reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wiecie co jest najlepsze ze pol roku zadnej odpowiedzi od niej a teraz mnie pyta czemu taka dziwna jestem moze i jestem inna osoba przez doswiadczenia ktore mnie spotkaly ale izoluje sie od ludzi ktorzy sie noe odzywaja a po pol roku sobie przypominaja ze ktos taki istnieje jak ja. W ogole z mezem potracilismy znajomych przez te problemy przyjaciel powiedzil mojemu mezowi wprost ze nie chce miec. nami kontaktu bo mamy za duze problemy.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino wsztsko będzie dobrze ;) jesteście już w dobrych rekach ! Jesteście bezpieczni !
Najgorsze minęło ! Teraz musi być tylko lepiej ;) [emoji173]️
Ale musicie być szczęśliwi ? Szczęście nie powtarzalne .Pamiętajcie , że ta malutka istotka jest wasza ;) nikt i nic wam tego nie odbierze ! On jest waszym synkiem i do końca życia będzie i będziecie go kochać całym sercem cokolwiek się stanie jesteście rodziną już nie w dwójkę ale w trójkę plus zwierzaki ;) .
Kochana jesteś silną i mądra kobietą i masz wspaniałego męża ;) dacie radę ze wszystkim .

Mam nadzieje , że fizyczne czujesz się dobrze [emoji8][emoji8].
Pozdrawiam serdeczne i wysyłam dobre fluidy .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino nasz rodzynek forumowy z dnia na dzien bedzie dochodzil do siebie[emoji5]
A Tobie oczywiscie zycze potopu mlecznego[emoji4]

@zosiak @olaa90 nie wiem jak Was pocieszyc dziewczyny.
Powiem tylko tyle ,ze rok temu mialam to samo ,wszyscy znajomi w ciazy,wszyscy maja dzieci tylko nie my.
Teraz ja jestem na koncowce i dowiaduje sie o dwoch znajomych ktore tez maja problemy:/
W dzisiejszych czasach to jakas straszna plaga:/
Zycze Wam kochane zeby i u Was w brzuszkach zamieszkaly dziecaiaczki,wlaczcie o nie i na pewno sie nie poddawajacie a falszywych znajomych odstwcie na bok[emoji8]

@Funia90 ale ja mam jakiegos pecha bo nie chce o tym myslec a ciagle cos jest chce zyc normalnie a otaczaja mnoe ludzie bez empatii emanujacy swoim szczesciem i takich osob jest wiele a jak co do czego przypadnie to ciezko im sie nawet spotkac aby porozmawiac majac nowy telefon pol konataktow mi poznikalo stad tez takie zdziwienie bylo moje jak otrzymalam telefon dlaczego akurat teraz taka wiadomosc

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Destino ale sie ciesze ze jest lepiej [emoji4] teraz bedzie juz tylko dobrze Kochana [emoji8]
I zaraz napewno bedziesz mialam nawal i Natanielek bedzie wcinal Twoje mleczko.

@Funia90 wydaje mi sie ze teraz sie poprostu wiecej mowi o problemach z zachodzeniem czy stratach niz kiedys.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak wiesz jezeli te osoby nie sa swiadome twoich problemow i emanuja na prawo i lewo swoim szczesciem to niestety nie mozesz miec im za zle ,ze sie ciesza.
Co innego jesli ktos wie co przeszlas i tak sie zachowuje.
Ale jesli ktos robi to nieswiadomie to na pewno nie chce zle.
Ja akurat mam takie podejscie ,ze mowilam ludzia wprost o moich problemach i bylo mi z tym poprostu lzej.
Ale kazda z nas musi miec na to wszytsko swoja metode.
A wiesz teraz tak bedzie ,ze jak Ty chcesz zyc i myslec o czyms innym to gdzie sie nie obrocisz to zobaczysz zapewne kobiete w ciazy,tak niestety jest,tez tak mialam[emoji53]
Ale uszy do gory,lada moment starania i Ty tez bedziesz chwalila sie swoim pieknym brzusiem[emoji5]

@Funia90 sa to osoby ktore wiedza co przeszlam kolezanka wiedziala o moim problemie potem zamilkla.
Wlasnie tak jest jak nie chce o tym myslec to kolo mnoe zlot ciezarnych przed praca i w pracy i w rodzinie no oszalec mozna ck innego tu na forum. Mam mega watpliwosci co do moich staran a raczej do tego czy sie uda zawsze trace nadzieje po takich durnych sytuacjach czasami wolalabym nie wychodzic z domu .

@zosiak no to na Twoim miejscu tez bym sie wkurzyla i zerwla kontak[emoji4]miej ja w powazaniu tak jak ona Ciebie.

@Liluli tez mi sie tak wydaje ,ze przestaje to byc temat tabu poprstu

reklama
@agatush panie mowia, zeby spokojnie walczyc o pokarm i ze to trwa. Troche mnie to podbudowalo. Choc my walczymy o kazda krople i doslownie krople zanosze malemu. Nawet 1ml jeszcze nie umie odciagnac, ale to teraz nie wazne. wazne, ze powoli sie rozkreca [emoji7]

@asia669 pije go i piu latte, zaraz dostane kompot z jablek. U mnie problem z piciem, ale cala ciaze sie uczylam to poradze sobie teraz[emoji1]

@roxi123 jak sie skonczy, to niestety czas pokarze. Synus sie urodzil i jaki by nie byl bedziemy go kochac calym sercem [emoji178][emoji178]

@magda1208 badz milosierna [emoji6] niech bedzie go wystarczajaco. Co za duzo to tez nie zdrowo [emoji1] dziekuje za wsparcie [emoji8]

@marzycielka81 ja rowniez sie ciesze. Rowniez z tego ze macie zarys planu na starania o takie cuda [emoji4]

@Auri_a tak wlasnie jest. Nie umiem sie na niego napatrzec taki jest sliczny. Szkoda, ze jeszcze nie moge go tulic. Bardzo mi brakuje tego, ze go nie ma, ze po brzuchu nie skacze.

@zosiak, zazdrosc i mow ze zazdroscisz i nie ukrywaj tego. To tez ty. To tez taki etap. Zaakceptuj siebie nawet z tak trudnymi emocjami. Naprawde masz powody by tak czuc. Tylko nie zatrzymuj sie na tym uczuciu. Podazaj dalej, szukaj swojej drogi i nie daj sie zamknac przed cudem zycia. Walcz kochana bo WARTO !!! [emoji119][emoji64][emoji119] Zosiak a na takich ludzi, ktorzy nie chca przy was bys w takich chwilach nie trac czasu. To wlasnie zycie z problemami weryfikuje prawdziwych przyjaciol. My z m potracilismy ich. Ale zyskalismy takich, ktorzy nie boja sie nas wlasnie w tych chwilach najtrudniejszych. Takich ludzi szukajcie i o takie przyjaznie dbajcie [emoji274]

@ovli22 tak ogulnie w 7, bo nie wiem dokladnie ile mamy rybek i pajakow za szafami [emoji12] Tak jestesmy rodzina. Nie skupiam sie na fizycznosci. Jestem troche obolala po porodzie, ale kazda kobieta jest. Kursuje miedzy pietrami bo na roznych poziomach jestesmy. Ja sie ciesze, naprawde sie ciesze. Tyle lat czekalismy... a powiem ci w zaufaniu, ze rodzilam w dzien urodzin m. Taki ma prezencik. Troche spozniony, bo o godzinke i 5 minut, ale ma prezencik na urodziny. Czekamy na chwile, kiedy bedziemy mogli swietowac te minione urodzinki jego.

@Funia90 moze zrobimy mu dzis zdjecie to pokaze krolewicza [emoji4]

@bertha dziekuje, dobrze dzielic radosc z innymi [emoji8]

@olaa90 czasem takie odpuszczenie jest zbawienne, bo przestajesz sie spinac i to naprawde bywa pomocne. Masz czas i masz wizyte, wiec zupelnie nie spoczywasz na laurach. A zycie i tak bedzie sie toczyc dalej. Dobrze jest umiec sie w nim odnalezc tak, by wciaz cieszylo, a nie tylko dawalo w kosc. Cala reszta bedzie dodana

@Liluli DZIEKUJE [emoji178]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry