. Tak wiec jestem zmeczona. Maly jeszcze sie naswietla choc bilirubina juz spada

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo @bertha super ze jestes po kolejnej procedurze nawet nie wiedzialam. Trzymam mocno kciuki :*

Jak to sama sobie pdzepisalas metformine?ale na podstawie badan czy tak poprostu jako kolejny wspomagacz bo slysze teraz w kolko o jej cudownym dzialaniu na zajscie w ciaze

Na grupach na fb sie wypowiadają ze metformina jest bezpieczna w ciąży i pomaga w jakiś sposób takze ciekawe

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 Madziu a ja za Ciebie mocno trzymam kciuki dobra kobieto[emoji5]

@matylda23 oj chetnie zwolnie bo juz pekam[emoji23]ciesze sie ,ze poczulas troszke luzu[emoji5]a powiedz mi Ty musisz lezec?

@Liluli oj dluzy sie ,dluzy.
W tym bardziej ,ze tesciowa ma isc do szpitaal na 6 tyg na radio i chemioterapie i jak tak dalej pojdzie to nie zdazy zobaczyc malej przed leczeniem a z biospsji wyszedl jej glejak zlosliwy nakwyzszego(4) stopnia[emoji27]

@marzycielka81 zdroweczka dla synusia[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Troche jestem zabiegana. Niby nie mam synka przy sobie, ale co 3h sciagam pokarm. Dojenie trwa ponad 40 min. Potem lece zaniesc, zrobie siku, umyje krocze i znow musze doic. Nie ma czasu na sen. Zaplanowalam sobie teraz 2 h a panie mnie wziely z zaskoczenia. Zanioslam mleko a one daly przewinac pieluszke i nakarmic. Krolewic rozgladal sie zamiast jesc, w koncu zasnal. A ja znow musze doic. Tak wiec jestem zmeczona. Maly jeszcze sie naswietla choc bilirubina juz spada

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurka Destino a nie da rady jakos tej dojarki przymocowac tak, zeby sie trzymala i w miedzyczasie kimac? Ehh... ciesze sie, ze malutki juz ma sie lepiej. A cos wiecej o jego stanie zdrowia lekarze mowia? Wiem, ze to jeszcze pewnie za wczesnie... dlugo bedziecie musieli byc w szpitalu?

reklama
@Funia90 :( :( przykro mi. A u nas wciąż nie ma opisu TK i nie mogą zacząć chemii. Bo jej dobór następuje na podstawie opisu TK właśnie :(. Opis na wyraźne żądanie pisemne szefowej onkologii miał być do 16.01., Ale nikt tego nie respektuje bo najzwyczajniej w świecie nie ma ludzi od robienia opisów. A gdzie są? Za granicą.....
@olaa90 na szczęście nie mam żadnych objawów SM. Zdiagnozowano je prawie cztery lata temu, kiedy nagle oglądając mecz (do tej pory pamiętam że grały Niemcy z Brazylią) zaniewidziałam na jedno oko. I taką piratką byłam przez tydzień czasu ;)
Po tygodniu diagnoza i odpukać nic więcej. Tzn. zdarzyło się raz mrowienie na skórze, ale moja neurolog kazała zażywać dużo magnezu i szybko przeszło :). Generalnie nie mam czasu o tym myśleć, bo cały czas od tamtej pory staramy się o dziecko, a w zasadzie to przecież już nawet wcześniej,. Więc najpierw moje myśli skupiały się na myśleniu o ciąży, potem na utrzymaniu kolejnej ciąży, potem na chorobie mamy i wreszcie mamy dzień dzisiejszy :) na myślenie o SM naprawdę nie ma czasu :)

Do góry