reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś rozdzial zamkniety teraz nowy kierunek, regeneracja i do przodu i tak mi jest cholernie przykro. Glod po przebudzeniu pamietam zastanawialam sie tylko czy jak poprosze o kanapke wyjde na psychola .

@magda1208 bylas na tych skokach?? Wydawalo mi sie ze cie widze w tv ;)

Kciuki za betujaca Joasie .

Pozdrawiam Was waleczne dziewczynki nie zapomnijcie zeby byly dwie kreski to dupka w gore po seksie albo koreczek z winka i swieca

reklama
Apropos droznosci to naprawde nie ma sie czego bac, ja mialam troche poprzytykane jajowody jak to okreslil dr i nawet dosc mocno bolalo, jak je przepychal ale raczej gwarantuje, ze porod bedzie bolal mocniej;) mi dali jakas tabl przeciwbolowa przed zabiegiem. Sam zabieg faktycznie dosc szybko - u mnie ok 10-15 min ale ze wzgl na to przepychanie:)

@dżoasia oj przykro :(

Siedzę wypiłam dobre było [emoji23] [emoji23][emoji23] ale coś tak powoli gorąco się robi póki co żyje [emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123, nie zaleznie jak to brzmi mega zazdroszcze tego sexoholizmu [emoji23]u mnie malo co pomaga niestety, ale to podobno przez pcos! No nic musze sie starac!

@nafoczka, dobre! Fajnie by bylo jakby to bylo takie proste.

@Maciejka78, o jakich ziolkach piszesz, ja bralam chinskie, bardzo niesmaczne, ale nie pomogly. Gdzie takie mozna kupic?

@dżoasia, jak juz pisalam nie zazdroszcze tego czekania, ale co ja Ci bede pisac. Chyba znow musisz poczekac, tym razem do poniedzialku. Troche dziwne aby a tak leniwe te malenstwa byly!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@JoannaRak sex zaczyna sie w głowie przecież wiesz że dużo zależy jak jest w psychice i w wyobraźni tak samo dobry orgazm też zaczyna sie w głowie [emoji14] musicie się wzajemnie nakręcac chociażby niegrzecznym smsem [emoji4]

Jestem taka śpiąca ze masakra do tego faze mam lekką i mi wszystko do gardła podchodzi bo glodna już jestem

@JoannaRak sex zaczyna sie w głowie przecież wiesz że dużo zależy jak jest w psychice i w wyobraźni tak samo dobry orgazm też zaczyna sie w głowie [emoji14] musicie się wzajemnie nakręcac chociażby niegrzecznym smsem [emoji4]

Jestem taka śpiąca ze masakra do tego faze mam lekką i mi wszystko do gardła podchodzi bo glodna już jestem

Roxie bo ci cukier skoczyl - cieplo i spiaco jal bo obfitym obiadku;)
@Maciejka78 w poniedzialek bylo 4 a w srode 16. Licho, ale poki rosnie to znow trzeba czekac :(

@roxie123, zazdroszcze podejscia. Niestety nie jest to takie latwe choc nie powiem, duzo sie staram. Ale podobno z tym sexem tak jest albo sie chce mega albo w ogole, niestety ja w tej drugiej kupie jestem! Plus u nas jeszcze jest synus przychodzacy do lozka co chwila i nie zawsze sie uda jak sie chce [emoji51]Oh zycie!!!
Powodzenia na wizycie, ja zaraz ruszam na pierwsza wizyte do Pasnika!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@JoannaRak zamknij się ze swoim w łazience na szybki numerek np [emoji4] hm co mogę powiedzieć ja nigdy nie kryłam ze obydwoje się dopasowalismy pod tym względem nie jesteśmy swirami oczywiście też mamy dni ze ochota jest ale aby się przytulić i spać . Wydaje mi się że my kobiety musimy czuć się piękne przy swoim facecie ale głównie same dla siebie dlatego warto zrobić makijaż założyć sexy bieliznę i szpileczki [emoji4]

@dżoasia no fatalne uczucie było by spoko gdyby mnie nie mulilo siedzę jak na szpilkach żeby nie haftowac . Będziesz jeszcze powtarzać betę? Tule ;*

Do góry