reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Acardu nie mam,a jaka mialas dawke clexanu?@dzoasia heparyne zmniejszalam, ale nie odstawialam. Ale acard odstawilam. Trzymam kciuki by bylo dobrze
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł
@Destino piekny synus [emoji7]
@dżoasia nie odstawialam neoparinu, ale po dwoch tyg. plamienia i krwawienia mialam zmniejszony do 0,6. Chcislam nawet zejsc do 0,4 ale gin nie pozwolil. A acardu wg nie bralam.
@kwiatuszek23 100 lat dla Adasia [emoji8][emoji255][emoji512][emoji504][emoji509][emoji517][emoji510][emoji507][emoji511]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
@dżoasia nie odstawialam neoparinu, ale po dwoch tyg. plamienia i krwawienia mialam zmniejszony do 0,6. Chcislam nawet zejsc do 0,4 ale gin nie pozwolil. A acardu wg nie bralam.
@kwiatuszek23 100 lat dla Adasia [emoji8][emoji255][emoji512][emoji504][emoji509][emoji517][emoji510][emoji507][emoji511]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
matylda23
@dżoasia ,mi w szpitalu kazali brać dalej wszystko: clexane 0,4 i acard,ale ja się bałam i acard brałam co drugi dzień 2/3tabletki,potem codziennie 2/3 aż w końcu normalnie. Trzymam kciuki za Was :*
@Destino , cudowny Syneczek :* jednak Natanielek na pierwsze ? mąż ustąpił?
@Kwiatuszekk23 , sto lat dla Adasia
@Destino , cudowny Syneczek :* jednak Natanielek na pierwsze ? mąż ustąpił?
@Kwiatuszekk23 , sto lat dla Adasia
marzycielka81
Dżoasia trzymam kciuki mocno.
Kwiatuszek wszystkiego najlepszego dla synka.
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Kwiatuszek wszystkiego najlepszego dla synka.
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Przedstawiam wam naszego synka Natanielka. Urodzil sie 19 stycznia o 1.05. 36 cm dlugiego szczescia i 3880 g.
Zobacz załącznik 836108
Cudowny!!!!!
@dzoasia, trzymam mocno kciuki zeby to nie było nic groźnego..... :*
@Destino - synek jest cudowny [emoji7] [emoji7] [emoji7] oby z kazdym dniem bylo tylko lepiej
@Kwiatuszek - wszystkiego najlepszego dla Adasia, ale szybko zlecialo, juz roczek
@dzoasia - kciuki aby bylo wszystko ok
@Kwiatuszek - wszystkiego najlepszego dla Adasia, ale szybko zlecialo, juz roczek
@dzoasia - kciuki aby bylo wszystko ok
roki_1991
@Destino dopiero dziś nadrabiam forum. Zmroziło mnie jak przeczytałam Twój pierwszy wpis, ale już wiem że jest lepiej. Trzymam kciuki za tego pięknego królewicza żeby rósł w siłę i wracał do zdrowia :* będzie dobrze, nie ma innej opcji!! a tobie szybkiego powrotu do pełni sił :*
@dżoasia mam nadzieję że jednak będzie dobrze
@dżoasia mam nadzieję że jednak będzie dobrze
agatush
Moderatorka
Jest idealny :-) jest pięknym, wspaniałym i dzielnym naszym forumowiczów Księciem!!!@Kwiatuszekk23 wszystkiego najlepszego dla Adasia [emoji320][emoji324] dla ciebie rowniez, bys dotrwala jak najdluzej w dwupaku, a potem mogla cieszyc sie rodzina
@roxi123 bedziesz rozkminiac co dalej jak dostaniesz wynik do reki. Nie zadreczaj sie zawczasu
@marshia [emoji8] nikt nie ma latwego zycia. Kazdy ma jakas zmore, z ktora musi sie zmierzyc. Nie ma co rozpamietywac, tego co zaistnialo zmienic sie nie da, ale mozna i trzeba szukac dobrych rozwiazan na jutro. To wy dajecie mi sile i to, ze z kazda chwila slysze dobre wiesci. A lzy... kazdy zna ich smak, nawet ja
Przedstawiam wam naszego synka Natanielka. Urodzil sie 19 stycznia o 1.05. 36 cm dlugiego szczescia i 3880 g.
Zobacz załącznik 836108
Kwiatuszki najlepsze życzenia dla synka :-)
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: