reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@JoannaRak zamknij się ze swoim w łazience na szybki numerek np [emoji4] hm co mogę powiedzieć ja nigdy nie kryłam ze obydwoje się dopasowalismy pod tym względem nie jesteśmy swirami oczywiście też mamy dni ze ochota jest ale aby się przytulić i spać . Wydaje mi się że my kobiety musimy czuć się piękne przy swoim facecie ale głównie same dla siebie dlatego warto zrobić makijaż założyć sexy bieliznę i szpileczki [emoji4]

@dżoasia no fatalne uczucie było by spoko gdyby mnie nie mulilo siedzę jak na szpilkach żeby nie haftowac . Będziesz jeszcze powtarzać betę? Tule ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie, musze powtorzyc, nie ma rady. Mam tylko nadzieje, ze to nie cp...

reklama
@czarna_mala okej, to już wszystko wiem :)
@Totois30 pójdę do reumatologa i zapytam, niech powie co mam robić i jak to kontrolować. Dziękuję za info :)
@burczuś wracaj szybko do sił :* fizycznych i psychicznych ;)
@kas90 no dziwne to dziwne. Ale niestety nie mam tego jako jeden wynik, tylko na 6 różnych kartkach, także ciężko to ogarnąć, ale sprawdzałam dwa razy. Sama nie wiem już co myśleć...
@dżoasia kciuki za betę, dawaj nam tu szybko znać :) doczytałam. Kurcze, rośnie bardzo wolno, ale przyrost o 100% jest... Musisz się uzbroić w cierpliwość choć wiem że ciężko.... Kibicuje wam mocno :*
@roxie123 to ja się czułam pojedzona :p mi nie było ciepło, nie chciało mi się spać, może dlatego że ten cukier spadł tak szybko....? Nie mam pojęcia. Ale po godzinie zrobiło mi się zimno, aż się trzęsłam jak tam siedziałam :(

Dziś wizyta u dietetyka, zobaczę co mi powie na ten mój cukier. A od poniedziałku dieta cud :p

@dzoasia hmm beta przerasta choć nie czarując to skok spory nie jest,jednak wiemy że i z takich wartości są już na świecie maluchy i tego życzę Tobie, a jak z objawami? Cycki bolą?
@Maciejka78 dzieks za opis droznosci

Tez sie balam ale mi dziewczyny mowily ze przy takich wartosciach raczej nie . Zobaczysz czy zacznie spadać czy będzie rosła i pójdziesz na usg

No o 10 znowu pobieranie później o 11

@roki_1991 zobaczymy jak mi będzie później dziewczynę trzeslo tu po 2h :O
Na razie ok tylko mdłości i ból głowy i spanie

@kas90 testowalas ???

@JoannaRak - ale jest :)
mnie po 1.porodzie 2.po dzieciach 3.po ciężkim dniu w pracy libido łapie się w przedziale depresyjnym czyli ponizej 0
Jednak gdy tak jak @roxie123 pisała poczujesz sie piękna, aktrakcyjna i kuszaca ubrana np w sam czerwony lakier do paznokci to wszystko samo się rozkręci

Mi M mówi ostatnio tak: "ale kusiłaś w nocy!
ja: ja??? jak???(w końcu tylko połozyłam sie padnieta spać) :D
M: no odwróciłas się przeciez tyłem
:D :D :D

@dzoasia hmm beta przerasta choć nie czarując to skok spory nie jest,jednak wiemy że i z takich wartości są już na świecie maluchy i tego życzę Tobie, a jak z objawami? Cycki bolą?
@Maciejka78 dzieks za opis droznosci
Mickey, cycki bolą ale na @ a nie ciążowo, wiem bo u mnie poprzednio jak beta byla duzo wyzsza to tak inaczej bolaly. Sikac tez nie latam a pije duuuzo, poza tym szyjka juz na dole - beta niby jakas tam jest ale tylko lekami podtrzymuje to przy zyciu, organizm sie juz nastawia na @.

@nafoczka uwielbiam Cię ; *
To prawda faceci każdy szczegół widzą i zwracają uwagę [emoji4]
Ja miałam spadek chwilowy jak M wiecznie nie było i późno wracał bo praca i ja się przyzwyczaiłam ze było mniej i do tego ze jestem wiecznie sama do tego byłam po kolejnym poronieniu więc zmęczenie brało górę . Później wszystko wróciło do normy

@JoannaRak wiesz co ja bylam w przychodni u Dominikanow jest w Lodzi nie wiem czy w innych miastach musisz poszukac w necie wizyta u ich lekarza bezplatna i dostajesz recepte na mix ziol do zakupu w aptece dominikanskiej. Mieszaja na miejscu sklad byl calkiem podobny do tego z ziolek ojca sroki nr 3 pamietam, ze wazny byle ziolo krwawnik. Ziola Sroki wiem ze dziewczyny kupuja np na allegro ale ja bym poszukala w sklepie zielarskim. Mnie libido bardzo sie poprawilo pilam jakies 2 miesiace.

@roxie123, ja czytam serie Beaty Majewskiej 'konkurs na zone', 'bilet do szczescia' (wlasnie koncze) i mam zamiar kupic 'zdazyc z miloscia', takie romansidlo, pomieszane z poplatanym.

Poza tym polecam serie Niny Majewskiej-Braun!

@czarna_mala, a zaczelas czytac ta serie o Majorce? czailam sie ostatnio ale nie kupilam.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Tak mam serię o Majorce i wczoraj ostatnią część zaczęłam czytać od tyłu, bo usnąć nie mogłam z ciekawości, a była 1 w nocy [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@czarna_mala Ty to masz pomysły [emoji23]

Głupie pytanie można iść siku ? [emoji23] czy wgl nie chodzić ...
A insulina do 3 dni wynik dopiero . Czuje się juz dobrze tylko ręka mi odpada xD

Do góry