reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Misiejku kochana wreszcie sie odezwałaś:) Jasio jest cudowny:D Podobny chyba do Ciebie??:-D

Super że dochodzisz już do siebie, sama już wiesz czemu nie chciałam mieć CC ot tak bez większych wskazań;-) Co do laktacji to nie bój się -rozbuja się, ja przy Basi też miałam parę dni problem i ze 2 razy dokarmili ją w szpitalu mieszkanką. A potem jak przyszedł nawał to teraz nie narzekam:)

misiejku - ale przeuroczy krasnal!!! Całusy od nas! Walcz z laktacją - już pisałam Madzi - systemem - co 2h odciągaj po 7min lewa pierś, 7 prawa, 5 min lewa pierś,5 prawa, 3min lewa,3 min prawa. Razem masz 30 min odciągania - ale naprawdę polecam ten system..

Misiejku piękny, przeuroczy CUD!!! I polecam sposób Pietruchy, również go przetestowałam :)

Kaira nie jestem w ciązy. Mialas pewnie kogos innego na myśli :)

Dziewczynki mam pytanko.. wiem ze tak wam smece z ta moja kolezanka ale prosila mnie... bym popytala... KOLEZANKA BEDZIE PODCHODZIC DO CRIO I LEKARKA KAZALA JEJ DZIS ZACZAC BRAC JUZ LUTKE PRZEZ 10 DNI I CZY TAK MOZNA? TO NIE BEDZIE JAKOS KORYGOWAC Z TA BIOPSJA? NO BO NIBY SIE POWINNO BRAC LEKI PO ZABIEGU? A JEJ KAZALA OD 16 DC BRAC DO 25 DC I ODSTAWIC, PRZYJDZIE @ I ZACZAC OD 2 DNIA CYKLU ESTROFEM... NA WYNIKI KARIOTYPOW JUZ NIE CZEKA BO MA JUZ ZAMROZONE ZARODKI WIEC TO JUZ NIE ZMIENI NICZEGO CZY WYNIKI WYJDA DOBRZE CZY ZLE.. GDYBY JEJ SIE NIE UDALO TO WIADOMO BADANIE WAZNE DO NASTEPNEJ STYMULACJI JEST... tak jej powiedziala lekarka.. dobrze mowi?

glownie czy ta lutke moze brac juz jak ma miec biosje w sobote?:tak:

reklama
Pietruszka i Misiejku- będę "niedobra" ale zazdroszczę... cudne maluszki :*
Olusia- co do braku krwi koleżanki to dość dziwna sprawa bo u nas tyle zostało, ze na kolejne zlecone przez genetyk nie musimy przyjeżdżać- ponoć z tej co jest u nich wystarczy na badanie tego catch22...
ale wiecie co, znalazłam dziś w Rzeszowie diagnostykę gdzie zrobią mi MTHFR i homocysteinę... jupiii :)

Do góry