reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Maciejka78 rozumiem ;* ja wiem , że troska , bo trudno nam sobie wyobrazić sytuację i każda chce wesprzeć chociażby słowem ... chodziło mi o to , że , a nie ważne już przepraszam , że Was uraziłam nie celowo
Maciejka78
mała79
@Destino garatuluję i wierzę że wszystko dobrze się ułoży z synkiem, to silny chłopczyk i wszystko przetrwa. Wiem co czujesz bo moja córcia jak się urodziła najpierw leżała w inkubatorze, a potem okazała się że ma wadę wrodzona i odrazu z porodówki trafiłysmy do Centrum Zdrowia Dziecka i do dziś jeateśmy pod ich opieką. Najeździsz się napewno po lekarzach i rehabiliracjach ale będzie dobrze, duużo siły kochana i wiary. Ściskam Was mocno
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
matulkaa
Dziewczyny pytajcie. Moze nie odpowiem, albo zrobie to duzo pozniej. Rozumiem troske. Sama ja miewam. Dostalam od was ogrom wsparcia. Jestem kazdej z osobna i wam wszystkim razem ogromnie wdzieczna. Jak nie bede w stanie to po prostu nie napisze i wiem, ze zrozumiecie. Tu sa same wspaniale kobiety.
@Maciejka moj synus narazie potrzebuje czasu i mojego mleka. Nad tym juz pracuje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Maciejka moj synus narazie potrzebuje czasu i mojego mleka. Nad tym juz pracuje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 170039
Gość
@smerfik88 nie marrw sie jaskrawy mocz swiadczy o przyjmowaniu witamin z grupy B
reklama
Podziel się: