reklama
roxie123
Fanka BB :)
@zosiak prenatal ma metylki i ogólnie fajny skład Funia też bierze np
@magda1208 też mam taką nadzieje , ale póki co przeraża mnie to bardzo...
Co do sprzętów ... ja mam płytę gazową siemens < bo nie chciałam indukcji > , piekarnik , mikrofala samsung , lodówka samsung no frost chef collection , pralka samsung eco bubble wszystko fajnie hula jak na razie
@bertha kochana kciukuje za Twój teścior ;* &&&
@Destino czekamy na Twojego synusia klocusia <3
@Funia90 kochana ja wiem jak Ty odliczasz już :* ja też odliczam , bo macie kiedyś do mnie przyjechać jak mała podrośnie ciut
@Auri_a a P stymulował Ci cykle ? kurde juz sama nie wiem co lepsze , ale z lametta wieksze szanse bo jajek więcej
Hm to jak Destino i Funia urodzą to która później jest następna ?
@magda1208 też mam taką nadzieje , ale póki co przeraża mnie to bardzo...
Co do sprzętów ... ja mam płytę gazową siemens < bo nie chciałam indukcji > , piekarnik , mikrofala samsung , lodówka samsung no frost chef collection , pralka samsung eco bubble wszystko fajnie hula jak na razie
@bertha kochana kciukuje za Twój teścior ;* &&&
@Destino czekamy na Twojego synusia klocusia <3
@Funia90 kochana ja wiem jak Ty odliczasz już :* ja też odliczam , bo macie kiedyś do mnie przyjechać jak mała podrośnie ciut
@Auri_a a P stymulował Ci cykle ? kurde juz sama nie wiem co lepsze , ale z lametta wieksze szanse bo jajek więcej
Hm to jak Destino i Funia urodzą to która później jest następna ?
roxie123
@zosiak kochana szybciej będziesz planować i mieć 2 kreski niż ja... powiem Ci 29 co P wymysli... na razie o brzucholku to ja mogę pomarzyć eh
@nafoczka o i masz ... zawsze coś , jak nie leki to mleko i tak w kółko ...
Aha co do zdrowej żywności ... chyba takiej nie produkują ... ja nawet nie wierze tym nalepkom 100%bio xD sobie nie zasiejesz nie zbierzesz , to naturalnych raczej w sklepach nie ma , a nawet jak z własnego ogródka , to deszcze są takie zanieczyszczone , że i tak nie jest bio xD ot taki mój wymysł na dziś haha
@nafoczka o i masz ... zawsze coś , jak nie leki to mleko i tak w kółko ...
Aha co do zdrowej żywności ... chyba takiej nie produkują ... ja nawet nie wierze tym nalepkom 100%bio xD sobie nie zasiejesz nie zbierzesz , to naturalnych raczej w sklepach nie ma , a nawet jak z własnego ogródka , to deszcze są takie zanieczyszczone , że i tak nie jest bio xD ot taki mój wymysł na dziś haha
czarna_mala
marshia
@roxie123 w sprawie kolejki ciążowej: po @Destino i @Funia90 nastepne są @Kwiatuszekk23 i @matulkaa. A potem @Maciejka78 i @bobasek1990. Mam nadzieję, ze żadnej nie pominęłam????
@mickey*, @edloteh co tak cicho u Was?
@mickey*, @edloteh co tak cicho u Was?
matylda23
Jeszcze chyba za @Maciejka78 jest @Asia2104 ,no i po @bobasek1990 mam nadzieję,że ja.
A acardu nie odstawia się w 34-36 tc najpóźniej przez wzgląd na zamknięcie jakiegoś przewodu Bartollego czy coś w serduszku dziecka? Ja mimo że biorę acard i heparyne płytki mam w górnej granicy ciągle.
A acardu nie odstawia się w 34-36 tc najpóźniej przez wzgląd na zamknięcie jakiegoś przewodu Bartollego czy coś w serduszku dziecka? Ja mimo że biorę acard i heparyne płytki mam w górnej granicy ciągle.
reklama
roxie123
@matylda23 kochana przypomnij mi na jakiej podstawie P przepisał Tobie accofil ?
Podziel się: