reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino maly mojej siostry urodzil sie caly posiniaczony lezal pare tygodni z drgawkami a teraz normalnie sie rusza takie dzieci maja ogromne zdolnosci regeneracji.
Mam nadzieje ze jestes na Kopernika tam potrafia zdzialac cuda

reklama
Destino kochana, tak mi przykro, ze tak sie pokomplikowalo :( Mocno tulę i modle sie zeby malutki był silny i zregenerował się!

Też nie rozmumiem, dlaczego nie zrobili CC :( :( :(

@Destino wiem ze to ciezkie dla Ciebie ale z kazdym dniem bedzie lepiej. Ostatnio na praktykach rozmawialam z kobieta ktora urodzila w 7 miesiacu dziecko lezalo na intensywnej miesiac czasu przezylo wylew a kobieta mega optymistka oczywiscie bylo w inkubatorze ale z kazdym dniem bylo coaraz lepiej czegk i Twojemu maluszkowi zycze.
Swoja droga mojej siostry dziecko zaplatalo sie w pepowine i tez lekarze zwlekali z cc. A u drugiej siostry wywolywali porod przez 12 h ! i w koncu tez cesarka

@Destino Kochana jestem i wspieram . Musisz być silna i wierzyć.
Wierzyć pomimo i wbrew, że wszystko skończy się dobrze. Mały jest silny już nie raz to udowodnił przebrniecie przez wszystko i wrócicie do domku wierzę w to. To tylko kwestia czasu.
Modlitwę masz kochana zapewnioną.

@magda1208 polecam okap do zabudowy toflesz cichy i wydajny. Polska firma. Solidny i efektowny. Plyte mamy elektroluksa juz druga i jestesmy zadowoleni.

Dziewczyny nie bede opisywac porodu. Z malym nie jest dobrze, ale jeszcze nie jest zle. Jest bardzo zmeczony porodem i ma ograniczone ruchy. Ma znieksztalcona czaszke przez porod i duze otarcia na czole i siniaczka. Czy i w jakim stopniu bedzie uposledzony i niedotleniony bedzie wiadomo dopiero w 4-6 tygodniu zycia. Moze jesc tylko moje mleko, bo inne moze spowodowac martwice lub pekniecie jelit. A ja nie mam pokarmu i to w ogole. W czaszce robi mu sie krwiak albo zbiera woda. Bylo usg, ale jeszcze nie wiadomo w ktora strone wszystko pojdzie. Tak wiec dziekuje za proby pocieszania, ale to nie takie proste jak by sie wydawalo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Destino a ile dostal w 5 i 10 minucie pkt?
Wiem,że Ci ciężko,że się boisz. I tulę Cię mocno i wspieram jakoś pozawerbalnie...
Wierzę że wszystko się zregeneruje i wroci do normy. inaczej być nie może. Pisz nam jak Natuś się ma...bo wiesz,źe my tu wszystkue sercem z Wami!

Dziewczyny po przejsciu na zdrowa żywność moj maz dostal mega niestrawnosci dzis takze i tym mozna spowodowac szok dla organizmu takze @roxie123 lepsze powolne zmiany

reklama
@Destino będę się modlić o was.. Mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży.... Kochana wiem że stres ogromny dlatego ten pokarm też nie napływa...ale trzymam kciuki za pozytywne zakończenie tego wszystkiego... Trzymaj się jakos

Do góry