reklama
witam moje dziubaski przy porannej kawie.
W domku sprawy pomału się normowały chociaż... mąż od wczoraj chory, to nie wiem czy nie gorzej :/
Karolek siedzi w domu, Wiktor jak czołg taranuje wszystko Karol zapisany do poradni oraz otolaryngologa i jeszcze alergologa mu zmienie
Ja w pracy ogarniam wciąż koniec roku wrrrr nawet sobie nie wyobrazacie ile mam błedów po poprzedniczce :/ straszna suk@ ze mnie wychodzi (ps @olaa90 to juz nawet nie zolza)
@dżoł my robilismy ale wieki temu. Jaśli chcesz to możesz pytać
@bertha ;*
@burczuś ty juz wczasujesz?
W domku sprawy pomału się normowały chociaż... mąż od wczoraj chory, to nie wiem czy nie gorzej :/
Karolek siedzi w domu, Wiktor jak czołg taranuje wszystko Karol zapisany do poradni oraz otolaryngologa i jeszcze alergologa mu zmienie
Ja w pracy ogarniam wciąż koniec roku wrrrr nawet sobie nie wyobrazacie ile mam błedów po poprzedniczce :/ straszna suk@ ze mnie wychodzi (ps @olaa90 to juz nawet nie zolza)
@dżoł my robilismy ale wieki temu. Jaśli chcesz to możesz pytać
@bertha ;*
@burczuś ty juz wczasujesz?
dżoł
Fanka BB :)
Juz mnie @Porzeczka1234 uspokoila ze wszystko oki .
Dziekuje :*
Dziekuje :*
roxie123
@nafoczka i tak ogarniasz wszystko ;* więc nie żałuj sobie negatywnych emocji xD tym bardziej , że musisz teraz nadrabiać za kogoś
Ja to zanim będę testować to już nie będzie po kim brzuszka brać wszystkie będą już oddane xD
Jak robiłyście prywatnie kariotyp to po jakim czasie były wyniki ? u mnie dzisiaj równe 2 tyg :/ w diagnostyce robiliśmy
Ja to zanim będę testować to już nie będzie po kim brzuszka brać wszystkie będą już oddane xD
Jak robiłyście prywatnie kariotyp to po jakim czasie były wyniki ? u mnie dzisiaj równe 2 tyg :/ w diagnostyce robiliśmy
Maciejka78
@nafoczka trzymaj sie dzielna Kobieto! Dziękuję za odp. w sprawi
@Marthi juz kiedys czytalam o negatywnym wplywie usg na plod. Zgodze sie, ze nie nalezy z tym usg przesadzac ale przy naszych ciazach to nie da sie nie robic. Jak wykryc wady niektorym przeciez mozna zaradzic. Ehhh to juz chyba teraz rozumiem dlaczego nie mam usg na kazdej wizycie.
@Marthi juz kiedys czytalam o negatywnym wplywie usg na plod. Zgodze sie, ze nie nalezy z tym usg przesadzac ale przy naszych ciazach to nie da sie nie robic. Jak wykryc wady niektorym przeciez mozna zaradzic. Ehhh to juz chyba teraz rozumiem dlaczego nie mam usg na kazdej wizycie.
Maciejka78
@agatush @Porzeczka1234 i wszystkie mamusie niewymienione jak czesto robilyscie usg w ciazy? 1 raz w miesiacu? Pytam bo macie zdrowe dzieci. Szukam zlotego srodka ...
Porzeczka1234
Ja 2 razy w miesiącu bo raz w Łodzi a raz u lokalnej gin tak mniej dokładnie bo u Maliny zawsze dlugo i dokładnie@agatush @Porzeczka1234 i wszystkie mamusie niewymienione jak czesto robilyscie usg w ciazy? 1 raz w miesiacu? Pytam bo macie zdrowe dzieci. Szukam zlotego srodka ...
reklama
Podziel się: