reklama
@Magda samsung ma lodowke, ktora otwiera sie jak liber. To znaczy, ze drzwi nie wystaja poza obudowe. Moze byc do zabudowy albo nie i jest dosc pojemna. Koszt w granicach 4 tys. Warta tych pieniedzy. Piekarnik mamy bosha i zmywarke. Obydwa do zabudowy. Swietne sa. Zmywarka duza a tylko 7 litrow na cykl pobiera
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejka78
Fanka BB :)
roxie123
Wiecie co myślę , że Destinka potrzebuje wziąć oddech , na pewno jeśli zechce to nam opisze wszystko w swoim czasie i jak będzie na to gotowa ... dopiero urodziła i jeszcze te komplikacje , to jest wszystko dużo na raz więc odpuśćmy myślę :/ wiadomo jesteśmy ciekawe i życzymy jak najlepiej , ale czasami w takich sytuacjach nawet matka ma związane ręce i jest bezsilna musi czekać , więc niech na razie forum biegnie swoim tokiem ,a ona nam napisze jak będzie chciała ... często dla osoby , w takiej sytuacji jest jeszcze trudniej dzielić się z innymi tak osobistymi przeżyciami... ja osobiście , nie wiem co bym zrobiła a ona i tak nam napisała , gdzie jestem pewna jest wykończona i fizycznie i psychicznie , więc myślę , że tyle nam wystarczy na teraz . Wspierajmy ją modlitwą i myślami <3 to takie moje osobiste zdanie oczywiście możecie się nie zgodzić
Dziewczynki bede narazie tak grupowo pisac. Jestem bardzo zmeczona bo najpierw porod od 14 do 1 w nocy. Potem do 6 meczylam piersi, zeby cos wydobyc. Spalam nad ranem tylko 2 godzinki. Powiem wam tylko, ze jak maly bedzie sie lepiej czul to pozwola mi go kangurowac.
roxie123
@Destino dziękujemy , że jesteś z nami ;* 3maj się ciepło wracaj do formy i dawaj całą energię Natanielkowi my będziemy czekać na wieści od Ciebie ;* niech maluszek daje Ci siłę a Ty jemu ;* jak nadarzy się okazja wstawić zdjęcie na wątku to będziemy wypatrywać .
Myślę , że tutaj każda rozumie jak jest ... ja i tak podziwiam Twój spokój ... jesteś wielka ;*
Myślę , że tutaj każda rozumie jak jest ... ja i tak podziwiam Twój spokój ... jesteś wielka ;*
burczuś
@roxie123 to nie tak że jesteśmy ciekawe. To jest troska. Na tym forum są mi osoby bliższe i dalsze...Destino jest mi bliższa i zwyczajnie sie martwie. oczywiście że każdej tutaj kibicuję, ale Destino nie jest biernym czytelnikiem forum...tylko jego podporą z mega wiedza...z mega mądroscią...którą często sie z nami dzieli. Nie umiem przejsc obojetnie koło Jej sytuacji. czekam cierpliwie na każdą wiadomość z wieeeeelką nadzieja.
@Destino nasza kochana. trzynam kciuki najmocniej jak potrafie:*
@Destino nasza kochana. trzynam kciuki najmocniej jak potrafie:*
Maciejka78
reklama
roxie123
@burczuś to prawda dzisiaj chyba każda wypatruje , z troską bo każda się martwi , ale też myślę każda rozumie , że trudno o czas na forum @Maciejka78 nie chciałam żebyście mnie zrozumiały ;*
Po prostu forum zamilkło i każda jak na szpilkach czeka na jakakolwiek odpowiedź , a Destino ona i tak jest silna kobia i daje rade jak widać
Po prostu forum zamilkło i każda jak na szpilkach czeka na jakakolwiek odpowiedź , a Destino ona i tak jest silna kobia i daje rade jak widać
Podziel się: