reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To jest o kobiecie która zakochala sie w facecie mieszkali przy latarni na odludziu i ona poronila później kilka razy pozniej nad oceanem znalazła dziecko w łódce i wychowywali dziewczynkę później się okazało że pokojarzyli fakty w mieście czyje to dziecko i musieli oddać itd piekna no ale ciężka opowieść

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

To jest o kobiecie która zakochala sie w facecie mieszkali przy latarni na odludziu i ona poronila później kilka razy pozniej nad oceanem znalazła dziecko w łódce i wychowywali dziewczynkę później się okazało że pokojarzyli fakty w mieście czyje to dziecko i musieli oddać itd piekna no ale ciężka opowieść

No właśnie, dlatego za ciężka. Po to czytam, żeby nie myśleć :)

Jutro mam wizytę u dietetyczki, ona też się na tym zna, bo sama kazała mi to zrobić, także mam nadzieję że coś się dowiem i jednak nie będzie bardzo źle ;)

Pokażę Ci jak wygląda moja krzywa cukrowa ;)

f3909b79f2646cacdac8a796ea321af3.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie ! To taka odskocznia [emoji4]a nie jeszcze gorzej ... kiedyś czytałam ciężka książkę ale nie pamiętam tytułu to później mi się ciągle śniło...bo się skończyło coś ze dziewczyna się spaliła w domu bo nie dał rady jej facet uratowac gruuuba była książka ale czytałam jak najeta
Jutro pokaże moje krzywe bo ja z tego nie wiem nic

No nareszcie, bo miałam Cię znowu wywoływać z tych chaszczy [emoji23] u mnie stoi w miejscu wszystko. Kiszka jest, bo miałam mieć histero w grudniu - spóźnił mi się 2tyg okres, a krwawienia dostałam w dniu, w którym miałam się zgłosić do szpitala [emoji5] kolejny termin miałam na ten tydzień, to od tygodnia poniewiera mnie taka grypa, że mało nie znalazłam się na oddziale zakaźnym. Następny termin mam na początek lutego i mam nadzieję, że nic się nie wydarzy już i wtedy w marcu zrobimy już to cholerne crio.
Wypoczywaj sobie póki co [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
To mnie ubawiłaś[emoji23] [emoji23] [emoji23] no to u Ciebie też ciągle jakieś przeszkody, ale marzec jest twój i będę mocno trzymać kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Ps. Ja czytałam " Światło między oceanami" przepłakałam pół książki ...więc jak chcesz upuścić kilka łez i przeżyć emocje na nowo to polecam...

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 jak tematyka miłosna to zdecydowanie „Jeździec miedziany” wszystkie tomy i „Najdłuższa podróż” .... nie czytałam piękniejszych.... <3

@roki_1991 ja tego kompletnie nie ogarniam,a tez chce zrobić ale dopiero na przyszła sobotę... daj znać co Ci powie dietetyczka;*

@czarna_mala ty to taką "prostą cukrowa" masz :p widział to jakiś lekarz i coś ci na ten temat powiedział? Sprawdzałas przy tym insulinę czy samacukrowa robiłaś?

Ja też lubię książki, ale u mnie królują kryminały z Agatą christie na czele :D

reklama
@Maciejka78 super że dziewczynka [emoji7] nie martw się na zapas z tym serduszkiem, poszukaj dobrego specjaliaty zrób usg i echo i napewno wszystko będzie dobrze
@ burczuś kochana, a jak ty się trzymasz?
@magda1208 kiedy zaczynasz nowe starania?
@funia @Destino napewno już Wam ciężko ake finał juz tuż tuż i przytulucie swoje wyczekane szkraby, no i dziewczyny czychają na brzuszki[emoji4]
@dzoł gratulacje...spokojnej ciąży, doczekałaś się i ty[emoji173] .krwiakiem się nie martw dużo leż i wszystko będzie dobrze a krwiak się ewakuuje.
@dżoasia kciuki za przyrost, jesteś tak obstawiona że musi być pięknie
@Porzeczka1234 no prześliczna ta twoja maleńka, aż się wzruszyłam[emoji173]
@kas90 kochana czekam jutro na twój test..

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry