reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino kochana. Natanielek był silny od poczatku, tyle razem przetrwaliscie, ze teraz tez da radę. Najważniejsze, ze ma opiekę - najlepszą jaką prwnie może mieć. Życzę Tobie dużo siły psychicznej, a jemu fizycznej. Ps. Mojej przyjaciółki córeczka dostała trzy punkty po urodzeniu. Nawet nie oddychała samodzielnie. Teraz ma 17 lat i wygrywa olimpiady naukowe i różne konkursy.
@dżoasia jak dla mnie te przyrosty są jak najbardziej prawidłowe. Ja osobiście bym się na prwno z takich cieszyła. Trzymam kciuki za dobry rozwój.

reklama
@dżoasia kochana czy chleb jaglany ma niskie ig? Bo widziałam w piekarni. Trzymam kciuki za ludzika

@mickey* może były tam jakieś przeszkody I podając sól przetkały się w jajowodach teraz winnaś się intensywnie starać trzymam kciuki
Popros o udostepnienie skladu, bo to, ze jaglany to nie znaczy ze caly jest z maki jaglanej, moze miec domieszke skrobii kukurydzianej co znacznie podniesie. To jaki ma ig dany produkt zalezy od skladnikow wykorzystanych. Jak jest tylko i wylacznie jaglany to tez moze miec spory ig, ale jesli sa w nim jakies ziarenka jak dynia czy slonecznik to juz ig spada, bo tluszcz go znacznie obniza :)

Ja teraz pieke co drugi dzień chlebek i uwielbiam go :) te ze sklepu teraz dla mnie to taki proch jak porównuje

@burczuś sama siedze i dumam co tam u nich ... nie wiem nic

Kochane mam zapytanie. Jestem na etapie wyboru sprzętu AGD czy możecie polecić sprawdzone i dobre sprzęty.?
Ja mam plyte indukcyjna i okap Teka - beznadzieja, nie polecam.
Lodowke mam Liebherr, wąską z kostkarką. Super. Chociaz padlo światelko w srodku i nie potrafimy sami tego naprawic, pewnie trzeba zamowic jakis serwis, wiec to minus :/
Reszta siemens i jest ok.

@dżoasia, no pieknie! trzymam kciuki za leniuszka! :)

Wracamy. Strasznie ciezka ta droga snieg i deszcz. Pan dr zrobil na nas dobre wrazenie. Maz ma zrobic fragmentacje nasienia. Ja mialam dheaas pobrane. Mam zrobic glukoze i insuline i fsh i lh oraz prolaktyne. Jeszcze raz czeka mnie usg w 12 dniu cyklu. Ogolnie to moje amh marne i on twierdzi, ze mam endometrioze bo mam plyn w otrzewnej. No i pecherzykow jak na lekarstwo. Cytyjac bieda. Jezdzac do novum macie gina od monitow u siebie na miejscu? Pan dr nie owija w bawelne
Bardzo sie ciesze, ze dobrze oceniliscie wizyte u Lewego.
Ja jedyne co to nie zgadzam sie do jego opini o endomendzie. mi tez powiedzial ze mam endomende, jednym z powodow byl wlasnie plyn. ale pytalam mojego gina oraz dodatkowego ginekolog-onkolog czy to wskazuje na endomende i zaprzeczyli, ze w zadnym razie. tkaze ja juz nie uwazam ze mam endomende, tym bardziej ze ja mialam laparoskopie i nikt żadnej endomendy nie widzial.
Ja mam na miejscu gina swojego. ale do jakiegos monitu jak Lewy potrzebowal to mi polecil, ze moge isc do tej i tej babki we Wroclawiu, to jego zaufana znajoma wiec u niej moge zrobic monit zamiast u niego.

Dziewczynki urodzilam. Nasz synus jest na intensywnej terapii. Dostal 2 pkt tylko. Wybaczcie, ale nie mam glowy do forum. Na dodatek nie mam pokarmu, a musze mu dac
Destino, czekam na kolejne wiadomosci od Ciebie! Gratulacje! ciesze sie ze synus juz jest z wami, na pewno bedzie bardzo silny!
Jak bedziesz juz miala sily i czas, opisz nam porod :*

@magda1208 tak Madziu, drobne,tylko że od roku nie zachodze, więc gdzie przyczyną?skoro zachodziłam od razu...
mickey, a robiliscie badanie nasienia? moze tu sie cos pogorszylo?

@magda1208 polecam okap do zabudowy toflesz cichy i wydajny. Polska firma. Solidny i efektowny. Plyte mamy elektroluksa juz druga i jestesmy zadowoleni.

Dziewczyny nie bede opisywac porodu. Z malym nie jest dobrze, ale jeszcze nie jest zle. Jest bardzo zmeczony porodem i ma ograniczone ruchy. Ma znieksztalcona czaszke przez porod i duze otarcia na czole i siniaczka. Czy i w jakim stopniu bedzie uposledzony i niedotleniony bedzie wiadomo dopiero w 4-6 tygodniu zycia. Moze jesc tylko moje mleko, bo inne moze spowodowac martwice lub pekniecie jelit. A ja nie mam pokarmu i to w ogole. W czaszce robi mu sie krwiak albo zbiera woda. Bylo usg, ale jeszcze nie wiadomo w ktora strone wszystko pojdzie. Tak wiec dziekuje za proby pocieszania, ale to nie takie proste jak by sie wydawalo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino brak mi słów...popłakałam się , więc nie wyobrażam sobie nawet tego jak Ty się czujesz ... mam nadzieję , że Bozia będzie czuwać nad Wami , i, że jednak okaże się , że mały będzie zdrowy ;* trudne bardzo to co za Wami i przed Wami i takie niesprawiedliwe... przytulam Cie mocno , gdybyś czegoś potrzebowała to napisz .
Nie znam szczegółów i nie chce tutaj osądzać lekarzy ani nic , ale dlaczego nie zrobili cc ?
Jesli będziesz na siłach i gotwa aby napisac nam coś więcej to wiesz , że masz tutaj wsparcie <3

reklama
Do góry