reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A ja nadal w szpitalu szyjka macicy delikatnie sie rozwarla choc nie na ostatnim odcinku na szczescie i nie skrocona ale do domu widokow brac znow dupka dostane. Dziewczyny napisalam do swojej ginki co mam robic z encortinem bo tu kategorycznie kazali w 18 tc odstawic bo wplywa negatywnie na nadnercza dzidziola. Zdaniem prof w szpitalu tylko do 15 tc powinno sie brac i teraz nie wiem co robic bo wiekszosc z nas do 20 tc brala albo i dalej. Wkurzona jestem bo na dzis mialam endocrynologa i hematologa a 18go mam gina i dwie pierwsze wizyty juz musialam odwolac :(
Co twoja prowadząca mówi o Twoim pobycie w szpitalu, o serduszku i o szyjce??

reklama
A ja nadal w szpitalu szyjka macicy delikatnie sie rozwarla choc nie na ostatnim odcinku na szczescie i nie skrocona ale do domu widokow brac znow dupka dostane. Dziewczyny napisalam do swojej ginki co mam robic z encortinem bo tu kategorycznie kazali w 18 tc odstawic bo wplywa negatywnie na nadnercza dzidziola. Zdaniem prof w szpitalu tylko do 15 tc powinno sie brac i teraz nie wiem co robic bo wiekszosc z nas do 20 tc brala albo i dalej. Wkurzona jestem bo na dzis mialam endocrynologa i hematologa a 18go mam gina i dwie pierwsze wizyty juz musialam odwolac :(

Ściskam na temat encortonu muszą się wypowiedzieć nasze mamusie może Porzeczka1234

@Maciejka78 ,a masz dalej te bóle? Czemu szyjka się rozwiera? Dużo siły i cierpliwości Ci życzę :* co do encortonu to dr P. Już w 12tc odstawia,a moja lekarka do 20 tc.
@roxie123 , umówiłam się do niego na 25.01, ale jeszcze na 100% nie wiem czy iść,ale chyba tak..

Maciejko kurczę to dobrze w takim razie, że zostałaś w tym szpitalu. spokojnie. Dostaniesz leki i będzie wszystko dobrze. Coś Ci odpisała Baś?

@matylda23 kochana ja miałam skopane cytokiny mlr i mthfr

@Maciejka78 Malinowski odstawiła w 16 tygodniu ja brałam do 20 ale on o tym nie wiedział ale dawkę 5 mg a zaczynałam od15 mg

@magda1208 Madziu kochana życzę Ci dużo siły i przemyślanych decyzji. Jeśli chodzi o rodzinę męża to ja niestety znam te relacje mam nadzieję, że mąż i rodzina męża zrozumieją, że teraz Ty jesteś mu najbliższą rodziną i wasze relacji się polepszą

@iveo kiedy wyniki trzymam kciuki

@roxie123 , ja nie wiem czy iść z tego względu,że biorę leki,które on kazał odstawić przy krwotoku. Mam cały brzuch w siniakach i zrostach,więc będzie wiedział, a kłamać też nie zamierzam i dlatego nie wiem czy iść. Z drugiej strony chciałabym się pożegnać i mieć super dokładne usg , zapytać o to łożysko nieszczęsne...

reklama
Do góry