reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja po wizycie u mojego gina. Jest nadzieja, ze z serduszkiem ok. Z pomiarow aorty i rdzenia plucnego nie wynikaja nieprawidlowosci ulozenie tez prawidlowe ufff
Na prenatalnych II 26go stycznia jeszcze raz mala bedzie dokladnie mierzona. Matko nabralam checi do zycia.
Mam duzo lezec szyjka wynosi 2.8 cm ale poki co nie ma koniecznosci zakladania pessara za miesiac znow sprawdzenie szyjki. Niestety zabiegi lyzeczkowania moga powodowac niewydolnosc szyjki. Kurna dlaczego lekarze o tym nie inf. przed zabiegiem!
A i mam mierzyc ilosc ruchow przez miesiac. Tez mialyscie takie pomiary? Jak sie do tego zabrac?

Buziaki :*

reklama
@zosiak bierz gwarancje i powiedz , że jak buraki maszyne mogły zajechać :D
@marzycielka81 &&& za wizytę daj znać
@Maciejka78 hm nie wiem... do 35 dni roboczych ? gdzieś takie info znalazłam ale nie wiem ... dzisiaj mija 2 tyg dopiero :/ na necie wyczytałam ze od 2-4 tyg wynik i tak czekam i czekam w strachu ....
Kochana ciesze się , że z malutką dobrze ;* czekamy jeszcze na dokładniejsze badania , ale myślę , że nie ma się czym martwic :)

@marzycielka81 super powodzenia na wizycie !

@bertha jak Twoje objawy pokusilas się już na testy ♡ ?

@marshia co do jakości komórek to ja jestem w 100% pewną że lamette ich nie poprawia. Jestem w 100% pewną że jak owulacje są prawidłowe to nie ma sensu iść w całą chemię łącznie z zastrzykiem ovitrelle. Ostatnio właśnie ktoś mi powiedział że przy prawidłowych cyklach takie działanie to uszczesliwianie na siłę organizmu i po prostu kompletnie nie działa.
Co do estradiolu to najlepiej zbadać do w 4 dc a następnie w 14 dc i zobaczyć przyrost.
Ja uważam że tłuste mleko szklanka dziennie bardzo dobrze poprawia działalność endometrium ale to moja prywatna obserwacja.
Ja miałam atykoncepcje właśnie w cyklu październikowy M i w listopadzie mialam owu już w 14 dc a zazwyczaj mam w 16 i Endo mialam 16 mm także napewno to działa na cykl następny. Tak jak piszesz.

reklama
Do góry