reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 nie pytałam, ale jak byłam ostatnio to dziewczyna pytała o to i babka powiedziała że ewentualnie może zrobić łyka wody. Ja wolałam nie, żeby mieć wiarygodny wynik ;) wypijesz glukoze i nie będzie ci się chciało pić :p

reklama
Aha, @roxie123 ja ci powiem ze mi mega szybko przeleciały te 2 godziny ;) pierwsza godzina minęła dosłownie jak 5 minut :) krzyżówki i każda ;) druga godzina z Harrym Potterem, też szybko minęło, choć mega mnie plecy bolały, ale ja już tak z krzyżami niestety mam :(

oj dziewczyny jak Wam zazdroszcze czytania ksiazek ostatnio nie mam na to czasu a dzisiaj mam dzien wolny i o dziwo w domu siedzeB) bylam w sklepie ale juz nie pamoetam jak to jest dobrze miec wolne :)
@zosiak uwierz mi, że ja długo nie czytałam NIC, miałam awers po studiach, bo tam przeczytałam mnóstwo mało ciekawych książek - bo trzeba było. Jednym z moich postanowień noworocznych jest przeczytać przynajmniej 12 książek (średnio jedna na miesiąc). Jak wrócę do pracy, to znowu nie będzie czasu (albo i siły) na czytanie, więc będę czytać przed snem :)
@czarna_mala ja zaczęłam czytać "miłość po miłości " Sandy Lynn , oczywiście romansidło bo jak :D możesz coś polecić tyle , że ja już mam tyle przeczytanych książek , że facetka w bibliotece się śmieje , że mi braknie w końcu :D

Dziewczyny zamawiacie coś na allegro bo mam aukcje taką , że wysyłka jakaś z Pocztex Kurier48 ... to przychodzi do domu czy na poczte ?
@roxie123 robiąc prezenty gwiazdkowe natknęłam się na książkę "Majorka w niebieskich migdałach", po 1. mam sentyment do Majorki, a po 2. opis książki zachęcił mnie do kupna (zdrady, miłości, intrygi - lubię takie odmóżdżacze [emoji16]), no i wzięłam. W domu oglądam ją jeszcze raz i zauważyłam, że jest to trzecia część, więc myślę sobie "nie, nie będę zaczynać od trzeciej części przecież", weszłam na allegro i kupiłam dwie pierwsze za 20zł z przesyłką ;) i tak mam trzy części. "Rok na Majorce", "Powrót na Majorkę" i "Majorka w niebieskich migdałach" [emoji846]

Muszę przeczytać "Światło między oceanami" bo podobno super jest :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@dżoasia o tego nie a jaki to typ ? [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To jest niby powiesc historyczna, ale jak ja takich gatunkow nie lubie, tak to mnie mega wciagnelo - nie czytalam.jeszcze ostatniej czesci, bo czekam az do mnie dotrze, ale pierwsze dwie a zwlaszcza druga byly miodzio. Naprawde sie nie zawiedziesz;) no i bedziesz.miala co czytac bo jedna czesc 830 a druga 900str i to maczkiem;)
O i jeszcze Władca Barcelony mi sie bardzo podobal:) tylko juz autora nie pamietam. A jak lubisz mocne opisy to Pachnidło polecam.

Dziewczyny, czy miała któraś z was tak, że przy badaniu tej krzywej po godzinie cukier był mniejszy, a potem wzrastał do początkowej wartości? Bo tak o tym myślę i głupie to jakieś :p

Dzięki dziewczyny to mam zapas na przyszłość jak cos [emoji4]
Ja lubię hm mocne książki [emoji6] M nie raz po mnie czyta jak coś mu podejdzie [emoji4]
Światło między oceanami oglądałam nie wiem czy bym książkę przeczytała bo na filmie wylam . Sparksa czytałam na bieżąco :))
@bertha ok to spoko nie wiedziałam [emoji4]
@roki_1991 jakoś wysiedze[emoji4] może błąd w labie zrobili

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wróć, nie dam jednak rady przeczytać "Światła miedzy oceanami", to nie dla mnie książka, za ciężka. Myślałam, że to jakiś romans, ale to jednak dramat.

reklama
Dziewczyny, czy miała któraś z was tak, że przy badaniu tej krzywej po godzinie cukier był mniejszy, a potem wzrastał do początkowej wartości? Bo tak o tym myślę i głupie to jakieś :p
Coś nie teges masz, skonsultuj może z diabetologiem :)

Mamusiu Nafoczko (@nafoczka) przepraszam za post pod postem [emoji51]

Do góry