marshia
Fanka BB :)
Aaaaaa. @matylda23 przepraszam, ze mi umknęłaś :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo ciekawe, będę próbować z tym mlekiem, najlepiej zacznę już dziś Kurcze pixi.nova też miałam teraz dziwnie krótki cykl, ale nic z tym nie robię czekam na to jaki będzie kolejny, ale chyba znowu szykuje się wczesna owu, bo dziś 4dc a jajniki od czasu do czasu dają o sobie znać [emoji6]Madziu, AGD do kuchni?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@roxie123 jeszcze musze miec owulacje z lewej strony jak nie bedzie ryzykowac nie bedziemy. Tak ja tez narazie wyobrazam sobie przechodzilam dzisiaj kolo smyka lezka mi sie w oku zakrecila. Ogladalam tez dzisiaj pytanie na śniadanie przed tematem endometriozy bylo o zachowaniu ojca po urodzeniu dziecka panowie sie tak cieszyli ze znowu mi lezka w oku stanela.
@marshia czy Ty masz io? bo chyba u Ciebie to wyczytalam stosujesz jakas diete badz tabletki