reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś rozdzial zamkniety teraz nowy kierunek, regeneracja i do przodu i tak mi jest cholernie przykro. Glod po przebudzeniu pamietam zastanawialam sie tylko czy jak poprosze o kanapke wyjde na psychola .

@magda1208 bylas na tych skokach?? Wydawalo mi sie ze cie widze w tv ;)

Kciuki za betujaca Joasie .

Pozdrawiam Was waleczne dziewczynki nie zapomnijcie zeby byly dwie kreski to dupka w gore po seksie albo koreczek z winka i swieca

reklama
Apropos droznosci to naprawde nie ma sie czego bac, ja mialam troche poprzytykane jajowody jak to okreslil dr i nawet dosc mocno bolalo, jak je przepychal ale raczej gwarantuje, ze porod bedzie bolal mocniej;) mi dali jakas tabl przeciwbolowa przed zabiegiem. Sam zabieg faktycznie dosc szybko - u mnie ok 10-15 min ale ze wzgl na to przepychanie:)

@dżoasia oj przykro :(

Siedzę wypiłam dobre było [emoji23] [emoji23][emoji23] ale coś tak powoli gorąco się robi póki co żyje [emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123, nie zaleznie jak to brzmi mega zazdroszcze tego sexoholizmu [emoji23]u mnie malo co pomaga niestety, ale to podobno przez pcos! No nic musze sie starac!

@nafoczka, dobre! Fajnie by bylo jakby to bylo takie proste.

@Maciejka78, o jakich ziolkach piszesz, ja bralam chinskie, bardzo niesmaczne, ale nie pomogly. Gdzie takie mozna kupic?

@dżoasia, jak juz pisalam nie zazdroszcze tego czekania, ale co ja Ci bede pisac. Chyba znow musisz poczekac, tym razem do poniedzialku. Troche dziwne aby a tak leniwe te malenstwa byly!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@JoannaRak sex zaczyna sie w głowie przecież wiesz że dużo zależy jak jest w psychice i w wyobraźni tak samo dobry orgazm też zaczyna sie w głowie [emoji14] musicie się wzajemnie nakręcac chociażby niegrzecznym smsem [emoji4]

Jestem taka śpiąca ze masakra do tego faze mam lekką i mi wszystko do gardła podchodzi bo glodna już jestem

@JoannaRak sex zaczyna sie w głowie przecież wiesz że dużo zależy jak jest w psychice i w wyobraźni tak samo dobry orgazm też zaczyna sie w głowie [emoji14] musicie się wzajemnie nakręcac chociażby niegrzecznym smsem [emoji4]

Jestem taka śpiąca ze masakra do tego faze mam lekką i mi wszystko do gardła podchodzi bo glodna już jestem

Roxie bo ci cukier skoczyl - cieplo i spiaco jal bo obfitym obiadku;)
@Maciejka78 w poniedzialek bylo 4 a w srode 16. Licho, ale poki rosnie to znow trzeba czekac :(

@roxie123, zazdroszcze podejscia. Niestety nie jest to takie latwe choc nie powiem, duzo sie staram. Ale podobno z tym sexem tak jest albo sie chce mega albo w ogole, niestety ja w tej drugiej kupie jestem! Plus u nas jeszcze jest synus przychodzacy do lozka co chwila i nie zawsze sie uda jak sie chce [emoji51]Oh zycie!!!
Powodzenia na wizycie, ja zaraz ruszam na pierwsza wizyte do Pasnika!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@JoannaRak zamknij się ze swoim w łazience na szybki numerek np [emoji4] hm co mogę powiedzieć ja nigdy nie kryłam ze obydwoje się dopasowalismy pod tym względem nie jesteśmy swirami oczywiście też mamy dni ze ochota jest ale aby się przytulić i spać . Wydaje mi się że my kobiety musimy czuć się piękne przy swoim facecie ale głównie same dla siebie dlatego warto zrobić makijaż założyć sexy bieliznę i szpileczki [emoji4]

@dżoasia no fatalne uczucie było by spoko gdyby mnie nie mulilo siedzę jak na szpilkach żeby nie haftowac . Będziesz jeszcze powtarzać betę? Tule ;*

Do góry