reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush cwicze, co bym umiala w przyszlosci nie spac [emoji16][emoji16][emoji16] a tak serio to ostatnio kiepski sen i jesem zmeczona. Gdyby choc maly klocuszek obok lezal to wiedzialabym po czym [emoji23]

@Funia90 pogadamy za 10 lat. Ja tez z tych co na tylku nie wysiedza, wiec l4 nie jest dla mnie proste, ale chyba zaczynam czuc juz zmeczenie materialu. Kiedys potrafilam wiecej. A na dodatek, to sie nieco rozleniwilam. Juz mnie syn postawi na nogi [emoji7]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 nawet jak oslabnie, to Asia nie da ci spoczac na laurach. Jestes w cudownym wieku. Tyle mozna wtedy zrobic. Oh... szalalam. Szalej i ty, potem jest po prostu inaczej. Tez pieknie, a jednak inaczej. Wszystko ma swoje uroki, a najwspanialsze siedza w naszych brzuchach [emoji1]

@Destino ja to bym uwila dla wszytakich ciezarowek wokol hehe[emoji14]smacznej kawusi[emoji8]

@agatush powiem Ci ,ze ja poprostu dobrze sie czuje,a ze charkter taki ,ze na tylku nie wysiedze to co ja poradze[emoji4]
Ucaluj 4 miesieczna kruszynke[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@agatush cwicze, co bym umiala w przyszlosci nie spac [emoji16][emoji16][emoji16] a tak serio to ostatnio kiepski sen i jesem zmeczona. Gdyby choc maly klocuszek obok lezal to wiedzialabym po czym [emoji23]

@Funia90 pogadamy za 10 lat. Ja tez z tych co na tylku nie wysiedza, wiec l4 nie jest dla mnie proste, ale chyba zaczynam czuc juz zmeczenie materialu. Kiedys potrafilam wiecej. A na dodatek, to sie nieco rozleniwilam. Juz mnie syn postawi na nogi [emoji7]
Dziewczyny ja Was rozumiem bo u Was teraz to jeszcze dochodzi psychika i ciągle myśli o porodzie które jest zupełnie normalne [emoji8]

Destino nie dziw się że jesteś zmęczona. W końcu już troszkę nosisz ten słodki ciężar :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush ciagle do mnie nie dociera, ze on taki juz ciezki. I jakos nie umiem sobie wyobrazic, ze sie zmiesci. Przestaje jednak o tym myslec bo zwariuje, a poza tym chce czy nie, to i tak wyjdzie, a ja musze to przetrwac.

@Destino, no chlopczyk duzy. Jak cię przyjmą na izbę to robią usg z pomiarem i ciebie mierzą. Zrob tak jak ja, powiedziałam że lekarka się obawia się czy się dziecko zniesci i prosisz o bardzo dokładny pomiar. U nas było w sumie na granicy. Też byłam zdziwiona jak ona się zmiesciła ale jakos tak naturalnie się poszerza wszystko. Z tym ze Asia byla tylko troche ponad 3200

@burczuś dziękuję ze mną stelepnelas :* czekam jeszcze na kariotypy ... więc z tą genetyka to tak no , i mam mutacje nie wiem heparyne i tak zostawię pewnie .
No wychodzi ze IO i PRL... takze nie wiem kiedy będziemy mogli się starać ile ja to będę zabijać myślałam , że w lutym chociaz coś ruszymy ale pewnie się zejdzie z tym wszystkim . Ćwiczenia trudno będę jakoś męczyć a o diecie nie mam pojęcia nie wiem co mog e czego nie mogę jesc itd muszę dopiero poczytac :/ a ja nie mam z czego chudnac przytyć ciągle chce :/ przerazilo mnie to że wiesz nie mogę brać tego co mam pod ręką

@czarna_mala z jakich stron korzystasz ? Napisz mi co jest całkiem zabronione . A np. Jak ide w gości to co z kawą i ciastem ?
A co z mięsem np ?

@kas90 to mi pewnie nie wolno chałki bo w niej cukier ...
Teraz nie wiem co można a co nie :/

Myślę czy by wizyty nie przelozyc na wcześniej u P ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush taak mi sie porod sni[emoji4]ale w snie cc tez nie chce[emoji23]wiec nie wiem jak ja chce urodzic

@Destino kazdy wiek ma swoje plusy[emoji5]

@roxie123 na tej diecie tez nie musisz chudnac[emoji4]spokojnie a ciacho hmm mozesz upiec i przyniesc[emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha W opisie podejrzewam, ze bedzie napisane ze material zostal zbadamy pod katem nizej wymienionych wad (te podstawowe i bedzie lista ponizej -typu ZD) i tych wad nie wykryto. Ja na mikromacierzy ten mam opis asekuracyjny labu ;), ze czegos tam moga nie wykryc a bylo to badanie roszerzone. Moze @Marthi powie jak u niej wyglada ten opis bo ona robila podstawowe badanie. I wyszla jakas podstawowa wada.
Takze mysle, ze moga nie wykryc..
Rozumiem.. muszę wrócić do swojego badania zobaczyć co mi tam napisali.

@Funia90 na razie nie ogarniam co z czym do czego :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tu masz tabele jaki indeks maja produkty - niski, średni i wysoki. I tych z wysokim indeksem glikemicznym nie możesz. Ze średnim unikać ale przede wszystkim jak już się zje te ze średnim albo wyjątkowo z wysokim, to najważniejsza zasada - nie łączyć ich w posiłku z tłuszczem.

Link do: indeks glikemiczny - tabele

Generalnie nie jedz białej maki, cukru - kup po prostu ksylitol, większości owoców. To tak skrótowo na początek możesz przyjąć.
Zerknij na tabele z wysokim indeksem i to wyeliminuj.

Do góry