reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To jest o kobiecie która zakochala sie w facecie mieszkali przy latarni na odludziu i ona poronila później kilka razy pozniej nad oceanem znalazła dziecko w łódce i wychowywali dziewczynkę później się okazało że pokojarzyli fakty w mieście czyje to dziecko i musieli oddać itd piekna no ale ciężka opowieść

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

To jest o kobiecie która zakochala sie w facecie mieszkali przy latarni na odludziu i ona poronila później kilka razy pozniej nad oceanem znalazła dziecko w łódce i wychowywali dziewczynkę później się okazało że pokojarzyli fakty w mieście czyje to dziecko i musieli oddać itd piekna no ale ciężka opowieść

No właśnie, dlatego za ciężka. Po to czytam, żeby nie myśleć :)

Jutro mam wizytę u dietetyczki, ona też się na tym zna, bo sama kazała mi to zrobić, także mam nadzieję że coś się dowiem i jednak nie będzie bardzo źle ;)

Pokażę Ci jak wygląda moja krzywa cukrowa ;)

f3909b79f2646cacdac8a796ea321af3.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie ! To taka odskocznia [emoji4]a nie jeszcze gorzej ... kiedyś czytałam ciężka książkę ale nie pamiętam tytułu to później mi się ciągle śniło...bo się skończyło coś ze dziewczyna się spaliła w domu bo nie dał rady jej facet uratowac gruuuba była książka ale czytałam jak najeta
Jutro pokaże moje krzywe bo ja z tego nie wiem nic

No nareszcie, bo miałam Cię znowu wywoływać z tych chaszczy [emoji23] u mnie stoi w miejscu wszystko. Kiszka jest, bo miałam mieć histero w grudniu - spóźnił mi się 2tyg okres, a krwawienia dostałam w dniu, w którym miałam się zgłosić do szpitala [emoji5] kolejny termin miałam na ten tydzień, to od tygodnia poniewiera mnie taka grypa, że mało nie znalazłam się na oddziale zakaźnym. Następny termin mam na początek lutego i mam nadzieję, że nic się nie wydarzy już i wtedy w marcu zrobimy już to cholerne crio.
Wypoczywaj sobie póki co [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
To mnie ubawiłaś[emoji23] [emoji23] [emoji23] no to u Ciebie też ciągle jakieś przeszkody, ale marzec jest twój i będę mocno trzymać kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Ps. Ja czytałam " Światło między oceanami" przepłakałam pół książki ...więc jak chcesz upuścić kilka łez i przeżyć emocje na nowo to polecam...

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 jak tematyka miłosna to zdecydowanie „Jeździec miedziany” wszystkie tomy i „Najdłuższa podróż” .... nie czytałam piękniejszych.... <3

@roki_1991 ja tego kompletnie nie ogarniam,a tez chce zrobić ale dopiero na przyszła sobotę... daj znać co Ci powie dietetyczka;*

@czarna_mala ty to taką "prostą cukrowa" masz :p widział to jakiś lekarz i coś ci na ten temat powiedział? Sprawdzałas przy tym insulinę czy samacukrowa robiłaś?

Ja też lubię książki, ale u mnie królują kryminały z Agatą christie na czele :D

reklama
@Maciejka78 super że dziewczynka [emoji7] nie martw się na zapas z tym serduszkiem, poszukaj dobrego specjaliaty zrób usg i echo i napewno wszystko będzie dobrze
@ burczuś kochana, a jak ty się trzymasz?
@magda1208 kiedy zaczynasz nowe starania?
@funia @Destino napewno już Wam ciężko ake finał juz tuż tuż i przytulucie swoje wyczekane szkraby, no i dziewczyny czychają na brzuszki[emoji4]
@dzoł gratulacje...spokojnej ciąży, doczekałaś się i ty[emoji173] .krwiakiem się nie martw dużo leż i wszystko będzie dobrze a krwiak się ewakuuje.
@dżoasia kciuki za przyrost, jesteś tak obstawiona że musi być pięknie
@Porzeczka1234 no prześliczna ta twoja maleńka, aż się wzruszyłam[emoji173]
@kas90 kochana czekam jutro na twój test..

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry