reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala skomplikowane xD aczkolwiek pierwszą rzeczą będzie udanie się w pon do Endo zapytać co i jak a po drugie umówić się do dietetyka . A co jest lepsze gluckophag czy metformax ? Nie wiem jak się pisze
@Porzeczka1234 patrzę na przepisy i nic dla mnie wszystko wymyślne :/

A planowałam dziś zrobić galaretki z bita śmietana... wszystko co dobre to nie wolno
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala skomplikowane xD aczkolwiek pierwsza pierwszą rzeczą będzie udanie się w pon do Endo zapytać co i jak a po drugie umówić się do dietetyka . A co jest lepsze gluckophag czy metformax ? Nie wiem jak się pisze

Ja miałam Glucophage, niby lepiej tolerowany przez organizm...no właśnie "niby" [emoji23] myślę, że po każdej metforminie będziesz miała rewolucje żołądkowe póki organizm się nie przyzwyczai :) ale nie jest to jakieś straszne ;) nasza Fondie brała Siofor, różnie ludzie reagują, Ty możesz czuć się super

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala skomplikowane xD aczkolwiek pierwszą rzeczą będzie udanie się w pon do Endo zapytać co i jak a po drugie umówić się do dietetyka . A co jest lepsze gluckophag czy metformax ? Nie wiem jak się pisze
@Porzeczka1234 patrzę na przepisy i nic dla mnie wszystko wymyślne :/

A planowałam dziś zrobić galaretki z bita śmietana... wszystko co dobre to nie wolno
Ja jadłam galaretkę ;) z nasion chia na mleku roślinnym, z musem truskawkowym [emoji173] gdyby nie ta dieta, to nawet nie przypuszczałam że tyle pyszności mnie omija [emoji7]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@agatush czyli Misia ma 5 miesięcy super duża już pamiętaj dobro powraca za teściową 2 razy haha

@roxie123 ja byłam na bezglutenowej 2,5 miesiąca przed ciąża i 1,5 miesiące w ciąży to ciężka dieta ale dałam radę i wierzę że w ostatecznym rozrachunku to też mi pomogło pamiętaj plan i motywacja równa się różowy bobas

Ostatnia edycja:
@agatush czyli Misia ma 5 miesięcy super duża już pamiętaj dobro powraca za teściową 2 razy haha

@roxie123 ja byłam na bezglutenowej 2,5 miesiąca przed ciąża i 1,5 miesiące w ciąży to ciężka dieta ale dałam radę i wierzę że w ostatecznym rozrachunku to też mi pomogło pamiętaj plan i motywacja różowy bobas
Skąd ja to powiedzenie znam [emoji23] [emoji23] zgadzam się z Tobą co do diety. @roxie123 ja byłam prawie 2 lata na bezglutenowej i dałam radę chociaż bywało ciężko. Ale Ty też sobie poradzisz [emoji2]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 dziekuje za porade. Tak zrobie

@roxi123 jedzenie to nie dogadzanie sobie tylko przezycie, a w tym wypadky nie tylko twoje. Odpowiedz sobie na pytanie, czy wolisz rozczulac sie nad soba i jesc bo to lubisz, czy znajdziesz nowe fajne potrawy, ktore tez beda ci smakowaly, ale pozwola urodzic dziecko. Chcesz byc mama, to nie badz dzieckiem [emoji12]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 dokładnie bobas jest moją motywacją ... będzie ciężko , bo takie produkty co są na półkach w sklepach kuszą ... nakupiłam ostatnio galaretek bo z bitą śmietaną chciałam na weekend i dupa ..ale zjem je przez , wystartuje od wizyty u endo i wtedy będę się katować xD już M powiedziałam ze teraz warzywka jedzonko na parze itd hahaha

@Destino wiesz , że dla dziecka zrobi się wszystko...ale jak przestane jeść , bo wielu rzeczy nie wolno czy nie lubie to wychudne i z tego dziecka też nie będzie :/ jakoś powoli musze się przestawić na zdrowsze produkty unikac tego czy tamtego , nie da się tak hop , bo tez nie mam wiedzy w tym temacie

@agatush chyba nie mam wyboru , najwyzej pójde po pomoc do dietetyka

Do góry