reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
D
Deleted member 170039
Gość
@Destino wiem ze to ciezkie dla Ciebie ale z kazdym dniem bedzie lepiej. Ostatnio na praktykach rozmawialam z kobieta ktora urodzila w 7 miesiacu dziecko lezalo na intensywnej miesiac czasu przezylo wylew a kobieta mega optymistka oczywiscie bylo w inkubatorze ale z kazdym dniem bylo coaraz lepiej czegk i Twojemu maluszkowi zycze.
Swoja droga mojej siostry dziecko zaplatalo sie w pepowine i tez lekarze zwlekali z cc. A u drugiej siostry wywolywali porod przez 12 h ! i w koncu tez cesarka
Swoja droga mojej siostry dziecko zaplatalo sie w pepowine i tez lekarze zwlekali z cc. A u drugiej siostry wywolywali porod przez 12 h ! i w koncu tez cesarka
magda1208
burczuś
@Destino a ile dostal w 5 i 10 minucie pkt?@magda1208 polecam okap do zabudowy toflesz cichy i wydajny. Polska firma. Solidny i efektowny. Plyte mamy elektroluksa juz druga i jestesmy zadowoleni.
Dziewczyny nie bede opisywac porodu. Z malym nie jest dobrze, ale jeszcze nie jest zle. Jest bardzo zmeczony porodem i ma ograniczone ruchy. Ma znieksztalcona czaszke przez porod i duze otarcia na czole i siniaczka. Czy i w jakim stopniu bedzie uposledzony i niedotleniony bedzie wiadomo dopiero w 4-6 tygodniu zycia. Moze jesc tylko moje mleko, bo inne moze spowodowac martwice lub pekniecie jelit. A ja nie mam pokarmu i to w ogole. W czaszce robi mu sie krwiak albo zbiera woda. Bylo usg, ale jeszcze nie wiadomo w ktora strone wszystko pojdzie. Tak wiec dziekuje za proby pocieszania, ale to nie takie proste jak by sie wydawalo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem,że Ci ciężko,że się boisz. I tulę Cię mocno i wspieram jakoś pozawerbalnie...
Wierzę że wszystko się zregeneruje i wroci do normy. inaczej być nie może. Pisz nam jak Natuś się ma...bo wiesz,źe my tu wszystkue sercem z Wami!
marzycielka81
reklama
Podziel się: