bertha
Fanka BB :)
Ja odstawiłam estrofem i progesteron po transferze i testowaniu negatywnym i za 3 dni była @ i cykl wg mnie owulacyjny (monitoringu nie miałam ale wszystko na to wskazywało ze jest owulacyiny)@czarna_mala u mnie winko działa na endo, ale w tej odpowiedzi embriologa jest napisane, ze zastosowanie estradiolu jyz w fazie lutealnej poprzedniego cyklu daje efekt w następnym w postaci poprawy jakości komórki. A to picie winka przed owu to przede wszystkim na endo. Nie mogę pic cały miesiąc wina
Wszędzie są tylko informacje o stosowaniu estrogenów już po punkcjach, owulacji itp. Dlatego pytanie jak to przyjmować przy naturalnych staraniach? Od owu do ostatniego dnia i nowy cykl pójdzie naturalnie? Nic to nie zaburzy?
@bertha nuestety mój angielski słownictwa medycznego nie ogarnia, wieczorkiem to sibie przetlumaczę.
Dopiero 3dpo jeszcze nie. Dzień po owu jajniki kluły. Teraz nic. Ale biorę dupka wiec cokolwiek się pojawi to dupek będzie winny@marzycielka81 super powodzenia na wizycie !
@bertha jak Twoje objawy pokusilas się już na testy ♡ ?
.
Wg mnie normalny cykl. Poprzedni miałam taki. Owu w 13dc i cykl 26 dni. Teraz owu miałam w 12dc wiec spodziewam się cyklu 25 dniowego.Dziewczyny specjalistko moje kochane
Co uwazacie o takich wahaniach cyklu, ostatni cykl 30 dni teraz 26 dni.. Czy to moze byc jakas niedomoga fazy lutealnej? Czy ten cykl teraz jest wart grzechu przy staraniach czy lepiej go sobie odpuscic bo za krotki?
Lekarze niby mowia, ze to prawidlowy cykl ale ja nie wiem skad takie roznice..
Dodam, że ostatnio owulacja w 13dniu
Jak jeszcze działał lewy jajnik to z niego owulujac cykl miałam ok 31 dni. A z prawego zawsze ok 26 dni.
Bo za tydzień ja przejmuje brzuchol!@Porzeczka1234 wiem,ale skad mam wiedziec ,ze jestem tydzein przed:/