reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Destino 1 ml to juz duzy sukces,zobaczysz bedzie duzo mlesia[emoji5]
Postaraj sie w wolnej chwili tez odpoczac po porodzie bo na pewno jestes wykonczona[emoji5]a na foteczke oczywiscie ,ze czekamy[emoji7]
@ovli22 tak to jest ,ze nie wiemy co kogo dotyka dopki nie zaczynamy rozmawiac.[emoji17]
@olaa90 wiesz co zycze Ci w takim razie z calego serca malutkiej Asi[emoji5]
Czuje sie dobrze,troszke zle sie spi bo bola mnie biodra i uda.
Czekam niecierpliwie na rozwiazanie[emoji4]domek Asiowy hehe moze zrobie jutro jakas fotke i pokaze choc wolalabym pokazac juz malutka[emoji5]
@zosiak kochana starania na pewno beda stresem ,ale dasz rade [emoji8][emoji8][emoji8]
@roxie123 ja wierze,ze Wasze kariotypy wyjda dobrze[emoji8]a dzidzi rozowe na pewno siw pojawi[emoji5]masz dobre podejscie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Postaraj sie w wolnej chwili tez odpoczac po porodzie bo na pewno jestes wykonczona[emoji5]a na foteczke oczywiscie ,ze czekamy[emoji7]
@ovli22 tak to jest ,ze nie wiemy co kogo dotyka dopki nie zaczynamy rozmawiac.[emoji17]
@olaa90 wiesz co zycze Ci w takim razie z calego serca malutkiej Asi[emoji5]
Czuje sie dobrze,troszke zle sie spi bo bola mnie biodra i uda.
Czekam niecierpliwie na rozwiazanie[emoji4]domek Asiowy hehe moze zrobie jutro jakas fotke i pokaze choc wolalabym pokazac juz malutka[emoji5]
@zosiak kochana starania na pewno beda stresem ,ale dasz rade [emoji8][emoji8][emoji8]
@roxie123 ja wierze,ze Wasze kariotypy wyjda dobrze[emoji8]a dzidzi rozowe na pewno siw pojawi[emoji5]masz dobre podejscie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
@Destino od razu powiało optymizmem, bardzo się cieszę że z synusiem lepiej, i zobaczysz z dnia na dzień będzie Cię zaskakiwał jak świetnie sobie radzi,
mam nadzieję , ze teraz na forum zagości już spokój i szczęście,
@magda1208 ja też polecam lodówkę nofrost samsung mam i jestem b. zadowolona, pojemna poprostu idealna
mam nadzieję , ze teraz na forum zagości już spokój i szczęście,
@magda1208 ja też polecam lodówkę nofrost samsung mam i jestem b. zadowolona, pojemna poprostu idealna
roxie123
@Destino teraz mi się wydaje kosmicznie trudno o tą szansę , nie wiem czy z kariotypami bym się odważyła i walczyła dalej ... ciągła porażka by mnie wykończyła :/ ale nie mówię dzisiaj o przyszłości , bo trudno mi cokolwiek powiedzieć ... pochwal się nam synusiem jak będzie taka możliwość ;**
@zosiak takim osobom się nie tłumacz i już , powierzchownie im coś odpowiedz swoje pomyśl i tyle ... za niedługo znowu bede miała gosci i tez w ciąży z drugim i co mam powiedziec ciągle obracam się wokół takich osób , trzeba się nauczyć jakoś z tym żyć ...
@Funia90 wierzę , że jednak zakończenie będzie dobre ;**
@zosiak takim osobom się nie tłumacz i już , powierzchownie im coś odpowiedz swoje pomyśl i tyle ... za niedługo znowu bede miała gosci i tez w ciąży z drugim i co mam powiedziec ciągle obracam się wokół takich osób , trzeba się nauczyć jakoś z tym żyć ...
@Funia90 wierzę , że jednak zakończenie będzie dobre ;**
bobasek1990
@roxie123 ja też się bardzo bałam tych kariotypow a jak otworzylam meila to prawie zawału dostałam to był lipiec lub sierpień poplakalam się ze szczęścia że wynik był prawidłowy w październiku zaszłam w ciążę i Tobie też tego życzę wynik przyjdzie i obyś po 2 miesiącach była w ciazy i nosiła zdrowe dziecko
@Destino super że jest lepiej trzymam kciuki obyś niedługo mogła przytulić synka
@Destino super że jest lepiej trzymam kciuki obyś niedługo mogła przytulić synka
Kwiatuszekk23
Destino super, ze jest coraz lepiej. Na pewno wszystko sie ladnie ulozy i skonczy sie na strachu. Moja siostrzenica tez miala pokierwszowana glowke, wygladala jak kosmita. Siostra ja rodzila posladkowo i jak ja wyciagneli i jej pokazali to az krzyknęła z przerażenia. O mleczko walcz ile sie da. Nie ma nic cenniejszego dla regeneracji dla tak malego organizmu.
U mnie Adas dzis konczy roczek jeny ja nie wiem kiedy to minęło. Czyje sie jak by to bylo wczoraj a nie rok temu...
U mnie Adas dzis konczy roczek jeny ja nie wiem kiedy to minęło. Czyje sie jak by to bylo wczoraj a nie rok temu...
czarna_mala
Wszystkiego najlepszego dla Adasia, samych szczęśliwych dni w szczęściu[emoji8]Destino super, ze jest coraz lepiej. Na pewno wszystko sie ladnie ulozy i skonczy sie na strachu. Moja siostrzenica tez miala pokierwszowana glowke, wygladala jak kosmita. Siostra ja rodzila posladkowo i jak ja wyciagneli i jej pokazali to az krzyknęła z przerażenia. O mleczko walcz ile sie da. Nie ma nic cenniejszego dla regeneracji dla tak malego organizmu.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
marshia
@Kwiatuszekk23 naaaaaajlepszego dla Adasia
@Destino jak dobrze czytać, ze jest lepiej Cudowne jest to, ze w tym wszystkim potrafisz zachować zimną krew, żartować, myśleć o czym innym. Jestes naprawdę niesamowita
@roxie123 napisalas piękną i mądrą rzecz o tym, ze trzeba walczyć, bo nikt za nas tego nie zrobi. Popieram Cię w tym w 100%.
@Destino jak dobrze czytać, ze jest lepiej Cudowne jest to, ze w tym wszystkim potrafisz zachować zimną krew, żartować, myśleć o czym innym. Jestes naprawdę niesamowita
@roxie123 napisalas piękną i mądrą rzecz o tym, ze trzeba walczyć, bo nikt za nas tego nie zrobi. Popieram Cię w tym w 100%.
reklama
roxie123
@marshia nosz cholercia taka prawda ja sobie w kółko tłuke , poużalaj się na chwilę nad sobą jak to ci jest źle i do dupy , jaka jesteś biedna i beznadziejna ... a później ogarnij i idź do przodu... nikt za mnie badań nie zrobi , leków nie weźmie , decyzji nie podejmie... sama decyduję co będzie dalej, chyba , że życie samo postanowi inaczej niż ja chce już nie raz słyszałam , a może weź odpuść skoro tyle strat , a ja zawsze odpowiadam , co mnie nie zabije... a jak mnie zabije to przynajmniej będę wiedzieć , że nie zmarnowałam szansy xD wiem , że ta moja siła przeplata się z tym , że jestem za dużo nakręcona emocjonalnie , ale każdy jakoś odreagowuje :/
@bobasek1990 ja jestem na etapie "zamrożenia " ile razy wchodze na strone z badaniami to mam zawał... upije się jak wyjdą dobre , gorzej będzie na odwrót , bo nie wiem czy to bym zniosła ...dziękuję za dobre słowo ;* bardzo to przeżywam , jakoś nic do tej pory mnie tak nie martwiło...
@Kwiatuszekk23 najlepsze życzonka dla Adasia :*
@bobasek1990 ja jestem na etapie "zamrożenia " ile razy wchodze na strone z badaniami to mam zawał... upije się jak wyjdą dobre , gorzej będzie na odwrót , bo nie wiem czy to bym zniosła ...dziękuję za dobre słowo ;* bardzo to przeżywam , jakoś nic do tej pory mnie tak nie martwiło...
@Kwiatuszekk23 najlepsze życzonka dla Adasia :*
Podziel się: