reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzis tak ogolnie synus w stanie dobrym. Powoli glowka wraca do normy. Glodny tylko a mi pokarm powoli przybiera i narazie sa 2 krople. Gdybym mogla karmic odlaczyliby go od kroplowek z zywieniem pozajelitowym. Wiec ide doic krowke, co by mleko dawala [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis tak ogolnie synus w stanie dobrym. Powoli glowka wraca do normy. Glodny tylko a mi pokarm powoli przybiera i narazie sa 2 krople. Gdybym mogla karmic odlaczyliby go od kroplowek z zywieniem pozajelitowym. Wiec ide doic krowke, co by mleko dawala [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje mamusiu!!!
Fem.al.ti.ker dobrze działa na laktacje i ogólnie słód jęczmienny. U mnie w 3 dobie był nawal pokarmu. Fatalnie się wtedy czułam [emoji37]
W pierwszych dobach noworodek potrzebuje naprawdę niewiele pokarmu. Pij też dużo wody.

Mój synek najstarszy też urodził się duży. Miał przodoglowie i zwichnięte bioderko. Jest zdrowym chłopcem. Pomodle się, żeby u Natanielka też skończyło się na strachu. Trzymajcie się cieplutko [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny potrzascie mna miala byc u mnie znieczulica jak mi @roxie123 mowila a dzisiaj sms od kolezanki ze studiow co noe mam z nia kontaktu caly czas spogkania przekladala ,, co tam u mnie jestem w 33 tyg ciazy" napisalam jej ze ekstra super i ze gratuluje i zazdroszcze bo my nie mozemy miec narazie dziecka i zazdroszcze

reklama
@zosiak pamietaj kochana,ze życie jest niesprawiedliwe i na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... mi tez jest bardzo ciężko,bo wiekszosc moich znajomych i rodziny ma dzieci ot tak. Ciąże bezploblemowe,sesje ciążowe ehh... już mi się nawet odechciało na instagram/Facebook wchodzić bo tam to dopiero zatrzęsienie... trzeba brać życie jakim jest i czerpać z niego garściami ;* ja nie mam w sobie tyle woli walki co inne dziewczyny na forum i odpuściłam zupełnie... już nawet się nie cieszę z wizyty u dr P. Po prostu wiem tylko jedno,ze nie mam sobie nic do zarzucenia... zupełnie jak Ty !! ;* może życie pisze dla Nas inny scenariusz i trzeba to zaakceptować,nawet gdy serce na pół rozdziera....

PosZlam dziś do Alabu na Krzywe i mi kobitka nie zrobiła,bo zmieniły się procedury i muszę mieć wynik glukozy max z przed 10dni.... i znowu czekanie do nast.soboty....;///

Do góry