reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny specjalistko moje kochane :D:p
Co uwazacie o takich wahaniach cyklu, ostatni cykl 30 dni teraz 26 dni.. Czy to moze byc jakas niedomoga fazy lutealnej? Czy ten cykl teraz jest wart grzechu przy staraniach czy lepiej go sobie odpuscic bo za krotki?
Lekarze niby mowia, ze to prawidlowy cykl ale ja nie wiem skad takie roznice..
Dodam, że ostatnio owulacja w 13dniu

Ostatnia edycja:
reklama
@marshia pij wino cały cykl dlaczego nie :p:p:p

@Maciejka78 ja liczyłam ruchy w szpitalu po śniadaniu liczysz przez ok 30min ile razy dzidzia się poruszyła po obiedzie i po kolacji dla mnie to mega stresujace i Zosia jak by przestawała się ruszać ale jak mus to mus tylko nie stresuj się i połóż na plecach

@zosiak to udała ci się wyciskarka masakra

@Funia90 a acard bierzesz musisz go odstawić tydzień przed porodem

@pixi.nova myślę że to normalne 13 dzień owu 26 wredna prawie jak w zegarku wszystko

@marzycielka81 trzymam kciuki

@Funia90 nie walasnie nie badalam ale nie mam przeczuc dobrych z ta homocysteina wydaje mi sie ze nic sie nie zbilo:/
@roxie123 tez myslalam o prenatalu jednak nie wiem skad te wahania najpoerw pojde moze na wizyte zapytam mojego lekarza.
@Porzeczka1234 wycisarka jest fajna naprawde ale te sprzety sa dzaidowskie albo ja na takie natrafiam albk to pech bo ostatnio wszystko sie psuje

@Porzeczka1234 wiem,ale skad mam wiedziec ,ze jestem tydzein przed:/
A moje aptt wiesz jakie jest i reszta wynikow.
Jakbym miala cc to co innegi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia Kochana powodzenia oby udało się i w końcu wszystko zaskoczyło.
@Maciejka78 Kochana dobre wieści.
@Funia90 Kochana życzę aby ten upragniony czas już nadszedł.
@pixi.nova Kochana nie pomogę.
@marzycielka81 Powodzenia kochana.
@bobasek1990 Cieszę się ,że wszystko w porządku jak ten czas ucieka.
@roxie123 Wierzę głęboko , że kariotypy będą dobre. Nie zadręczaj się bo to niczemu nie służy .
@nafoczka Powodzonka i wytrwałości w obowiązkach.
@bertha Trzymam kciuki.
@czarna_mala @mała79 Kciuki nieustannie za wasze staranka .
@Destino Kochana powodzenia i wytrwałości .
@Porzeczka1234 @kas90 i wszystkie mamusie nie wymienione pozdrawiam .

Kochane mam zapytanie. Jestem na etapie wyboru sprzętu AGD czy możecie polecić sprawdzone i dobre sprzęty.?

reklama
@marzycielka81 super powodzenia na wizycie !

@bertha jak Twoje objawy pokusilas się już na testy ♡ ?

@marshia co do jakości komórek to ja jestem w 100% pewną że lamette ich nie poprawia. Jestem w 100% pewną że jak owulacje są prawidłowe to nie ma sensu iść w całą chemię łącznie z zastrzykiem ovitrelle. Ostatnio właśnie ktoś mi powiedział że przy prawidłowych cyklach takie działanie to uszczesliwianie na siłę organizmu i po prostu kompletnie nie działa.
Co do estradiolu to najlepiej zbadać do w 4 dc a następnie w 14 dc i zobaczyć przyrost.
Ja uważam że tłuste mleko szklanka dziennie bardzo dobrze poprawia działalność endometrium ale to moja prywatna obserwacja.
Ja miałam atykoncepcje właśnie w cyklu październikowy M i w listopadzie mialam owu już w 14 dc a zazwyczaj mam w 16 i Endo mialam 16 mm także napewno to działa na cykl następny. Tak jak piszesz.
Ooo ciekawe, będę próbować z tym mlekiem, najlepiej zacznę już dziś ;)
Dziewczyny specjalistko moje kochane :D:p
Co uwazacie o takich wahaniach cyklu, ostatni cykl 30 dni teraz 26 dni.. Czy to moze byc jakas niedomoga fazy lutealnej? Czy ten cykl teraz jest wart grzechu przy staraniach czy lepiej go sobie odpuscic bo za krotki?
Lekarze niby mowia, ze to prawidlowy cykl ale ja nie wiem skad takie roznice..
Dodam, że ostatnio owulacja w 13dniu
Kurcze pixi.nova też miałam teraz dziwnie krótki cykl, ale nic z tym nie robię ;) czekam na to jaki będzie kolejny, ale chyba znowu szykuje się wczesna owu, bo dziś 4dc a jajniki od czasu do czasu dają o sobie znać [emoji6]
@marshia Kochana powodzenia oby udało się i w końcu wszystko zaskoczyło.
@Maciejka78 Kochana dobre wieści.
@Funia90 Kochana życzę aby ten upragniony czas już nadszedł.
@pixi.nova Kochana nie pomogę.
@marzycielka81 Powodzenia kochana.
@bobasek1990 Cieszę się ,że wszystko w porządku jak ten czas ucieka.
@roxie123 Wierzę głęboko , że kariotypy będą dobre. Nie zadręczaj się bo to niczemu nie służy .
@nafoczka Powodzonka i wytrwałości w obowiązkach.
@bertha Trzymam kciuki.
@czarna_mala @mała79 Kciuki nieustannie za wasze staranka .
@Destino Kochana powodzenia i wytrwałości .
@Porzeczka1234 @kas90 i wszystkie mamusie nie wymienione pozdrawiam .

Kochane mam zapytanie. Jestem na etapie wyboru sprzętu AGD czy możecie polecić sprawdzone i dobre sprzęty.?
Madziu, AGD do kuchni?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry