reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
muaaaa[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]To mnie ubawiłaś[emoji23] [emoji23] [emoji23] no to u Ciebie też ciągle jakieś przeszkody, ale marzec jest twój i będę mocno trzymać kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Ps. Ja czytałam " Światło między oceanami" przepłakałam pół książki ...więc jak chcesz upuścić kilka łez i przeżyć emocje na nowo to polecam...
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Widział, diabetolog kazał mi iść do endokrynologa, żeby ten położył mnie na oddział i zrobił przedłużoną krzywą cukrową. Endokrynolog na wizycie powiedział, że on mi nie zrobi czegoś takiego i koniec, może mi zrobić usg tarczycy i dać skierowanie na TSH. Więc poszłam do diabetologa i powiedziałam mu, że ja mam dosyć nerwów już w życiu i nie będę się dochodziła z tamtym chłopem endokrynologiem i czy faktycznie mam szukać dziury w tym wykresie, to mi powiedział żebym odezwała się do niego w ciąży, to będzie trzymał pieczę nade mną. Odpuściłam, dałam sobie siana i czekam na ciunżę.@czarna_mala ty to taką "prostą cukrowa" masz [emoji14] widział to jakiś lekarz i coś ci na ten temat powiedział? Sprawdzałas przy tym insulinę czy samacukrowa robiłaś?
Ja też lubię książki, ale u mnie królują kryminały z Agatą christie na czele
Hehe było później, bo Pani 6razy mnie kuła i nie mogła pobrać mi krwi, w końcu jak przymierzała się do żyły w nodze, to zażądałam pobrania przez kogoś innego i inna pielęgniarka wbiła się za pierwszym razem myślę jednak, że to ostatnie po prostu później do badania poszło tylko@czarna_mala patrzę teraz dokładnie i widzę godziny: 8,9,11.... Czemu ostatnie pobranie było tak późno....? Tak miało być?
A tu moja krzywa insulinowa po 3letnim leczeniu Glucophagem i po diecie IO [emoji16] wcześniejsza była dużo brzydsza, ale nie chce mi się już wstawać z łóżka i szukać, jutro znajdę
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
roxie123
burczuś
@mała79 jestem po zabiegu.jeszcze jestem ogłupiona...i głodna!
Dziewczyny polecam Mroza i jego kryminały!
@Maciejka78 :*
Dziewczyny polecam Mroza i jego kryminały!
@Maciejka78 :*
Totois30
@Maciejka78 gratuluje coreczki a masz jakies przeciwciala? W stopce nie widzialam, wiesz ja mam anty ro i mnie ostrzegali ze od 12 czy 16 tc bede musiala jezdzic do wawy do jakiegos szpitala na monit serca wlasnie bo moze coś sie przebijac i szkodzic maluszkowi. Najlepiej pojedz jak najszybciej zeby podac leki albo sie uspokoic ze wszystko ok
@roki_1991 mnie reumatolog mowila ze przy toczniu jest inne swiecenie niz ziarniste bo ja takie mam, ale masz tez te chromatyczne czy cos i to nie pamietam jakie mialo byc zeby wskazywalo na tocznia. Mowila tez ze to widac w poziomie leukocytow i innych krwinek, nozesz zrobic wlasnie podstawowa morfologie orzed wizyta. Ja mam tez zrobioba biopsje ktora wykazala brak choroby tkanki łącznej wiec tocznia tez. Wszyscy lekarze sie zdziwili ze nic nie wyszlo...
@roki_1991 mnie reumatolog mowila ze przy toczniu jest inne swiecenie niz ziarniste bo ja takie mam, ale masz tez te chromatyczne czy cos i to nie pamietam jakie mialo byc zeby wskazywalo na tocznia. Mowila tez ze to widac w poziomie leukocytow i innych krwinek, nozesz zrobic wlasnie podstawowa morfologie orzed wizyta. Ja mam tez zrobioba biopsje ktora wykazala brak choroby tkanki łącznej wiec tocznia tez. Wszyscy lekarze sie zdziwili ze nic nie wyszlo...
Ostatnia edycja:
Funia90
@agatush pamietam ,maialas dokladnie ta sama sytuacje.
Ale najgorzej ,ze u Ciebie i tak bylo cc chyba ,ze ja juz cos mieszam:/
@Destino moja pocieszycielko[emoji8][emoji8][emoji8]
@dżoasia taak,termin na 25-go ale wiesz wywolanie jest 40+6 a to juz jest luty i sa 3 proby co dwa dni co daje w sumie jeszcze 4 tyg gdyby nie chciala wyjsc[emoji4][emoji3]
@roxie123 nie lubie tego co napisalas hahah obrazam sie ,jakie czekac mi tu piszesz?i to Ty? No wiesz.
@czarna_mala wlasnie ja jako dobra kolezanka chce sie brzucholem podzielic ale chyba chetnych brak.
Takze mowicie ,ze ma wychodzic i juz[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@dżoasia taak,termin na 25-go ale wiesz wywolanie jest 40+6 a to juz jest luty i sa 3 proby co dwa dni co daje w sumie jeszcze 4 tyg gdyby nie chciala wyjsc[emoji4][emoji3]
@roxie123 nie lubie tego co napisalas hahah obrazam sie ,jakie czekac mi tu piszesz?i to Ty? No wiesz.
@czarna_mala wlasnie ja jako dobra kolezanka chce sie brzucholem podzielic ale chyba chetnych brak.
agatush
Moderatorka
Dobrze pamiętasz kochana... U mnie była cisza, później wywoływanie, cewnikiem, rozpoczęcie akcji, poród naturalny 12 godzin zakończony cc... Życzę Ci aby u Ciebie było inaczej :-* będzie dobrze :-*@agatush pamietam ,maialas dokladnie ta sama sytuacje.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Funia90
Podziel się: