reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala Ty to masz pomysły [emoji23]

Głupie pytanie można iść siku ? [emoji23] czy wgl nie chodzić ...
A insulina do 3 dni wynik dopiero . Czuje się juz dobrze tylko ręka mi odpada xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Pod warunkiem ze to siku to nie.na.stacji benzynowej 1,5km od labo:laugh2:
Bez przesady - siku.mozna, byle bys nie spacerowala w te i wewte ;)

reklama
Nie , mam dosłownie 3m [emoji23] pytam bo nie wiem ... nie chciałabym znowu tego badania robić chociaż ta glukoza serio dobra jak orenzadka
Jeszcze pół godzinki i obiadek [emoji4]

Ostatnia edycja:
@czarna_mala wlasnie ja jako dobra kolezanka chce sie brzucholem podzielic ale chyba chetnych brak.
Takze mowicie ,ze ma wychodzic i juz[emoji16]
Kochana, ja jestem chetna na brzuszek, ale tak za 2 tygodnie jak bede testować ;) takze jakbys była taka miła..... :D:D:D :*

A to ciekawe!!! Dziewczyny a tak troche w tym temacie jak jest u Was z ochota na sex? Bo ja musze powiedziec ze u mnie kiepsko co nie jest fajne, my i tak nie mozemy zajsc a wiec ciagne ivf glownie choc nadal zawsze jest nadzieja na naturalne zajscie.

Bierzecie cos aby zwiekszyc ochote na sex?
No u mnie jest tez tragedia.. libido ostatnio bardzo dołuje. nigdy wysokie nie bylo, ale ostatnie miesiace jest = 0. Tez jestem cieakwa jak mozna je podniesc. Jesli cos wymyslisz, to daj mi znac koniecznie.

@JoannaRak ja Ci polecam ziolka. Ja mialam od Domonikanow mieszanke ale bardziej dostepne sa ojca sroki z tego co wiem. Ona tez wplywaja na lepsze owu.
Ja polecam bo zauwazylam poprawe libido.
Królestwo za te ziółka :D zostały ci moze jeszce?

@roxie123, nie zaleznie jak to brzmi mega zazdroszcze tego sexoholizmu [emoji23]u mnie malo co pomaga niestety, ale to podobno przez pcos! No nic musze sie starac!

@nafoczka, dobre! Fajnie by bylo jakby to bylo takie proste.

@Maciejka78, o jakich ziolkach piszesz, ja bralam chinskie, bardzo niesmaczne, ale nie pomogly. Gdzie takie mozna kupic?
Roxie, ja tak samo zazdroszcze sexoholizmu :D @JoannaRak, calkowicie cie rozumiem.
Jakby ci sie udalo te ziólka zdobyc, to kup prosze tez dla mnie....

@dżoasia, kurde, co z tą betą... tak bym chciala zeby bylo pospolite ruszenie teraz i wyskoczyla jak rakieta w gore..

Kochana, ja jestem chetna na brzuszek, ale tak za 2 tygodnie jak bede testować ;) takze jakbys była taka miła..... :D:D:D :*

No u mnie jest tez tragedia.. libido ostatnio bardzo dołuje. nigdy wysokie nie bylo, ale ostatnie miesiace jest = 0. Tez jestem cieakwa jak mozna je podniesc. Jesli cos wymyslisz, to daj mi znac koniecznie.

Królestwo za te ziółka :D zostały ci moze jeszce?

Roxie, ja tak samo zazdroszcze sexoholizmu :D @JoannaRak, calkowicie cie rozumiem.
Jakby ci sie udalo te ziólka zdobyc, to kup prosze tez dla mnie....

@dżoasia, kurde, co z tą betą... tak bym chciala zeby bylo pospolite ruszenie teraz i wyskoczyla jak rakieta w gore..
@bertha tetaz to sie zastanawiam czy sama da rade spasc, a wystrzelic to se moze ale guma z majciochow;) :p za pozno raczej na cokolwiek. A co do libido to ja polecam dobre czerwone wino i ciekawe filmy, jakies mooocne romansidla;)

@bertha zobaczymy co będzie kiedyś [emoji16] na razie korzystam póki mi się chce [emoji23]

No ide na obiad [emoji16] nie taka glukoza straszna jak mówią [emoji4] picie ogólnie dobra była smakowała mi ale ja ogólnie odmieniec od ludzkości [emoji23] bo Panią obok grubo naciagalo :/
Po godzinie wszystko przeszło i czułam sie super i teraz też takze oprócz bolacych rąk jest good [emoji4] moja mama mówi że jestem ewenementem w rodzinie bo tyle co tych badań ciągle i mi nic to na podziw reszta kaput po jednym pobraniu [emoji23] dobrze ze już po więcej stresu niż tego wszystkiego

Jest glukoza chyba norma co ? :)
1515755671-11c64d894b3ed0b6-aaaaaa.png

1515755680-5825cd27b80df680-aaaaaa.png

Ostatnia edycja:
wzorowa krzywa :)
dziewczyny co do libido, raz ze ciagłe starania robią swoje, codzienne obowiazki itd. Najlepiej pomagają wczasy, haha.
ja jak sie staralismy w "te" dni, zeby zajsc, to nie miałam większej ochoty. A teraz w nowy rok o 4 nad ranem mnie naszło, co mi sie w zyciu o tej godzinie nie zdarzyło. No i teraz czekam na skutki haha

wzorowa krzywa :)
dziewczyny co do libido, raz ze ciagłe starania robią swoje, codzienne obowiazki itd. Najlepiej pomagają wczasy, haha.
ja jak sie staralismy w "te" dni, zeby zajsc, to nie miałam większej ochoty. A teraz w nowy rok o 4 nad ranem mnie naszło, co mi sie w zyciu o tej godzinie nie zdarzyło. No i teraz czekam na skutki haha
Mowcie co chcecie ale u mnie 4-5 rano to najlepsza pora. Serio;) wieczor czlowiek za bardzo zmeczony, rano wiadomo - nie ma jak ani kiedy bo wszystko szyyybko a taka wczesna pora i sexy na spiocha to jest cos ;)

@nafoczka czyżby to Twoje "zioło" tak działało? [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
a nie sadze, ze o "moje" zioło chodzi bo myśle, ze nieliczne o nim pamietają :D ja wiem, że ty je masz i kilka innych gadżetów :p
@roxie123 bo wiesz ja genetalnie skoro tyłem spać nie mogę to przodem ani tyle :D :D :D
@dżoasia w tych godzinach to muszelka na pewno śpi :p :p :p najlepsze jest południe :D co nie @susana?

reklama
a nie sadze, ze o "moje" zioło chodzi bo myśle, ze nieliczne o nim pamietają :D ja wiem, że ty je masz i kilka innych gadżetów [emoji14]
@roxie123 bo wiesz ja genetalnie tyłem spać nie mogę ale przodem ani tyle :D :D :D
@dżoasia w tych godzinach to muszelka na pewno śpi [emoji14] [emoji14] [emoji14] najlepsze jest południe :D co nie @susana?
Ja pamiętam Twoje "zioło"!!! [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Do góry