reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo o widzisz to faktycznie ...kochana ja nie robię drastycznej diety :) zmieniłam tylko nawyki pozamieniałam pewne rzeczy ...znowu nie będę żyła na warzywach samych , mi nawet nie wolno ... i musze uważać tez własnie żeby stopniowo wszystko , bo ja byłam na diecie wysokokalorycznej bo byłam bardzo chuda i wiesz nie mogę sobie pozwolić na spadek wagi tym bardziej , że chce starać się o dzidzi ... myślę , że jak dostanę też tabletki to będzie ok... podejrzewam bardziej ta prolaktyne tutaj . Z reszta nie dumam bo nie wiem 29 wizyta to zobacze co mi powie doktorek .

reklama
@Destino - kochana pomodle sie za Natanielka. Nigdy nie zrozumiem lekarzy i ich decyzji. Przeciez wiadomo ze synek byl duzy, kurcze powinni byc przygotowani. Z calego serca trzymam kciuki, tyle przeszliscie. Musi byc dobrze. Mam nadzieje ze za jakis czas okaze sie ze wszystko ok i tylko na strachu sie z konczy.
A powiedz kochana jak Ty sie czujesz fizycznie, dajesz rade bo domyslam sie ze porod byl mega ciezki? Bo psychicznie to nawet nie potrafie sobie wyobrazic. Ściskam Cie mocno. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze

@Destino duzo zdrówka i siły dla Natanielka! :**
Kochana moja mama bardzo ciężki poród, rodziła mnie 24h... położne jej mówiły,ze ryczy jak krowa na rykowisku i przeciągały do ostatniego momentu... gdy już była wycieńczona jedna z nich zaczęła mnie wypychać z brzucha i tez urodziłam się z ogromnym krwiakiem i zniekształcona główka... nie wiem jak u Ciebie wyglądał poród ale ja dziś jestem okazem zdrowia, musisz wierzyć ze i Twoj synuś z Boża pomocą wyrośnie na zdrowego,mądrego i ślicznego chłopca!! Wtedy nie było takiego specjalistycznego sprzętu i specjalistów, dodatkowo do tego wszystkiego miałam żółtaczkę... wierze,ze i Twoj synuś będzie zdrowy!!!;*

@dżoasia jak u ciebie z transferem? Miałam ponad 40 stron do nadrobienie i nie wiem co u kogo.

Przepraszam ale cały tydzień mam dwójkę w domu choroby, kolki , brak kupek i załatwianie wielu spraw mnie wykańcza.

@Destino wiesz że sercem i modlitwą przy Was

@dżoasia jak u ciebie z transferem? Miałam ponad 40 stron do nadrobienie i nie wiem co u kogo.

Przepraszam ale cały tydzień mam dwójkę w domu choroby, kolki , brak kupek i załatwianie wielu spraw mnie wykańcza.

@Destino wiesz że sercem i modlitwą przy Was
Dziekuje za pytasz, jakos u mnie leci, cos sie dzieje ale bardzo powoli i nie wiem czy dobrze sie skonczy...

Kochane dziękuję za info.
Chcę wybrać sprzęt Samsunga.
Piekarnik z mikrofalą schef collection.
Płyte,lodówkę Samsunga . Podobała mi się lodówka Liebherr premium ale jest za droga .@roxie123 lodówkę masz do zabudowy bo sprawdzałam tą samsunga schef collection i musiał by być front odkryty.
Nie wiem jeszcze jaką zmywarkę.
Pralkę na pewno eco babel jeszcze nie wiem jakiego producenta
Suszarkę ,z której ubrania można od razu włożyć do szafy.

Kochane z chęcią przejmę brzuszek tylko nie wiem który i kiedy he he.
Jestem daleko w polu ze staraniami.

Madzia kupi taki sprzęt , żeby był ładny , dobry i funkcjonalny .
Ja mam w kuchni generalne Mix każda rzecz z innej parafii .
Lodówka Amica czarna ze szklanymi drzwiami .
Płyta beko , piekarnik boscha ,
Mikrofalówka zanussi , zmywarka hotpoint , pralka samsung eco bubbel ;) choć gdybym miała kasę to kupiła bym firmy miele ( ale to są sprzęty drogie ) .
Ostatnio widziałam fajne rzeczy z Amica .
Z hotpoint tez są dobre rzeczy i ładne .
Sprawdź sobie , poczytaj opinie .

Co do kolejki za brzuszkiem to ja jestem na 2000 miejscu [emoji847][emoji33]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Madzia kupi taki sprzęt , żeby był ładny , dobry i funkcjonalny .
Ja mam w kuchni generalne Mix każda rzecz z innej parafii .
Lodówka Amica czarna ze szklanymi drzwiami .
Płyta beko , piekarnik boscha ,
Mikrofalówka zanussi , zmywarka hotpoint , pralka samsung eco bubbel ;) choć gdybym miała kasę to kupiła bym firmy miele ( ale to są sprzęty drogie ) .
Ostatnio widziałam fajne rzeczy z Amica .
Z hotpoint tez są dobre rzeczy i ładne .
Sprawdź sobie , poczytaj opinie .

Co do kolejki za brzuszkiem to ja jestem na 2000 miejscu [emoji847][emoji33]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ovli ale się uśmiałam trafiłaś w sedno tak poważnie to prosiłam o radę ponieważ miałyście okazje aby przetestować sprzęt. Mąż nie pozwolił by na to aby sprzęt był tylko ładny musi być praktyczny i funkcjonalny.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry