reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino kochana. Natanielek był silny od poczatku, tyle razem przetrwaliscie, ze teraz tez da radę. Najważniejsze, ze ma opiekę - najlepszą jaką prwnie może mieć. Życzę Tobie dużo siły psychicznej, a jemu fizycznej. Ps. Mojej przyjaciółki córeczka dostała trzy punkty po urodzeniu. Nawet nie oddychała samodzielnie. Teraz ma 17 lat i wygrywa olimpiady naukowe i różne konkursy.
@dżoasia jak dla mnie te przyrosty są jak najbardziej prawidłowe. Ja osobiście bym się na prwno z takich cieszyła. Trzymam kciuki za dobry rozwój.

reklama
@dżoasia kochana czy chleb jaglany ma niskie ig? Bo widziałam w piekarni. Trzymam kciuki za ludzika

@mickey* może były tam jakieś przeszkody I podając sól przetkały się w jajowodach teraz winnaś się intensywnie starać trzymam kciuki
Popros o udostepnienie skladu, bo to, ze jaglany to nie znaczy ze caly jest z maki jaglanej, moze miec domieszke skrobii kukurydzianej co znacznie podniesie. To jaki ma ig dany produkt zalezy od skladnikow wykorzystanych. Jak jest tylko i wylacznie jaglany to tez moze miec spory ig, ale jesli sa w nim jakies ziarenka jak dynia czy slonecznik to juz ig spada, bo tluszcz go znacznie obniza :)

Ja teraz pieke co drugi dzień chlebek i uwielbiam go :) te ze sklepu teraz dla mnie to taki proch jak porównuje

@burczuś sama siedze i dumam co tam u nich ... nie wiem nic

Kochane mam zapytanie. Jestem na etapie wyboru sprzętu AGD czy możecie polecić sprawdzone i dobre sprzęty.?
Ja mam plyte indukcyjna i okap Teka - beznadzieja, nie polecam.
Lodowke mam Liebherr, wąską z kostkarką. Super. Chociaz padlo światelko w srodku i nie potrafimy sami tego naprawic, pewnie trzeba zamowic jakis serwis, wiec to minus :/
Reszta siemens i jest ok.

@dżoasia, no pieknie! trzymam kciuki za leniuszka! :)

Wracamy. Strasznie ciezka ta droga snieg i deszcz. Pan dr zrobil na nas dobre wrazenie. Maz ma zrobic fragmentacje nasienia. Ja mialam dheaas pobrane. Mam zrobic glukoze i insuline i fsh i lh oraz prolaktyne. Jeszcze raz czeka mnie usg w 12 dniu cyklu. Ogolnie to moje amh marne i on twierdzi, ze mam endometrioze bo mam plyn w otrzewnej. No i pecherzykow jak na lekarstwo. Cytyjac bieda. Jezdzac do novum macie gina od monitow u siebie na miejscu? Pan dr nie owija w bawelne
Bardzo sie ciesze, ze dobrze oceniliscie wizyte u Lewego.
Ja jedyne co to nie zgadzam sie do jego opini o endomendzie. mi tez powiedzial ze mam endomende, jednym z powodow byl wlasnie plyn. ale pytalam mojego gina oraz dodatkowego ginekolog-onkolog czy to wskazuje na endomende i zaprzeczyli, ze w zadnym razie. tkaze ja juz nie uwazam ze mam endomende, tym bardziej ze ja mialam laparoskopie i nikt żadnej endomendy nie widzial.
Ja mam na miejscu gina swojego. ale do jakiegos monitu jak Lewy potrzebowal to mi polecil, ze moge isc do tej i tej babki we Wroclawiu, to jego zaufana znajoma wiec u niej moge zrobic monit zamiast u niego.

Dziewczynki urodzilam. Nasz synus jest na intensywnej terapii. Dostal 2 pkt tylko. Wybaczcie, ale nie mam glowy do forum. Na dodatek nie mam pokarmu, a musze mu dac
Destino, czekam na kolejne wiadomosci od Ciebie! Gratulacje! ciesze sie ze synus juz jest z wami, na pewno bedzie bardzo silny!
Jak bedziesz juz miala sily i czas, opisz nam porod :*

@magda1208 tak Madziu, drobne,tylko że od roku nie zachodze, więc gdzie przyczyną?skoro zachodziłam od razu...
mickey, a robiliscie badanie nasienia? moze tu sie cos pogorszylo?

@magda1208 polecam okap do zabudowy toflesz cichy i wydajny. Polska firma. Solidny i efektowny. Plyte mamy elektroluksa juz druga i jestesmy zadowoleni.

Dziewczyny nie bede opisywac porodu. Z malym nie jest dobrze, ale jeszcze nie jest zle. Jest bardzo zmeczony porodem i ma ograniczone ruchy. Ma znieksztalcona czaszke przez porod i duze otarcia na czole i siniaczka. Czy i w jakim stopniu bedzie uposledzony i niedotleniony bedzie wiadomo dopiero w 4-6 tygodniu zycia. Moze jesc tylko moje mleko, bo inne moze spowodowac martwice lub pekniecie jelit. A ja nie mam pokarmu i to w ogole. W czaszce robi mu sie krwiak albo zbiera woda. Bylo usg, ale jeszcze nie wiadomo w ktora strone wszystko pojdzie. Tak wiec dziekuje za proby pocieszania, ale to nie takie proste jak by sie wydawalo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino brak mi słów...popłakałam się , więc nie wyobrażam sobie nawet tego jak Ty się czujesz ... mam nadzieję , że Bozia będzie czuwać nad Wami , i, że jednak okaże się , że mały będzie zdrowy ;* trudne bardzo to co za Wami i przed Wami i takie niesprawiedliwe... przytulam Cie mocno , gdybyś czegoś potrzebowała to napisz .
Nie znam szczegółów i nie chce tutaj osądzać lekarzy ani nic , ale dlaczego nie zrobili cc ?
Jesli będziesz na siłach i gotwa aby napisac nam coś więcej to wiesz , że masz tutaj wsparcie <3

reklama
Do góry