reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala Ty to masz pomysły [emoji23]

Głupie pytanie można iść siku ? [emoji23] czy wgl nie chodzić ...
A insulina do 3 dni wynik dopiero . Czuje się juz dobrze tylko ręka mi odpada xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Pod warunkiem ze to siku to nie.na.stacji benzynowej 1,5km od labo:laugh2:
Bez przesady - siku.mozna, byle bys nie spacerowala w te i wewte ;)

reklama
Nie , mam dosłownie 3m [emoji23] pytam bo nie wiem ... nie chciałabym znowu tego badania robić chociaż ta glukoza serio dobra jak orenzadka
Jeszcze pół godzinki i obiadek [emoji4]

Ostatnia edycja:
@czarna_mala wlasnie ja jako dobra kolezanka chce sie brzucholem podzielic ale chyba chetnych brak.
Takze mowicie ,ze ma wychodzic i juz[emoji16]
Kochana, ja jestem chetna na brzuszek, ale tak za 2 tygodnie jak bede testować ;) takze jakbys była taka miła..... :D:D:D :*

A to ciekawe!!! Dziewczyny a tak troche w tym temacie jak jest u Was z ochota na sex? Bo ja musze powiedziec ze u mnie kiepsko co nie jest fajne, my i tak nie mozemy zajsc a wiec ciagne ivf glownie choc nadal zawsze jest nadzieja na naturalne zajscie.

Bierzecie cos aby zwiekszyc ochote na sex?
No u mnie jest tez tragedia.. libido ostatnio bardzo dołuje. nigdy wysokie nie bylo, ale ostatnie miesiace jest = 0. Tez jestem cieakwa jak mozna je podniesc. Jesli cos wymyslisz, to daj mi znac koniecznie.

@JoannaRak ja Ci polecam ziolka. Ja mialam od Domonikanow mieszanke ale bardziej dostepne sa ojca sroki z tego co wiem. Ona tez wplywaja na lepsze owu.
Ja polecam bo zauwazylam poprawe libido.
Królestwo za te ziółka :D zostały ci moze jeszce?

@roxie123, nie zaleznie jak to brzmi mega zazdroszcze tego sexoholizmu [emoji23]u mnie malo co pomaga niestety, ale to podobno przez pcos! No nic musze sie starac!

@nafoczka, dobre! Fajnie by bylo jakby to bylo takie proste.

@Maciejka78, o jakich ziolkach piszesz, ja bralam chinskie, bardzo niesmaczne, ale nie pomogly. Gdzie takie mozna kupic?
Roxie, ja tak samo zazdroszcze sexoholizmu :D @JoannaRak, calkowicie cie rozumiem.
Jakby ci sie udalo te ziólka zdobyc, to kup prosze tez dla mnie....

@dżoasia, kurde, co z tą betą... tak bym chciala zeby bylo pospolite ruszenie teraz i wyskoczyla jak rakieta w gore..

Kochana, ja jestem chetna na brzuszek, ale tak za 2 tygodnie jak bede testować ;) takze jakbys była taka miła..... :D:D:D :*

No u mnie jest tez tragedia.. libido ostatnio bardzo dołuje. nigdy wysokie nie bylo, ale ostatnie miesiace jest = 0. Tez jestem cieakwa jak mozna je podniesc. Jesli cos wymyslisz, to daj mi znac koniecznie.

Królestwo za te ziółka :D zostały ci moze jeszce?

Roxie, ja tak samo zazdroszcze sexoholizmu :D @JoannaRak, calkowicie cie rozumiem.
Jakby ci sie udalo te ziólka zdobyc, to kup prosze tez dla mnie....

@dżoasia, kurde, co z tą betą... tak bym chciala zeby bylo pospolite ruszenie teraz i wyskoczyla jak rakieta w gore..
@bertha tetaz to sie zastanawiam czy sama da rade spasc, a wystrzelic to se moze ale guma z majciochow;) :p za pozno raczej na cokolwiek. A co do libido to ja polecam dobre czerwone wino i ciekawe filmy, jakies mooocne romansidla;)

@bertha zobaczymy co będzie kiedyś [emoji16] na razie korzystam póki mi się chce [emoji23]

No ide na obiad [emoji16] nie taka glukoza straszna jak mówią [emoji4] picie ogólnie dobra była smakowała mi ale ja ogólnie odmieniec od ludzkości [emoji23] bo Panią obok grubo naciagalo :/
Po godzinie wszystko przeszło i czułam sie super i teraz też takze oprócz bolacych rąk jest good [emoji4] moja mama mówi że jestem ewenementem w rodzinie bo tyle co tych badań ciągle i mi nic to na podziw reszta kaput po jednym pobraniu [emoji23] dobrze ze już po więcej stresu niż tego wszystkiego

Jest glukoza chyba norma co ? :)
1515755671-11c64d894b3ed0b6-aaaaaa.png

1515755680-5825cd27b80df680-aaaaaa.png

Ostatnia edycja:
wzorowa krzywa :)
dziewczyny co do libido, raz ze ciagłe starania robią swoje, codzienne obowiazki itd. Najlepiej pomagają wczasy, haha.
ja jak sie staralismy w "te" dni, zeby zajsc, to nie miałam większej ochoty. A teraz w nowy rok o 4 nad ranem mnie naszło, co mi sie w zyciu o tej godzinie nie zdarzyło. No i teraz czekam na skutki haha

wzorowa krzywa :)
dziewczyny co do libido, raz ze ciagłe starania robią swoje, codzienne obowiazki itd. Najlepiej pomagają wczasy, haha.
ja jak sie staralismy w "te" dni, zeby zajsc, to nie miałam większej ochoty. A teraz w nowy rok o 4 nad ranem mnie naszło, co mi sie w zyciu o tej godzinie nie zdarzyło. No i teraz czekam na skutki haha
Mowcie co chcecie ale u mnie 4-5 rano to najlepsza pora. Serio;) wieczor czlowiek za bardzo zmeczony, rano wiadomo - nie ma jak ani kiedy bo wszystko szyyybko a taka wczesna pora i sexy na spiocha to jest cos ;)

@nafoczka czyżby to Twoje "zioło" tak działało? [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
a nie sadze, ze o "moje" zioło chodzi bo myśle, ze nieliczne o nim pamietają :D ja wiem, że ty je masz i kilka innych gadżetów :p
@roxie123 bo wiesz ja genetalnie skoro tyłem spać nie mogę to przodem ani tyle :D :D :D
@dżoasia w tych godzinach to muszelka na pewno śpi :p :p :p najlepsze jest południe :D co nie @susana?

reklama
a nie sadze, ze o "moje" zioło chodzi bo myśle, ze nieliczne o nim pamietają :D ja wiem, że ty je masz i kilka innych gadżetów [emoji14]
@roxie123 bo wiesz ja genetalnie tyłem spać nie mogę ale przodem ani tyle :D :D :D
@dżoasia w tych godzinach to muszelka na pewno śpi [emoji14] [emoji14] [emoji14] najlepsze jest południe :D co nie @susana?
Ja pamiętam Twoje "zioło"!!! [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Do góry