reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mała79 @burczuś jeszcze czekam na resztę wyników m. Obstawiam, ze będą dopiero 02.02. Albo 05.02. :( Jutro jadę zrobic IMK. Wiec będziemy przebadani już teraz prawie na amen. Chociaż ja nie mam allo (Paśnik nie kazał robić, ale to pewnie przez to, ze i tak szczepienia odpadają? Co nie?)
I wtedy zobaczymy co będziemy robić z tym całym fantem...... ;) Na pewno od razu po IMK piszę albo jadę do Łodzi :)
@Lili81 Jerzak diagnozuje przede wszystkim pod kątem IO, wiec intralipidu czy accofilu, czy szczepień u niej nie uświadczysz. Skoro Twoje straty są tak wczesne, to może accofil u Ciebie? Paśnik jest tylko immunologiem, wiec gina prowadzącego i tak musisz mieć. Każda z nas ma swojego lokalnego doktorka.
@bertha kciukole. Bawisz się w żonę Drakuli i upuszczasz krew? Czy nudny sikaniec? ;)

reklama
@bertha ty jestes dla mnie krolowa sikancow haha ;)
Zawsze chcialam być księżniczką! ale królowa tez moze byc :D:D

@bertha czyli czekamy dalej i 3mamy kciuki, a jakieś objawy w tym miesiącu masz?
W zasadzie to nie. Cos tam jajniki zakłuły nastepnego dnia po owulacji, a potem juz nie. Jesli cos czulam w podbrzuszu, to delikatnie i zwalałam to na jelita.
Śluzu do wczoraj brak, dzisiaj juz sie co nieco pojawiło, piersi wymacowuje i coś dzisiaj dopiero zaczynam czuć je odrobine. Takze nic specjalnego.
Wykres:
upload_2018-1-23_12-52-12.png

@mała79 @burczuś jeszcze czekam na resztę wyników m. Obstawiam, ze będą dopiero 02.02. Albo 05.02. :( Jutro jadę zrobic IMK. Wiec będziemy przebadani już teraz prawie na amen. Chociaż ja nie mam allo (Paśnik nie kazał robić, ale to pewnie przez to, ze i tak szczepienia odpadają? Co nie?)
I wtedy zobaczymy co będziemy robić z tym całym fantem...... ;) Na pewno od razu po IMK piszę albo jadę do Łodzi :)
@bertha kciukole. Bawisz się w żonę Drakuli i upuszczasz krew? Czy nudny sikaniec? ;)
@marshia, w koncu te IMK mozesz zrobic, super :)
W tym cyklu jade tradycyjnie sikańcami, krwawniki odpuszczam :):)

Załączniki

• upload_2018-1-23_12-52-12.png
    upload_2018-1-23_12-52-12.png
    14,4 KB · Wyświetleń: 487
@dżoasia ja już teraz bardziej na intuicje , ostatnio nawet nie testowałam dużo bo wiedziałam , ze jest...tylko było za krótko :/
To fajnie , ze wraca wszystko do normy :) teraz niech bąbelek ładnie rośnie i mamy nie straszy :) kiedy wizyta? ja dzisiaj leniuchuje M leży z gorączką a ja z pociętą ręką ... sieroty dwie haha
Haha to dobrze, ze macie ten zapas gumek:p
Ja wizytuje 1.02 - w przyszly czwartek :)

@marshia jesli robilas cba to allo nie trzeba bo to sa zamienne badania :)

@bertha Ty tempke mierzysz codziennie o tej samej godzinie ?
@dżoasia daj spokój , już bym chciała dalej próbowac , a na razie nie wiem nic ...wizyta w poniedziałek ale co to za plan jak kariotyp nieznany

@bertha Ty tempke mierzysz codziennie o tej samej godzinie ?
@dżoasia daj spokój , już bym chciała dalej próbowac , a na razie nie wiem nic ...wizyta w poniedziałek ale co to za plan jak kariotyp nieznany
Roxie a ten twoj maz to wysoka ma ta goraczke?trzeba by mu jajka studzic i tu pisze powaznie, bo tak to mu sie zolnieze ugotuja

Roxie a ten twoj maz to wysoka ma ta goraczke?trzeba by mu jajka studzic i tu pisze powaznie, bo tak to mu sie zolnieze ugotuja
Zgadza sie. moj przy goraczce 38+ przez 3 dni, mial potem zdziesiątkowane plemniki - z 90mln spadło do 9mln w ejakulacie.
po 3 miesaicach wrocily do normy.

@dżoasia na szczęście nie bo jak mu rośnie i widze ze jest prawie 38 to daje mu jakies coś na zbicie i jest ok spada :) nie jest źle :) to też słyszałam , mam nadzieje ze większej miał nie będzie
@bertha u mnie problem z tym bo ja jak w nocy nie śpie to się różnie budzę :/ więc ten wykres nie bylby miarodajny

@dżoasia na szczęście nie bo jak mu rośnie i widze ze jest prawie 38 to daje mu jakies coś na zbicie i jest ok spada :) nie jest źle :) to też słyszałam , mam nadzieje ze większej miał nie będzie
@bertha u mnie problem z tym bo ja jak w nocy nie śpie to się różnie budzę :/ więc ten wykres nie bylby miarodajny
Roxie sa takie plastry chlodzace na moszne, jak ma 38 to juz niedobrze, jajka powinny miec ok 35stopni:)

reklama
Do góry