reklama
Hej dziewczyny
@Destino , @funia czekam z niecierpliwością na wasze maleństwa
@ malutka mam nadzieje , że z serduszkiem wszystko będzie dobrze [emoji173]️
@nafoczka ha Ha ha ha
@burczuś bardzo mi przykro [emoji35][emoji35].
Podjęliśmy z M decyzje , że za 2-3 tyg wracamy do Polski !!! Chcemy spróbować tam być i żyć .
Mieliśmy wracać w czerwcu ale wszystkie sprawy tak się ułożyły , że dały nam powody do powrotu !!
Może wreszcie nam się uda i będzie ten mały szkrab .
Jak narazie 2 cykle poszły w siną dal !!!
Od 1,5 miesiąc mam ciagle plamienia codzienne !!! Nie wiem kiedy w ogóle miałam @ . Najpierw miałam 2 tyg brązowych plamień a później raz brązowe raz czerwone !!! I tak to trwa od 5 tyg
Już mam tego dość !
Nie byłam u lekarza bo do tego co chciałam nie było miejsca i święta były i ogólne miałam dziwne - śmierdzące plamienia i czuła bym się nie komfortowo !! Myślałam ze to jedzie tydzień lub dwa i się skończy !! Ale niestety nadal plamie !!
Robiłam test jest negatywny !!
Szlak mnie trafia !!!
Pozdrawiam .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Destino , @funia czekam z niecierpliwością na wasze maleństwa
@ malutka mam nadzieje , że z serduszkiem wszystko będzie dobrze [emoji173]️
@nafoczka ha Ha ha ha
@burczuś bardzo mi przykro [emoji35][emoji35].
Podjęliśmy z M decyzje , że za 2-3 tyg wracamy do Polski !!! Chcemy spróbować tam być i żyć .
Mieliśmy wracać w czerwcu ale wszystkie sprawy tak się ułożyły , że dały nam powody do powrotu !!
Może wreszcie nam się uda i będzie ten mały szkrab .
Jak narazie 2 cykle poszły w siną dal !!!
Od 1,5 miesiąc mam ciagle plamienia codzienne !!! Nie wiem kiedy w ogóle miałam @ . Najpierw miałam 2 tyg brązowych plamień a później raz brązowe raz czerwone !!! I tak to trwa od 5 tyg
Już mam tego dość !
Nie byłam u lekarza bo do tego co chciałam nie było miejsca i święta były i ogólne miałam dziwne - śmierdzące plamienia i czuła bym się nie komfortowo !! Myślałam ze to jedzie tydzień lub dwa i się skończy !! Ale niestety nadal plamie !!
Robiłam test jest negatywny !!
Szlak mnie trafia !!!
Pozdrawiam .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@ovli22 my tez [emoji12] zwlaszcza ze dzis uslyszalam na usg: zdaje sobie pani sprawe z tego ze dziecko nie bedzie male. Wychodzi 3700, jednak to zdecydowanie znizona waga. Bedzie mial kolo 4kg.
To cieszymy sie bardzo, ze wracacie. Oby wszystko dobrze sie ulozylo, zwlaszcza po waszej mysli.
A tych plamien nie lekcewaz, zwlaszcza jesli zapach nienajlepszy. I wal do lekarza.
@nafoczka ziolo jeszcze zostalo, moze bedzie na 2raz jak mnie syn nie rozerwie od dolu
@asia669 [emoji8]
A wiecie jakie libido mo kobieta w 39 tc...ponizej zera. Glowa to nawet chce, ale cialo... poza tym jak kochac wieloryba [emoji23]
@dzoasia a moze twoj okruszek leniwy jest i jeszcze cie zaskczy
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To cieszymy sie bardzo, ze wracacie. Oby wszystko dobrze sie ulozylo, zwlaszcza po waszej mysli.
A tych plamien nie lekcewaz, zwlaszcza jesli zapach nienajlepszy. I wal do lekarza.
@nafoczka ziolo jeszcze zostalo, moze bedzie na 2raz jak mnie syn nie rozerwie od dolu
@asia669 [emoji8]
A wiecie jakie libido mo kobieta w 39 tc...ponizej zera. Glowa to nawet chce, ale cialo... poza tym jak kochac wieloryba [emoji23]
Ostatnia edycja:
@ovli22 my tez [emoji12] zwlaszcza ze dzis uslyszalam na usg: zdaje sobie pani sprawe z tego ze dziecko nie bedzie male. Wychodzi 3700, jednak to zdecydowanie znizona waga. Bedzie mial kolo 4kg.
@asia669 [emoji8]
Ooo to będzie z niego duży chłop
To już tak blisko ! Tak szybko minęło
Tak pójdę do lekarza !
Muszę w Poznaniu znaleźć dobrego endokrynologa i ginekologa , który się orientuje w takich sytuacjach jak nasza !
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Dziękuje bardzo
Teraz może będę z wami częściej
Bo tak to nie miałam z czym się z wami podzielić !!
Bo ciagle stałam w miejscu !!
Od miałam zero wizyty !!! Nikt się do mnie nie odezwał !!! Choć mówili ze po 4 miesiącach dadzą mi znać o następnej wizycie . Ohhh
Zaraz do nich e maila napisze !!!
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Maciejka78
Fanka BB :)
Dziewczyny czy to te ziolka kto wie moze tez pomogly zapewne pomoglo na ozywienie stosunkow malzenskich
@bertha cos mi tam jeszcze zostalo ale ta mieszanka od Dominikanow byla dobierana indywidualnie po wywiadzie wczesniejszym i nie moge Cie miec na sumieniu.
@Destino to duzy Mezczyzna ho ho silny Chlopak!!!
@bertha cos mi tam jeszcze zostalo ale ta mieszanka od Dominikanow byla dobierana indywidualnie po wywiadzie wczesniejszym i nie moge Cie miec na sumieniu.
@Destino to duzy Mezczyzna ho ho silny Chlopak!!!
@ovli22 to potrafi ranic. Bo my bardzo czekamy z niecierpliwoscia na kazda szanse. Przykro mi, ze tak cie potraktowali.
Teraz wrocisz do gry i moze za niedlugo pochwalisz sie tlusciutkim testem
@Maciejka78 tylko ja taka duza nie jestem. Kurcze teraz to bardzo sie boje porodu
Teraz wrocisz do gry i moze za niedlugo pochwalisz sie tlusciutkim testem
@Maciejka78 tylko ja taka duza nie jestem. Kurcze teraz to bardzo sie boje porodu
magda1208
Fanka BB :)
@burczuś rozdzial zamkniety teraz nowy kierunek, regeneracja i do przodu i tak mi jest cholernie przykro. Glod po przebudzeniu pamietam zastanawialam sie tylko czy jak poprosze o kanapke wyjde na psychola .
@magda1208 bylas na tych skokach?? Wydawalo mi sie ze cie widze w tv
Kciuki za betujaca Joasie .
Pozdrawiam Was waleczne dziewczynki nie zapomnijcie zeby byly dwie kreski to dupka w gore po seksie albo koreczek z winka i swieca
He he kochana t sobowtór j w takim bądź razie mam sobowtór jedziemy do Zakopanego 25.01.
reklama
Właśnie widzicie jak to z tym seksem jest żeby to działało to trzeba go uprawiać na prawdę dużo właściwie to chyba tylko w okresie nie
Mój mąż mi powiedział że jak tak chce ciągnąc następny miesiąc to muszę sobie znaleźć kochanka
@bertha a Ty ode mnie masz wiesiołka to go jedz on podnosi libido i witamina E i zioła ojca sroki ale która konkretna mieszanka 3 ?? na allegro chodzi po 6 złotych
@dżoasia powiem Ci że nie wiem co myśleć o takim stanie rzeczy masz jakiś plan co dalej ?
Mój mąż mi powiedział że jak tak chce ciągnąc następny miesiąc to muszę sobie znaleźć kochanka
@bertha a Ty ode mnie masz wiesiołka to go jedz on podnosi libido i witamina E i zioła ojca sroki ale która konkretna mieszanka 3 ?? na allegro chodzi po 6 złotych
@dżoasia powiem Ci że nie wiem co myśleć o takim stanie rzeczy masz jakiś plan co dalej ?
Podziel się: