@agatush panie mowia, zeby spokojnie walczyc o pokarm i ze to trwa. Troche mnie to podbudowalo. Choc my walczymy o kazda krople i doslownie krople zanosze malemu. Nawet 1ml jeszcze nie umie odciagnac, ale to teraz nie wazne. wazne, ze powoli sie rozkreca [emoji7]
@asia669 pije go i piu latte, zaraz dostane kompot z jablek. U mnie problem z piciem, ale cala ciaze sie uczylam to poradze sobie teraz[emoji1]
@roxi123 jak sie skonczy, to niestety czas pokarze. Synus sie urodzil i jaki by nie byl bedziemy go kochac calym sercem [emoji178][emoji178]
@magda1208 badz milosierna [emoji6] niech bedzie go wystarczajaco. Co za duzo to tez nie zdrowo [emoji1] dziekuje za wsparcie [emoji8]
@marzycielka81 ja rowniez sie ciesze. Rowniez z tego ze macie zarys planu na starania o takie cuda [emoji4]
@Auri_a tak wlasnie jest. Nie umiem sie na niego napatrzec taki jest sliczny. Szkoda, ze jeszcze nie moge go tulic. Bardzo mi brakuje tego, ze go nie ma, ze po brzuchu nie skacze.
@zosiak, zazdrosc i mow ze zazdroscisz i nie ukrywaj tego. To tez ty. To tez taki etap. Zaakceptuj siebie nawet z tak trudnymi emocjami. Naprawde masz powody by tak czuc. Tylko nie zatrzymuj sie na tym uczuciu. Podazaj dalej, szukaj swojej drogi i nie daj sie zamknac przed cudem zycia. Walcz kochana bo WARTO !!! [emoji119][emoji64][emoji119] Zosiak a na takich ludzi, ktorzy nie chca przy was bys w takich chwilach nie trac czasu. To wlasnie zycie z problemami weryfikuje prawdziwych przyjaciol. My z m potracilismy ich. Ale zyskalismy takich, ktorzy nie boja sie nas wlasnie w tych chwilach najtrudniejszych. Takich ludzi szukajcie i o takie przyjaznie dbajcie [emoji274]
@ovli22 tak ogulnie w 7, bo nie wiem dokladnie ile mamy rybek i pajakow za szafami [emoji12] Tak jestesmy rodzina. Nie skupiam sie na fizycznosci. Jestem troche obolala po porodzie, ale kazda kobieta jest. Kursuje miedzy pietrami bo na roznych poziomach jestesmy. Ja sie ciesze, naprawde sie ciesze. Tyle lat czekalismy... a powiem ci w zaufaniu, ze rodzilam w dzien urodzin m. Taki ma prezencik. Troche spozniony, bo o godzinke i 5 minut, ale ma prezencik na urodziny. Czekamy na chwile, kiedy bedziemy mogli swietowac te minione urodzinki jego.
@Funia90 moze zrobimy mu dzis zdjecie to pokaze krolewicza [emoji4]
@bertha dziekuje, dobrze dzielic radosc z innymi [emoji8]
@olaa90 czasem takie odpuszczenie jest zbawienne, bo przestajesz sie spinac i to naprawde bywa pomocne. Masz czas i masz wizyte, wiec zupelnie nie spoczywasz na laurach. A zycie i tak bedzie sie toczyc dalej. Dobrze jest umiec sie w nim odnalezc tak, by wciaz cieszylo, a nie tylko dawalo w kosc. Cala reszta bedzie dodana
@Liluli DZIEKUJE [emoji178]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom