Byłam wczoraj na spotkaniu z koleżanka i tez się dowiedziałam , że nasza wspólna koleżanka tez bardzo by chciała dziecko ale ma problemy !!
Nigdy bym się nie spodziewała , że ona !!
Po prostu kobieta ideał . Piękna , mądra , wesoła i świetna koleżanka . Okaz zdrowia ! A tu taka wiadomość . Przykre to wszystko !
A takich koleżanek z takimi problemami mam dużo . To plaga 21 wieku .
A jeśli chodzi o to ze przestaje to być już tematem tabu ! To powiem , że zależy gdzie , bo w małych miasteczkach czy wioskach to nadal jest nie do pojęcia dla innych ludzi !!! Kobieta ma być kobieta i ma rodzić !!! Jak to nie może !! ?? Co to znaczy , że nie może !??? Tak nadal jest w wielu miejscach .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nigdy bym się nie spodziewała , że ona !!
Po prostu kobieta ideał . Piękna , mądra , wesoła i świetna koleżanka . Okaz zdrowia ! A tu taka wiadomość . Przykre to wszystko !
A takich koleżanek z takimi problemami mam dużo . To plaga 21 wieku .
A jeśli chodzi o to ze przestaje to być już tematem tabu ! To powiem , że zależy gdzie , bo w małych miasteczkach czy wioskach to nadal jest nie do pojęcia dla innych ludzi !!! Kobieta ma być kobieta i ma rodzić !!! Jak to nie może !! ?? Co to znaczy , że nie może !??? Tak nadal jest w wielu miejscach .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom