reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino walcz o mleko, na pewno wszystko ruszy w końcu. A Natanielek niech walczy o siebie. Wierzymy w Was ♥️
My mamy wyniki MSome, ogólne i testMAR. @Porzeczka1234 Ty ponoć spec od tego, ale nie umiem wysłać foty w wiadomisci prywatnej. WstawiM tu, trudno :( Zmartwił mnie MSOME. Któraś z Was się na tym zna????
Niestety na posiew i chromatyne musimy czekać.

Załączniki

• IMG_4461.jpg
    IMG_4461.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 130
  • IMG_4462.jpg
    IMG_4462.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 144
  • IMG_4460.PNG
    IMG_4460.PNG
    43,7 KB · Wyświetleń: 154
@Destino ja mogę od siebie tylko dodać, że mojej siostrze na laktację najbardziej pomagało piwo Karmi (bo miało słód jęczmienny) i sok jabłkowy, to one rozkręciły jej laktację, tulę [emoji173]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@smerfik88 ja tez mialam taki dylemat z jaskrawozoltym moczem u mnie zmiana firmy supli nie pomogla zawsze tak mam. Gin twierdzi, ze ok moze tak byc to naturalne a poziom kwasu foliowego (tylko ten badalam) nawet byl ponad norme.

@marshia te ogólne to chyba ok patrząc na normy na reszcie się nie znam :/ tutaj którejś facet na pewno robił

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino kochana gratuluje [emoji173]️[emoji173]️[emoji33][emoji33].
Niech Natanielek rośnie w siłe ;) i daje wam radość , każdego dnia .

Jestem z wami i trzymam za rączkę [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wynik dheas w normie i nie potrzebuje suplementacji.

@marshia ja nie pomoge maz bedzie mial badanie chromatyny i nasienia oraz posiewy raz jeszcze to moze po jego wynikach cos pomoge.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry