Kochane mam zapytanie. Jestem na etapie wyboru sprzętu AGD czy możecie polecić sprawdzone i dobre sprzęty.?
Ja mam plyte indukcyjna i okap Teka - beznadzieja, nie polecam.
Lodowke mam Liebherr, wąską z kostkarką. Super. Chociaz padlo światelko w srodku i nie potrafimy sami tego naprawic, pewnie trzeba zamowic jakis serwis, wiec to minus :/
Reszta siemens i jest ok.
@dżoasia, no pieknie! trzymam kciuki za leniuszka!
Wracamy. Strasznie ciezka ta droga snieg i deszcz. Pan dr zrobil na nas dobre wrazenie. Maz ma zrobic fragmentacje nasienia. Ja mialam dheaas pobrane. Mam zrobic glukoze i insuline i fsh i lh oraz prolaktyne. Jeszcze raz czeka mnie usg w 12 dniu cyklu. Ogolnie to moje amh marne i on twierdzi, ze mam endometrioze bo mam plyn w otrzewnej. No i pecherzykow jak na lekarstwo. Cytyjac bieda. Jezdzac do novum macie gina od monitow u siebie na miejscu? Pan dr nie owija w bawelne
Bardzo sie ciesze, ze dobrze oceniliscie wizyte u Lewego.
Ja jedyne co to nie zgadzam sie do jego opini o endomendzie. mi tez powiedzial ze mam endomende, jednym z powodow byl wlasnie plyn. ale pytalam mojego gina oraz dodatkowego ginekolog-onkolog czy to wskazuje na endomende i zaprzeczyli, ze w zadnym razie. tkaze ja juz nie uwazam ze mam endomende, tym bardziej ze ja mialam laparoskopie i nikt żadnej endomendy nie widzial.
Ja mam na miejscu gina swojego. ale do jakiegos monitu jak Lewy potrzebowal to mi polecil, ze moge isc do tej i tej babki we Wroclawiu, to jego zaufana znajoma wiec u niej moge zrobic monit zamiast u niego.
Dziewczynki urodzilam. Nasz synus jest na intensywnej terapii. Dostal 2 pkt tylko. Wybaczcie, ale nie mam glowy do forum. Na dodatek nie mam pokarmu, a musze mu dac
Destino, czekam na kolejne wiadomosci od Ciebie! Gratulacje! ciesze sie ze synus juz jest z wami, na pewno bedzie bardzo silny!
Jak bedziesz juz miala sily i czas, opisz nam porod :*
@magda1208 tak Madziu, drobne,tylko że od roku nie zachodze, więc gdzie przyczyną?skoro zachodziłam od razu...
mickey, a robiliscie badanie nasienia? moze tu sie cos pogorszylo?