reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Maciejka78 rozumiem ;* ja wiem , że troska , bo trudno nam sobie wyobrazić sytuację i każda chce wesprzeć chociażby słowem ... chodziło mi o to , że , a nie ważne już :) przepraszam , że Was uraziłam nie celowo

@Destino garatuluję i wierzę że wszystko dobrze się ułoży z synkiem, to silny chłopczyk i wszystko przetrwa. Wiem co czujesz bo moja córcia jak się urodziła najpierw leżała w inkubatorze, a potem okazała się że ma wadę wrodzona i odrazu z porodówki trafiłysmy do Centrum Zdrowia Dziecka i do dziś jeateśmy pod ich opieką. Najeździsz się napewno po lekarzach i rehabiliracjach ale będzie dobrze, duużo siły kochana i wiary. Ściskam Was mocno

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino dużo sił i dla ciebie i dla maluszka. My tu wszystkie mocno wierzymy, że wszystko jeszcze będzie dobrze, że to tylko złe dobrego początki. A synek to waleczna osóbka [emoji4] oby z każdym dniem było tylko lepiej [emoji173]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pytajcie. Moze nie odpowiem, albo zrobie to duzo pozniej. Rozumiem troske. Sama ja miewam. Dostalam od was ogrom wsparcia. Jestem kazdej z osobna i wam wszystkim razem ogromnie wdzieczna. Jak nie bede w stanie to po prostu nie napisze i wiem, ze zrozumiecie. Tu sa same wspaniale kobiety.

@Maciejka moj synus narazie potrzebuje czasu i mojego mleka. Nad tym juz pracuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino jesteś bardzo Silna kobieta i przede wszystkim wspaniała mama.... Ja wierzę że wszystko się dobrze ułoży.....

Kochane mam pytanie biorę te metyle B complex z solgara czy po nich mogę sikac na żółto tak mega?

reklama
smerfik ja tak miałam po femibionie. Pani dr odpisała zeby zmienic wit bo sie nie wchłaniają. moze npisz do niej smsa. Ja zmieniłam na osobne witaminy i było ok

Do góry